Bloggpaus.

Vardags 2009-09-30 22:53:23
Tror det blir såhär att jag tar en bloggpaus ett tag. Känner att jag inte har någon lust att skriva just nu och har inte heller något att skirva om. Plus att det är ganska mycket prov och sånt i skolan den här veckan. Ni märker ju när jag är tillbaka!

Ha det jättebra ♥

2009-09-29

Vardags 2009-09-29 16:15:50
Kom hem från skolan för inte så länge sedan. Hade musik sista lektionen, var väldigt kul! Vi körde 1, 2, 3, 4 med plain white t's! Här har du den, jättebra!



Jag och Sara bytte mobiler från idag till igår och hon har touch så jag var inte så van. Men ny har vi bytt tillbaka, känns bra! Har saknat min älskling, hihi (a)

Ikväll ska jag umgås med Ebba, Adde, Marcus och Razz, kommer att bli nice!

Uppdateringen ska bli bättre.

mamma mia.

Vänner 2009-09-28 12:13:49

Just nu sitter jag på Saras mini dator. Vi är på mamma mia med Oscar och Anders. De har beställt pizza och jag och Sara ska snylta från dem hehe. För det var jätteäcklig mat på skolan. Det smakade mandelmassa :o
Nu har pizzan kommit så vi ska äta lite, hihi.

Kram!


2009-09-28

Vardags 2009-09-28 07:45:00
Hej!
Jag ursäktar igen för min dåliga uppdatering. Ska bättra på den under veckan. Glömde skriva igår att mitt lag vann hela BBD igår! Vi vann två match och förlorade en. Det var verkligen jättekul!

Jag känner mig super trött idag. Hade inte någon lust alls att kliva upp ur sängen. Usch nej. Jag kände mig helt död!
Men så kan det vara efter en sån här kul helg. Vad har ni gjort i helgen?

Uppdaterar mer efter skolan, kisses!

Disco!

Bilder på mig 2009-09-27 21:48:05
Hann inte uppdatera igår kväll för jag och Ebba kom hem tolv från discot. Och idag har jag varit på arcus hela dagen. Därför det har blivit väldigt dålig uppdatering tyvärr.

Det var i alla fall helt underbar kul på discot! Det var helt fullt och varmt. Men kul. Jag och Ebba dansade helatiden haha! Och massa killar dansade med oss. Det var rätt mycket turkar där som var väldigt ful som dansade med oss hahah. I alla fall så var det en väääääldigt lyckad kväll!

Här får ni lite bilder!


kvällens outfits!


busmoa.

Vinst och mer-trafik!

Vardags 2009-09-26 16:03:10
Nu är jag hemma från matchen och vi vann! Med 41-29, kulkul! Har hunnit duscha och cykla fram och tillbaka till mamma för att hämta lite grejer till ikväll. Kommer att bli sjukt kul, läängtar! Hoppas att det blir mycket folk! Kommer nog lite bilder vad vi ska ha på oss ikväll. Discot börjar åtta så vi ska fara ungefär då.

Efter discot blir det att sova hos Ebba. Men vi får inte vara vakna så länge eftersom att det är match imorgon klockan elva! Så vi måste stiga upp vid halv tio. Men det går nog bra ändå.

Fortsätter att tjata om att ni ska gå med i mer-trafik. Den sidan är verkligen bra. Man klickar runt på olika bloggar och när man har tittat på tre olika bloggar får man två poäng. Poängen visar hur många visningar på sin egen blogg man får. Super bra, jag lovar! Klicka HÄR för att bli medlem!

Kramar!

Basket!

Vardags 2009-09-26 11:51:25
Klockan ett är min match idag. Känner mig grymt taggad! Så länge sedan jag spelade match. Men nu spelar vi med 96:orna, fast det gör ingenting. Vet inte vem vi möter och vet inte om de är bra eller dåliga. Men man hoppas ju på vinst! Mamma kommer och hämtar mig på några minuter, så måste stänga av nu.

Önska mig lycka till!


Marabou.

Vardags 2009-09-25 19:13:37
Pappa gav mig en stor marabou kaka för inte så länge sen. Vad glad jag blev! Länge sedan jag åt choklad sist.



Just nu sitter jag hos Ebba, hon håller på att äta. Vi hr provat kläder och sånt nyss. Vet typ vad jag ska ha på mig. Men Ebba kommer att vara mycket finare, för hon har ett nytt linne som hon ska ha. Det är skitsnyggt! Usch, jag är jättetrött redan. Hoppas att jag blir piggare snart. Skulle kunna lägga mig och sova, haha!

Men ska sluta skriva nu, pusss!

Tacos

Vardags 2009-09-25 17:17:01
Tjosan!
Sitter här och lyssnar på paramore (♥) och väntar på att Ebba ska komma. Vi ska prova kläder till imorgon. För vi vet inte riktigt vad vi ska ha på oss på discot. Ska nog låna en tröja av Ebba. Jag har nyss ätit middag. Det blev tacos. Min favoriträtt! Vilken är eran favoriträtt?


bild lånad från google.

Snart ska vi äta efterrätt också. Päronhalvor med glass, mummms!

Har även fixat Sannas blogg nyss. Klicka HÄR för att se den. Säg gärna vad ni tycker. Kraaam!

Sovmorgon!

Bilder på mig 2009-09-25 09:44:45
Jag börjar ju halv elva idag. Gör bara det en fredag till efter den här. För sen byter vi schema till ett mycket bättre! Jag vaknade av mig själv idag vid kvart över åtta. Och jag kände mig utvilad. Det är ovanligt att jag vaknar av mig själv på vardagar.

Idag på skolan har vi lugna lektioner. Sista lektionen är idrott och då har vi orientering. Inte det roligaste, men det funkar. Förra gången vi hade orientering så hann jag och Johanna hitta alla innan killarna höhö! (a)

Tänkte börja lite på den nya headern nu när jag ändå har tid, ha en bra dag!




Bildlöst inlägg.

Vardags 2009-09-24 21:44:36
Hejsan! Förlåt för mitt tråkiga inlägg förut. Men hade ju en andledning. Det var faktiskt riktigt skönt att träna! Vi fick information om helgen. Längtar till discot, länge sen jag var på det sist. Efter discot ska jag sova hos Ebba! :D

Sitter och tittar på kändis djunglen. Tycker det programmet är lite knasigt hahah. Men det går att titta på.

Men nu måste jag fixa lite headers, har kö! :)

bildlöst inlägg, tyvärr. Har inga bilder att lägga ut..

Inte bloggsugen.

Vardags 2009-09-24 17:06:53
Känner mig inte alls sugen på att blogga idag, vet inte varför. Har inget att skriva och sånt. Har inte gjort nå mycket alls idag, skola och sen dator och tv. Jag är nörd vet! Hahah. Ikväll blir det träning, fast har inte alls någon lust att träna. I helgen är det BBD - basketbollens dagar. Kommer bli kul. På lördag ska jag och ebba på disco! Woho, skoj som fan :D

men nu orkar jag inte skriva mer, pusssar!

Hejsanhoppsan!

Dagens outfit 2009-09-24 07:48:22
!Hola Amigos!

Börjar 8.15 idag, så hinner sitta här ett tag. Hann bara uppdatera två inlägg igår. För när jag kom hem från dansen hade pappa datorn och var jag jättetrött. Gick och la mig och tittade på grace anatomy. Det är bäst!

Har inte så mycket att skriva så ni får en dagens outfit istället!

- Svart linne, jc.
- Röd tröja, ellos.
- Leggings, h&m.
- Halsband, present.
- Ring, ur & penn.



Dags för dans!

Bilder på mig 2009-09-23 19:11:23
Dålig uppdatering idag. Men det gjorde nog inte så mycket eftersom det har blivit mycket de två senaste dagarna. Jag och Ebba var som sagt med Jack och Marcus idag. Och Knut, hihi. Vi var ute och sen såg vi film. Nån halloween film som var rätt weird. Huvudpersonen dödade alla och ja.

Sitter här och är klar att fara till dansen. Ewelina kommer och hämtar mig kvart över. Kommer nog att bli riktigt kul! Missar tyvärr idol, men ska se det på datorn ikväll.

Hoppas ni har haft en bra dag, hugs!

(ja, jag sitter i köket, hihi.)

Högtalare och baslåda!

Vardags 2009-09-23 09:35:42
Tjingeling!
Nu sitter jag här som vanligt. Har kopplat in mina högtalare och min baslåda så ljudet är bäst nu! Har inte haft i dem på ett tag.

Jag börjar 09.50 idag, så jag måste stänga av nu, ciao!


Lite små uppdateringar.

Moa gillar 2009-09-22 22:29:34
Det har verkligen rasat in inlägg idag. Jag tycker att jag har varit jätteduktig, eller det kanske har blivit för mycket? I alla fall så har jag hållit på att fixa lite med den nya desingen. Nu har jag äntligen fått den som jag villl ha det! Fast är inte klar. Har inte gjort header ännu. Och hinner nog inte börja på den imorgon, vi får se..

Imorgon ska jag och Ebba vara med Jack och Marcus. Sjukt länge sedan sist! Saknar de små gossarna. Egentligen är de inte små. De går i nian haha!

Men nu ska jag gå och sova, godnatt.

Är grymt sugen på att köpa det här armbandet från cocoo.se!

idol och b&j.

Vardags 2009-09-22 20:18:52




Sitter och tittar på idol nu. Eller inte precis nu, för det är reklam. Nu har ju auditionerna slutat, tycker att det är det roligaste på hela idol och finalen! Äter upp resten av b&j:n som jag och Sara köpte igår. Vi köpte Strawberry Cheesecake. Sara gillar ingen annan, för hon hatar choklad, (hur kan hon?!)

Men nu ska jag fortsätta titta, hadet!


Tävla du också!

Moa gillar 2009-09-22 19:47:43
Jag är med och tävlar i Fokis underbara blogg om ett valfritt smycke från cocoo.se, var med du också! Jag älskar den sidan, hon gör helt underbart gulliga och fina smycken. Har själv ett med en cupcake! Se HÄR. Skulle verkligen vilja ha detta armband från cocoo, tycker att det är jättefint!


Fråga till er!

Moa tycker och tänker 2009-09-22 19:18:46
Det blev inte alls att fara till svartöstaden, synd. För det tog ganska länge för Ewelina att fixa buren, och klockan hann bli så mycket. Nu känns det så onödigt att fara dit, för vi hinner bara dit och tillbaka.

Har en fråga till er också! Jag vet att bilderna inte de bästa, men orkade inte ta några fler. Så vad tycker ni, med eller utan bälte? Jag vet inet vad jag tycker, därför frågar jag er. Tacksam för svar.

Ursäkta röran i mitt rum.

Hejdå!

Bilder på mig 2009-09-22 18:54:01
Planerna för ikväll är att jag och Ewelina sak fara till svartöstan och chilla med vänner! Kommer att bli grymt kul, jag verkligen älskar svartöstaden, så litet och mysigt! Men just nu håller Ewe på att städa hennes kaninbur så måste vänta på det. Men efter det så ska vi fara!

Nu ska jag kila, ha en bra kväll!


bild tagen idag, oredigerad.

Dresscode.

Dagens outfit 2009-09-22 16:27:20
Tänkte ju ladda upp dagens outfit i morse, men jag glömde helt bort det. Så jag tar det nu istället!

- Svart linne, jc.
- Randig tröja, hm.
- Jeans, bikbok.
- Ring, ur & penn.
- Lite random armband, men det silvriga kommer från gina tricot.


Läs!

Vardags 2009-09-22 16:19:36
Hejsan, nu har jag kommit hem från skolan! Slutade halv fyra, sista lektionen var musik så det gjorde inte så mycket att vi slutade sent. Valde att inte vara med någon efter skolan idag. Känns som att jag aldrig har tid för att bara slappa. Så nu tänkte jag att det skulle vara skönt att få vara ensam ett tag! Så ikväll kanske det blir att umgås.

På svenskan har vi läst en bok som heter "Hjärtans Fröjd". En riktigt kärleks roman. Helt underbar är den! Den är lite annorlunda jämnfört med andra böcker, men det är bara bra. Den rekommenderas varmt! Och är nog en av det bästa böckerna som jag har läst! Fast twilight ligger lite över den. Läs den!


(hittade ingen bra bild)

Mascara tips!

Moa gillar 2009-09-22 07:46:18
Tänkte visa en bild på hur bra min mascara är. Själv gillar jag den jättemycket! Man får långa och separerade fransar och jag verkligen älskar den!


(bry er in om mina ögonbryn)

Där ser ni vilken skillnad det blir för mig! Jag använder mig av Maybelline New York; the colossal volum' express, testa den du med! Finns att köpa på h&m, kicks, åhlens och alla sminka affärer.



2009-09-22

Vardags 2009-09-22 07:26:17
Hellu!
Sovit gott? Jag somnade ganska sent, så känner mig rätt trött idag.. Visste inte när vi började idag, så ställde klockan på kvart i sju för jag skulle duscha. Och det visade sig att vi började 25 i nio. Så jag steg upp för tidigt, som vanligt!

Just nu håller jag på att fixa mig, ska gå och sminka mig och sen ska jag äta frukost. Laddar upp en dagens outfit senare, kramar!

(tråkigt inlägg utan bilder)

sovgott söta läsare!

Vardags 2009-09-21 22:08:37
Men nu ska jag gå och sova, hoppas att ni har haft en bra dag! Tycker att jag har varit riktigt duktig med uppdateringen idag, så ska försöka fortsätta med det. Eftersom att det verkligen lönar sig, har nästan besöksrekord idag! :D

TACK TILL ALLA ER SOM LÄSER MIN BLOGG, NI SKA VETA HUR GLAD JAG BLIR!

Godnatt till alla er!

Tuggummi!

Bilder på mig 2009-09-21 22:03:33

kolla vilken stor bubbla!

Sitter här och tuggar Hubba Bubba, hihi. Det är gott i början, men när man har tuggat i typ en minut försvinner smaken och det är jätteäckligt! Haha, där fick ni lite information om hubba bubba, väldigt nödvändigt att veta (:



Filmtips!

Filmer 2009-09-21 21:37:30
Nu har jag och Sara sett klart på filmen, den var jättebra! Sara har gått hem nu också. Eftersom att vi har ett dumt kontrakt med skolan att man måste vara hemma innan klockan nio på vardagar..

När Playboy Mansions favorittjej Shelley, blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men när hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta, upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta. När Shelley dessutom träffar en snygging värd att hålla fast vid, har hon plötsligt något att kämpa för och chansen till ett riktigt liv i den riktiga världen. Men nu gäller det att "förvandla" de andra tjejerna och göra Zeta till skolans mest populära förening innan universitetet slänger ut dem. En galen nyrenovering står för dörren och kommer att bjuda på många gapskratt!


inte den offeciella bilden, hittade inte den..

Denna chick-flick är väldigt underhållande. Man fick sig mycket skratt. Den är ganska lika andra chick-flicks men det gör inget tycker jag. Den är lite annorlundare. Man känner igen sig lite i den. Jag tycker verkligen att ni borde se den. Den är inte snusikg om man tänker på namnet. Har inga sånna scener alls! Den får 4,5 av 5 stjärnor av mig! En riktigt bra film det här.



Filmkväll!

Vardags 2009-09-21 18:23:06
Nu ska jag cykla till pappa, har bara varit hos mamma över helgen. Om ni inte visste det så har jag skilda föräldrar. Det blir mys kväll för mig och Sara idag. Vi ska se film - The house bunny.

Ni får en recension om den senare, pussar!

Shoppat!

Införskaffat 2009-09-21 17:37:18
Nu är jag hemma från stan. Jag hittade faktiskt lite smått och gott. Så slösade pengar trotts allt. Men det gjorde inte så mycket! Sitter och lyssnar på Veronica Maggio på spotify nu, hon är mega bra! Ska snart äta middag som mormor har lagat.

Ikväll ska jag vara med Sara. Får se vad vi ska hitta på!

Här är det nya sakerna. Inte så bra bilder, tagna med mobilen.
(köpte inte tröjan på bilden med mig och johanna)

Snabb update

Vardags 2009-09-21 12:25:15
Hejsanhoppsan!
Hade glömt bort att vi slutade tolv idag, höhö. Hur kan man glömma något sådan? I alla fall så kom det som en glad överraskning för mig. Det blir att fara till stan med Ewelina, Johanna, Ida och André nu. Får se om jag hittar något. Men somsagt så sparar jag pengar, så jag hoppas att jag inte hittar något (haha). Men det hade ju varit kul att få något nytt till höstgarderoben.

Men nu måste jag rusa. Ha en bra dag! ♥

School

Vardags 2009-09-21 07:57:23
Godmorgon på er!

Nu ska jag allt hålla igång uppdateringen. Så det kommer minst tre inlägg per dag nu i skolveckan. Och på helgerna blir det troligen lite mer.

Somsagt börjar jag 8.15 idag. Och måste stänga av datorn snart. Vi har ganska tråkiga lektioner idag, mycket so. Men jag klara mig nog igenom denna dag också.

Gud, jag är sjukt sugen på att köpa en nikon D60 nu! Har frågat många som har den kameran och den har bara fått bra kritik. Jag vill inte vänta, jag vill ha den nu! Men så vill dock inte min plånbok.

Men nu måste jag stänga av datorn, hugs!

lägger ut en bild på söt bror, tagen i sommras.


Sweet dreams!

Vardags 2009-09-20 21:53:50
Dagen blev trevlig idag. Jag och Ewelina tränade som tokar på spanska glosorna så nu jag kan alla! Great ju. Hade också träning tidigare ikväll. Väldigt skönt fast jobbigt. Nu sitter jag här och har precis ätit en tallrik med yoghurt och flingor. Smarrigt.

Imorgon börjar jag 8.15. Tidigt! Vi har so och jag är klar med uppgiften vi skulle göra. Så jag får säkert en massa extra uppgifter, suck.

Men nu ska jag titta på bloglovin' och sen gå och sova, kram och godnatt!

kolla vilka roliga makaroner vi åt idag, hjul!


2009-09-20

Vänner 2009-09-20 13:18:57
Hejsan!
Uppdateringen har inte varit på topp nu i helgen. Har inte haft något att blogga om. Men det ska bli bättre. Jag längtar till jag ska köpa / få min systemkamera. Har tänkt hur bra min blogg kommer bli om jag har en sån kamera. Tror inte att jag kommer hinna spara pengar innan jul, så önskar nog mig den i julklapp.

Idag vet jag inte vad som händer. Blir säkert att vara med Ewelina. Jag måste också träna spanska glosorna.. Kan ingenting och det är till imorgon. Som sagt jag hatar spanska och nu tycker min lärare Rosa att jag har blivit "osnäll". Tack, nu får jag ännu bättre inställning till det ämnet.

Här får ni lite bilder på veckan som har varit, hugs!


Ewelina på musiken.





Saga.


Den supergoda laxen på hk:n!


Jag och Ewe åt på frasses.


dålig bild, men i bio salongen.


2009-09-19

Vardags 2009-09-19 12:16:48
Jag är fortfarande kvar hos Ewe. Vi vaknade vid halv elva. Kändes skönt att inte sova bort hela dagen! Snart ska vi äta lunch. Klockan halv två ska jag vara barnvakt åt min lillebror. För mamma skulle på stan och fika med sin kompis. Men det är lugnt.

Jag skriver så tråkigt nu, så orkar inte blogga mer just nu. Kraaaaam!

Hos ewe.

Vardags 2009-09-19 00:23:15
Är hemma hos Ewelina nu. Vi har just ätit upp våra ostbollar, hihi. Det var väldigt gott. Filmen "prinsessa" var jättebra! Den avr så verklig och man kände igen sig lite. Jag rekomenderar alla att se den, super bra film!

Jag är ganska trött redan, men vet inte hur länge vi kommer vara uppe. Ett tag till i alla fall! Hoppas att ni har det bra, kram!

Mums!

Vardags 2009-09-18 15:47:49
Kolla vad jag sitter och äter nu! Gud vad smarrrrigt :*


videoblogg

Videoupdate 2009-09-18 15:41:33
Här kommer en videoupdate. Puss!

hahaha, i slutet hamnade jag i målbrottet. Nämen, jag vet inte vad som hände :o


Långt inlägg!

Bilder på mig 2009-09-17 21:38:16
Hemskt dålig uppdatering idag, förlåt! Men jag har inte haft tid att sitta vid datan. Har umgåtts istället. Vilket jag tycker är mycket roligare! På hk:n idag så fick vi göra lax i ugn och pressad potatis. Det var verkligen jättegott! Efter skolan var jag med Ewelina. Vi tittade på tv, sen cyklade vi till min kusin som köpte lite från mmina jultidningar (!). Sen for vi till frasses och åt middag. Onyttigt men super smarrigt! Efter det for vi hem till mig och spelade guitar hero. Sen for vi ut och var med lite folk. Nu är jag hemma hos mormor. Ska sova här inatt, för pappa skulle bort. Och jag har ju sovmorgon till halv elva imorgon, såååå skönt!

På skolan imorgon så ska vi ha skoljoggen typ. Tycker inte att det är så speciellt. Ganska kul faktiskt. Tycker om att röra på mig! Klockan 18.30 ska jag och Ewelina på bio. Vi ska se "Prinsessa". Jag tycker den verkar helt bra! Vi får se vad jag tycker sen. Efter bion ska vi sova hos någon. Kommer att bli en mysig kväll!

Det här blev verkligen ett långt inlägg! Tyvärr kan jag inte ladda upp bilderna som jag tog med mobilen idag. Får ta och göra det imorgon i stället.

Det här blir sista inlägget för idag, så uppdaterar jag mer imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag och sovgott! ♥

Förresten, så älskar jag min mobil som jag fick i födelsedags present. En w995 med 8,1 mega pixel!


Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-09-17 07:57:17
Godmorgon! Blir ett snabbt inlägg för jag måste trampa iväg till skolan snart.

Bara lätta ämnen idag, puh! Och jag har inga läxor den här veckan, verkligen ovanligt. Men sjukt skön! Efter skolan har jag basket träning. Härligt värre. Men måste stänga av nu.

Dagens outfit!

bry er inte om de röda ögona.
rt

- Svart linne med tryck, h&m.
- Jeansleggings, kappahl.
- Vit adidas, teamsporita (mammas)
- Svart väska, accent.

Ny design om några dagar.

Bilder på mig 2009-09-16 21:03:18
Nu är jag hemma från dansen. Vi fick lära oss ganska mycket nytt. Det var skitkul! Dansen är hur grym som helst! Vi ska uppträda med den till jul.

Jag hade tänkt att göra en ny design nu igen. För jag är inte riktigt nöjd med den här. Tänkte inte ha så mörk och ja. Får se hur det går.

Jag missade ju idol när jag var på dansen, så ska titta på det nu. Pussss!


en bild på mig.
Jag ska sluta lägga in så mycket bilder på mig själv. Har föressten ett minneskort till mormors kamera nu!!!

Streetdance.

Vardags 2009-09-16 18:56:24
Tjollahopp! Det blev ingen jultidningsförsäljning idag. Eller Ebbas mamma köpte en sak. Ska gå till min kusin imorgon. Hoppas hon köper någonting!

Snart är det street dance igen. Klockan kvart över sju kommer Johanna och hämtar mig. Ska bli kul! Fast jag har glömt lite av dansen... Men det ordnar nog sig.

Men det är nog bäst att jag stänger av nu, xoxo!

Hejsan alla!

Vardags 2009-09-16 11:52:22
0138295d9ad43a15e50626172ae39cca.png

Hejsan alla!
Just nu sitter jag i klassrummet. Vi har engelska nu. Det är helt okej. Jag tänkte att jag skulle mobilblogga för jag här gratis mms idag! Toppen ju. Men nu måste jag fortsätta jobba. Mobilbloggar mer under dagen. Kram!

Onsdag.

Dagens outfit 2009-09-16 09:30:41
Godmorgon!
Idag kommer det att vara en skönt skoldag. Inte så jobbiga lektioner. Och vi börjar tio i tio idag med hk! Efter skolan ska jag vara med Ebba. Vi ska sälja lite jultidningar. Hoppas att det går bättre idag!

Här har ni en dagens outfit!



- Vitt linne, jc.
- Rosa tröja, jc.
- Strumpbyxor, h&m.
- Converse, zutano.

So.

Vardags 2009-09-15 22:12:06
Sitter och skriver på min so uppsatts så det bara glöder om det! Går faktiskt riktigt bra, ovanligt. Är nämligen inte så intresserad av so. Våran uppgift är "Varför bor människorna där de bor?" Är det någon annan som också har jobbat med det?

Såg ni idol? Gud vad många bra det var. Gävle brukar alltid vara en kanon stad! Alla mina vänner och mina föräldrar tycker att jag ska söka till idol när jag blir 16. Vem vet, jag kanske blir idol 2011? Haha, skulle inte tro det dock.

Ska strax gå och borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen. Hoppas att nu har haft en bra dag!

Moa och Ewelina!

Vänner 2009-09-15 20:02:45
Hejhopp!
Skolan gick ovanligt snabbt idag. Efter skolan var jag med Ewelina. Vi tittade på tv och sen åt hon middag här. Hon är fortfarande kvar här och nu ska vi titta på idol!

Jag skriver mer efter idol, puss!




Bloglovin!

Bilder på mig 2009-09-15 08:09:44
Jag hittar det ingenstans på ddb! Jag blir så sur. Är det ingen som kan hjälpa mig? Börjar på en halvtimme, så ska snart stänga av datorn och cykla till skolan.

Glöm inte att lägga till mig på bloglovin! Då missar du inte ett ända av mina inlägg.

(klicka på bilden nedan!)

bloglovin





2009-09-15

Vardags 2009-09-15 07:44:14
Sitter här igen! Men nu har jag tid att sitt här. Börjar inte på nästan en timme! Varför stiger jag alltid upp för tidigt? Men jag känner mig ändå utvilad. Just nu håller jag på att titta runt på designadinblogg.se för jag försöker hitta hur man delar upp sin meny, alltså att man har en ruta med kategorier, en med arkiv osv. Jag hittar det ingenstans! Är det någon som vet hur man gör? Skulle blir väldigt tacksam för svar! Eller om ni vet var på designadinblogg man kan hitta det.

Idag går jag till halv fyra igen. Usch, det är så tråkigt! Men jag få hålla ut. Efter skolan får vi se vad jag hittar på.

Jag är verkligen sugen på att köpen en nikon D60! Men jag måste spara ändå till jul. Och då kan jag lika gärna önska mig den i julklapp ju. Men jag ska nog ge lite pengar så mina föräldrar inte behöver köpa allt. För den är ju ganska dyr! Så första saken på min önskelista: Nikon D60!

Men nu ska jag fortsätta titta runt på ddb - designadinblogg. Kramar!

Sovgott!

Vardags 2009-09-14 21:41:21
Det första jag ser när jag loggar in här på bloggen är alla kommentarer. Och gissa hur glad jag blir?! Det är så sjukt kul när ni kommenterar!

Det gick inte alls bra med försäljningen av jultidingarna. Alla sa nej eller att de redan hade köpt. Så jag får väl försöka sälja till hela min släkt istället. Hade inte varit så dumt att kolla upp till en premie med en tv i.

Nu på kvällen har jag varit med Sara, Tobbe, Davve och Hampus. Vi chillade och cyklade omkring och sånt. Gud vad det har blivit kallt ute. Brrr..!

Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sedan ska jag lägga mig och läsa, Godnatt!



Jultidningar.

Vardags 2009-09-14 16:59:49
Hejsan allihopa! Jag sitter just nu hos Sara. Hon håller på att äta nu. Efter det ska vi gå ut också ska jag sälja lite jultidiningar. Har sålt till tre stycken och har redan tjänat ihop ungeför 1500 kronor! Det är ju jättebra. Är uppe i premiergrupp 4. Finns endel bra saker där.

Har kollat runt lite mer på kamerr nu, tror att det blir en nikon D60, vi får väl se!

Skolan var verkligen seg idag! Men jag lyckades klara mig igenom den i alla fall. Men nu ska jag sluta skriva. Kram!

Godmorgon på er!

Dagens outfit 2009-09-14 08:07:57
Sovit gott? Själv har jag sovit jättebra! Idag går jag skola till halv fyra. Usch vad jobbigt! Fast sista lektionen är musik, så det gör inte så mycket för mig. Ska strax börja cykla till skolan.

Igår kväll tittade jag runt på olika systemkameror. Men jag vet inte om det är bättre att ha en canon eller en nikon. Vet ni vilken som är bäst? Har ni något bra tips till en kamera? Skulle bli väldigt glad för svar!

Jag har börjat sälja jultidingar också. För vem vill inte tjäna lite extra pengar till alla julklappar som måste köpas? Jag vill i alla fall det! Så efter skolan ska jag nog gå runt och knacka dörr. Hoppas på att många vill köpa! Hittils har bara mamma och pappa köpt. Men ska fråga mormor också.

Här är en dagens outfit.
- Svart linne, jc.
- Svart långärmad, ?
- Jeans, cheap monday.




Trollkarlens hemligheter

Vardags 2009-09-13 20:38:56
Tränigen var kul fast jobbig! Nu är Johanna här och vi tittar på Trollkarlens hemligheter. Jag tycker det är helt kul, vet inte riktigt varför. Johanna ska hem snart och då ska gå och lägga mig och läsa. Är helt trött.

Men nu börjar det igen, kram!


bild tagen från google.

Fråga och svar!

Vardags 2009-09-13 19:49:19
Fråga: Kostar det något med spotify?

Svar: Nej! Eller om man inte vill ha reklam eller om man vill kunna köpa låtarna så kostar det. Men jag tycker att det funkar lika bra fast man har rekalm. Så nej, det kostar ingenting!

Träning!

Moa gillar 2009-09-13 17:36:18
Ewelina gick precis hem. Vi har varit duktiga och pluggat spanska glosor. Så nu kan jag dom! Känns super skönt att ha det bort gjort. Vi har också tittat runt på ikeas hemsida. För jag ska köpa lite nya hyllor och sånt till mitt rum. Hittade lite smått och gott. Som det blir att vi ska köpa nästan gång vi åker dit.

Har snart basket träning. Har inte tränat på ett tag igen, för har varit ganska förkyld. Men nu är det bättre! Så det ska bli härligt att träna igen.

Jag har också fått in en spegel i mitt rum. Woho! Änltigen, så slipper jag gå till ett annat rum för att spegla mig.

Jag tog med mormors kamera från mamma. Också skulle jag fota nu, och såklart glömde jag då minneskortet hos mamma! Åh, vad jag bliiir suuurrr.

Men nu ska jag byta om, hadet!


här är min spegel.

Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-09-13 12:59:26
Nu ska jag cykla till mamma och hämta lite saker. Hoppas ni får en bra dag!

Dagens outfit:
- Svart linne, h&m.
- Adidas kofta, team sportia.
- Jeans, cheap monday.
- Halsband, mammas.


Idol 2009

Vardags 2009-09-13 12:44:57
Tjena!
Sitter fortfarande i pyamas och tittar på reprisen på idol. Haha, endel är bara för sjuka. Kolla t.ex den här killen!



I dag ska jag vara med Ewelina. Och vi ska plugga spanska. Vi får så mycket läxa i det ämnet... Usch!

Men nu ska jag gå och klä på mig, puss!

photoshop och spotify.

Moa gillar 2009-09-13 00:16:45
Är det någon som är vaken av mina söta läsare? ♥
Har suttit och laddat ner nya textstilar till photshop! Endel är jättefina. Lyssnar även på musik, på favorit spotify! Jag verkligen älskar't.
För dig som inte har spotify klicka här! På den sidan kan du få en invite till spotify. Det står tydligt hur man gör. Jag har själv fått min spotify användare där ifrån!

Men nu ska ska jag byta om till pyamas. För er som undrar så är jag en nattuggla!

Sov sött.


(här är bara några av de nya textstilarna!)

Filmtips!

Filmer 2009-09-12 23:27:46
Godkväll! Vad har ni haft för er ikväll?
Själv har jag umgåtts med massor med vänner. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan alla mina vänner! Vi har varit ute. Det har verkligen blivit kallt! Kommer sånna här ångmoln när man andas. Usch! Jag vill ha sommarvärme.

Här är en recension på filmen jag och johanna såg igår!

Megan Valentine var hela USA:s älskling. Men hennes senaste film floppade totalt och hennes skurkaktige revisor lämnade henne utan ett öre på banken. Förvirrad och desperat ser hon ingen annan utväg än att gå med i armén. Nu väntar en tid utan särbehandling, stuntmän och omtagningar, men med hjälp av de andra rekryterna finner hon den motivation som behövs för att visa sin fulla potential och klara sig igenom den grundläggande träningen med stil!



Själv tyckte jag att den var helt bra. Och väldigt rolig. En annorlunda film om man jämnför med andra chick flicks. Och det är ju bra! Den får 4/5 stjärnor!





Ge mig en kamera!

Bilder på mig 2009-09-12 18:16:10
Sitter här vid datorn och har inte så mycket att göra. Johanna och Oscar for för en halvtimme sen. Snart blir det väl middag för min del. Behöver egentligen städa rummet, men jag orkar inte just nu. Tror att jag ska försöka lära mig "River flows in you" på piano! Den är så fin.

Åh, jag vill ha en kamera! Jag tycker att jag verkligen är i ett stort behov av en. Ska spara pengar nu. Jag vill ha en systemkamera. Bilderna blir så bra med dem. Men min syster säger att det är onödigt. Men det tycker inte jag.. Vi får väl se hur det blir. Här med ska jag börja spara pengar till en kamera i alla fall! Det är så tråkigt med en blogg utan bilder.


jag har tråkigt.

Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-09-12 16:25:26
nu gick det att ladda in bilderna!




- Svart linne, jc.
- Skjorta, pappas.
- Jeans leggings, bikbok.

2009-09-12

Vardags 2009-09-12 15:56:50
Jag och Johanna gjorde oss i ordning ganska segt idag. Vi var klara vid två och åt lunch halv tre. Vi tittade igenom en graderob som vi hade i hallen. Och jag hittade en snygg skjorta som jag har på mig idag!

Snart ska vi nog ringa Oscar och höra om han vill vara med oss. Så far vi säkert ut och hittar på något. Kramar!

Åh, vad jag blir sur! Det går inte att ladda upp bilder. Så bilder på skjortan kommer senare.


2009-09-11

Vardags 2009-09-11 22:39:12
Hejhopp!
Sitter hemma hos Oscar nu. Jag, Ludvig och Anders är data nördarN nummer ett, haha! Anders och Ludvig sitter på datan bredvid mig och spelar smis. Dom gör typ en kyrkogård hahahahah!
Johanna och Ludvig håller på att brottas eller vad dom gör. Dom är väldigt hyyyper.
Vid nio for jag och Johanna till hertsön där vi hälsade på min syster och hennes kille. De har flyttat till en lägenhet som ligger där. Den var riktigt fin! Vi fikade tårta, chips och choklad. Så jag har väldigt ont i magen nu.
Jag och Johanna har köpt godis och burn till ikväll. Det kommer att bli kul.

Men nu ska jag kila, pussar!

Stan.

Vardags 2009-09-11 17:59:44
Tjosan!
Har precis ätit middag, jag åt någon kyckling gryta. Det var supersmarrigt! Jag gick på stan efter skolan. Vi fick sluta tidigare. Så vi slutade tjugo äver två istället för halv fyra. Jag köpte ingenting på stan! Provade massa saker men inget som jag gillade. Hade velat ha lite nytt till min garderob. Eller jo, jag köpte en milkshake haha. En choklad, mummms!

Men nu ska jag ut och vara med vänner! Ikväll ska Johanna sova hos mig, mys!


vill ha! sämst bild :(


mummms!


Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-09-11 09:57:56
Om en kvart ska jag möta Ewe. Satte mig här för att jag ska träna en sista gång på engelska glosorna. Så jag klarar läxförhöret idag. Efter skolan som slutar halv fyra ska och och Ebba kanske inte till stan om vi orkar.

Här får ni dagens outfit! (konstig bild, höhö)

- Vitt linne, jc.
- Lila tröja, jc.
- Jeans leggings, kappahl.
- Halsband, mammas.

Godnatt!

Vänner 2009-09-10 22:52:32
Sitter forfarande här vid datorn. Det gick ganska bra med engelska glosorna, men jag började inte ens med spanskan. Jag hatar spanska! Men får försöka klara åttan och nian... Har sovmorgon imorgon till halv elva, varje fredag i fem veckor. Helt sjukt skönt.

Nu mår jag mycket bättre också! Är inte lika snuvig och har inte någon hosta kvar, toppen ju.

Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa tror jag, godnatt!


länkebo.

Rösta!

Vardags 2009-09-10 21:17:14
Rösta på mig i veckans blogg hos felicia! Jag är nummer 3. Skulle bli jätteglad om just du röstade på mig!

klicka här!

Små krasslig.

Bilder på mig 2009-09-10 18:53:52
Godkväll! Hur har ni haft det idag? ♥

Själv har jag haft det bra. Har varit på skolan, hos sjukgymnasten och lagat mat. Men är fortfarande snuvig och har hostat mycket idag. Och nu känner jag mid lite hängig. Hoppas bara inte jag får feber. Det var egentligen träning nu, men jag gick inte för jag kände mig så trött.

Jag har hyrt två filmer som jag ska se ikväll. Australia och Private valentine!

Men nu ska jag träna på spanska och engelska glosorna, hugs :]


inte tagen idag.

09-09-09

Vardags 2009-09-09 22:34:53
Kollade på idol för en stund sen. Det var jättebra! Jag tycker om det programmet, hihi. Och imorgon är det också idol!

Det var jä-ä-ä-ätte kul på dansen! Vi fick lära oss en grym koreografi. Det var lite svårt att hänga med i början för det gick så fort. Men annars vara det super skoj!

Imorgon är det skola som vanligt. En ganska lung dag, men helt okej lektioner. Jag är fortfarande täppt i näsan och har lite ont i halsen, hoppas det går över imorgon!

Men nu ska jag sova, är riktigt trött, godnatt på er!

Det funkar inte att ladda upp bilder för mig nu, skit också.

Hos mormor.

Bilder på mig 2009-09-09 18:29:04
Ojojoj! Jag har inte bloggat på hela dagen. Det här är inte bra! Fy moa. I alla fall idag så har jag varit med Ewelina och vi for till svartöstan. Där vi var med Hektor, Fred, Björn och Saga. Vi cyklade runt och sen for vi till stan. Vi gick till kulturenshus och så tittade vi på några filmer som dom visade där. Dom var ganska så bra. Sen for jag till mormor, har ätit middag här och är fortfarande här.

Ikväll ska jag börja dansa med exiled, street! Det ska bli askul. Men nu ska jag stänga av, för måste cykla hem. Kram!


Hej bloggen!

Vardags 2009-09-08 23:10:59
372f68a66b949b46e6d8e42d090cd7a9.png

 

Hej bloggen! På bilden är det en brownie från seven eleven. Hihi, mums! Vi hade riktigt trevligt utomhus. Vi cyklade omkring och så. Vi drack energi dryck så alla var helt hyper. Jag började skratta och kunde inte sluta. Skrattade flera minuter haha! Jag har fått jätteont i halsen så jag har knarkat halstabletter. Men det hjälper inte.. Om ni undrar varför jag mobilbloggar så är det för att jag inte orkar slå på datorn. Även fast vi är lediga imorgon så ska jag gå och sova snart. Men nu ska jag fortsätta titta på tv, godnatt!

 


Ska ut!

Vänner 2009-09-08 18:36:14
Nu kommer Ewelina och Johanna hit. Så ska stänga av datorn. Vi ska ut och vara med oscar och ludvig och chilla. Det kommer bli nice! Maten var riktigt god faktiskt. Men ska dra nu, hugs!


Johanna, jag och Ewelina, förra året. Här har jag så där mörkt hår som jag har nu!

Lagat middag.

Moa gillar 2009-09-08 16:54:25
Nu är jag klar med maten! Men ingen är hemma, så jag måste vänta på att dom ska komma. Jag lagade efter ett recept och det blev, veggiepasta med bönor, squash, paprika samt spenat och grova baguetter! Det ser jättegott ut, men man vet ju aldrig. Har aldrig ätit det här förut. Så vi får se hur det smakar. Men nu ska jag sätta in baguetterna i ugnen!


Resultat i friidrott.

Vardags 2009-09-08 16:00:27
Nu är jag hemma från skolan. Eller kom hem vid halv fyra. Har tagit en snabbt dusch nyss. Det var faktiskt helt okej på friidrotten!

Här är mina resultat:
- Kula: 6.05 m
- Längdhopp: 3.12 m
- Höjdhopp: 1.15 m
- 60m: 10.29 s eller nå sånt.
- 100m: 17.30 s

Är riktigt nöjd med allt! Tyckte att höjdhopp var jättekul hihi.

Jag ska laga middag idag. Så ska börja med den nu, kramar!

2008-09-08

Bilder på mig 2009-09-08 07:48:04
Vaknade för inte så länge sedan och nu sitter jag här. Har fixat mig klart så jag har inget att göra. Steg upp lite för tidigt. Jag ska cykla och möta Ewelina och Johanna och 45 minuter. Så har god tid att sitta här. Är i alla fall väldigt nöjd med håret!

Idag har vi vanliga lektioner till klockan elva och sen vid tolv så ska vi cykla till skogsvallen och ha friidrott. Känner mig inte så peppad, men allt är inte roligt här i livet. Och våran termometer visar att det är 10 grader ute idag, woho! Rekord varmt, eller inte.

Nu ska jag borsta tänderna, pusssar!

bjuder på en bild.



Ny hårfärg!

Bilder på mig 2009-09-07 22:17:03
Nu har jag tvättat ur färgen och fönat håret. Det blev svart men i ljus så skimmrar det brunt. Jag tycker om den färgen! Jag blev väldigt nöjd! Vad tycker ni?

(Jag var tvungen att klottra, brukar aldrig göra det annars. Ja, jag har pyamas!)

Hårfärg i håret.

Moa gillar 2009-09-07 21:39:03
Sitter just nu med hårfärgen i håret. Ska ah det i tio minuter till. Och jag hoppas att det blir fint! Förra gången jag tonade den här färgen - det är en intensiv toning, som sitter lika länge som en färg - så blev det svart men det som skimmrade brunt. Jag tyckte om den färgen. Därför blir det samma igen!

Men nu ska jag fortsätta fixa med en tjejs header, kramar (:

staden.

Införskaffat 2009-09-07 19:18:56
Kom hem från stan för inte så länge sen. Jag gick med Ewelina, Björn och Fred. Jag köpte hårfärg, ska färga håret mörkare. Samma färg som förra gången. Jag köpte också, bomull, sminkborttagning och hårspray. Sen åt vi middag på max hihi! Jag var skit trött på skolan! Hade svårt att sova igår, sov bara sex timmar i natt. Just nu håller jag på att jobba med so läxan. Vi ska lämna in den imorgon.

Men nu ska jag fortsätta skriva puss!


den nya proffs, det var jättebra!


dålig bild, hårfärgen.


max mat.

Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-09-07 07:49:17
Dags för skola och plugg igen. Jobbigt, men det får man leva med.

Här har ni dagens outfit.
- Randig tröja, second hand.
- Vitt linne, jc.
- Svarta leggings, kappahl.
- Svart väska, accent.


Ny design!

Vardags 2009-09-06 22:45:12
Som ni ser har jag gjort en ny design! Jag fick inte ihop bakrunden och headern så bra, men det får duga till imorgon. Då jag kanske göra lite så redigeringar. Hur tyckte ni att det blev? Själv är jag supernöjd!

Nu ska jag gå och sova, godnatt!

Moa tycker och tänker 2009-09-06 19:41:59
Läste just en berättelse om min morfar. Min mamma har skrivit den. Den är ju sann. Den handlade om när min morfar låg i resperator och när han dog. Det var tufft att läsa det. Jag kommer inte alls ihåg mycket av morfar, jag önskar att jag kom ihåg mer. Han dog nrä jag var fyra. Jag grät när jag läste den. Fy, det var sorgligt. Men ändå fint att läsa. Jag saknar dig morfar! ♥

2009-09-06

Vardags 2009-09-06 16:41:25
Jag är hemma från svartöstan nu. Jag och Ewelina var med Björn. Sen kom Ludvig, Johanna, Ida och André också. Vi cyklade runt och sånt. Snart ska vi äta middag och sen blir det basket träning. Jag känner mig inte alls sugen på att träna, men ska göra det ändå.

På onsdag är vi lediga och då ska jag, Ewelina och Björn färga håret på varandra. Eller mamma sa att hon helst ville göra på mig så det inte blev ojämnt. Men jag och Ewe ska göra på Björn - svart!

Men nu ropar mamma att det är mat!

kulturnatten!

Vardags 2009-09-06 12:50:11
Hann aldrig uppdatera igår. Jag och Ewelina kom hem vid tio och sen satt vi och fixade Ewes blogg, den är inte klar än men ja. Det var i alla fall skit kul på kulturnatten igår. Jag gick med Ewe, Fred och Hektor. Vi gick runt i stan och tittade på lite olika uppträdanden. Vi såg när exciled dansade, Ewe var med då! Sen kollade vi på min syster som sjöng och sen på Fredriks - min halv bror- band! Sen åt jag, Ewelina och min familj på waldrof, mumms. Jag tog kyckling med cashewnötter.Sen när jag och Ewelina skulle hem så tog vi bussen. Och då kom det en full gubbe och satte sig bredvid oss på bussen. Han luktade jätteäckligt och började prata med oss. Och vi blev ju typ helt rädd, för han var svin läskig! Men det ordnade sig till slut haha.

Nu ska jag cykla till Ewelina och sen sak vi till svartöstan igen! Kramar.



Fredriks band - doorway to your funeral.



Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-09-05 14:32:00
Nu far jag och kommer att vara borta ända till klockan tio! Kommer att bli bäst. Efter det ska ewelina sova här. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Dagens outfit.
- Svart linne, jc.
- Grått linne, h&m.
- Svart kofta, vila.
- Jeans, bikbok.
- Födelsebricka.



facelook.







Ny design gjord.

Vardags 2009-09-05 14:18:06
Melles blogg är färdig. Blev en ganska simple design. Men hon blev i alla fall nöjd! :)

klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Lunch.

Vardags 2009-09-05 13:09:15
Goddagens!
Sitter här och lyssnar på musik och fixar Melles blogg. Ni kan få se resultatet sen när den är klar. Vid halv tre - tre så ska jag och Ewelina fara till stan. Det är kulturnatten idag och då ska Ewe uppträda. Hon ska dansa klockan halv fyra. Så då ska jag titta på det. Sen klockan fem ska min syster sjunga och sen ska vi äta middag i stan. Klockan åtta ska Fredrik uppträda. Det ska bli kul! Jag och Ewelina kommer säkert att titta på något annat också. Och träffa vänner!

Men nu ska jag äta lunch, kram!


Svartöstan!

Vänner 2009-09-04 23:18:27
Nu är jag hemma och tusan var kul vi har haft! Vi har varit ute och cyklat typ helatiden. Det var jag, Ebba, Ewelina, Fred, Hektor, Erik, Björn, Markus, Robin, Anton, Challe, Victor, Robert och en som jag har glömt namnet på haha. Så vi var väldigt många. Jag och Ebba var med Victor, Robin och Markus typ halva kvällen. Vi gjorde bus, hehe. Det var askul! Blir nog att fara dit snart igen, typ nästa vecka och umgås igen.

Kramar.


ebba.


ebba och ewe.


björns hand, erik och hektor.


björn.


jag innan vi for.

Far nu.

Bilder på mig 2009-09-04 17:53:37
Nu blir det att fara till svartöstan, hörs ikväll!


chokladbollar.

Vänner 2009-09-04 16:59:48
Kom precis hem från ewelina. Vi bakade chokladbollar! Mummmmms. Men hon skulle och dansa så jag var tvungen att fara hem.

Gud vilket väder det här varit idag. Regnet bara öste ner. Fast nu är det soligt igen. Konstigt, höst väder antar jag. Det är höst nu, tyvärr. Det har börja bli kallt och löven är gula och faller från träden. Buhu, jag vill ha sommmar!

Idag har jag anmält mig till seglings konfirmation! Och jag hoppas att jag kommer in, för det var väldigt lite med platser. Då får man åka på ett läger som är elva dagar och segla, shoppa och umgås! Kommer nog att blir jättekul. Men om jag inte kommer inte på segling så blir det musik konfa!

Efter middagen ska jag och Ebba fara till svartöstaden och umgås med folk där ifrån. Kommer att bli kul. Jag älskar svartöstan, det är så himla mysigt där!

pusss!





Blogg.se krånglar och vs!

Moa gillar 2009-09-03 22:55:35
Det är något fel på blogg.se nu igen. Vad jag blir less på att det ska tjorva jämt och ständigt! Jag kan inte se kommentarer, de nya inläggen eller något. Är det samma för er? Kan de inte bara fixa så det slutar krångla?

I alla fall så ska jag gå och lägga mig och läsa snart. Ska sova ut inatt. Eftersom att jag har sovmorgon till halv elva så borde jag vara utvilad när jag vaknar. Sista dagen på skolan imorgon, kommer bli skönt med helg!

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sovgott!

Vad tycker ni är bäst; vanlig eller eltandborste?


Själv tycker jag att det är mycket enklare med vanlig tandborste. Men jag har båda storterna hemma. Men det känns dock renare när man har användt en eltandborste. Så det är lite både och! :)


En idé.

Moa tycker och tänker 2009-09-03 22:35:30
Har en liten idé till designen. Men jag skulle vilja veta vad ni tycker! Blir det här fint?


Vinnaren och plugg!

Vardags 2009-09-03 20:40:31
Vinnaren i den lilla "mini tävlingen" som jag hade blev Emma! Hon gissade rätt först och rätt svar var såklart Ewelina! Här ser ni Emmas fina blogg (som jag har designat, hehe!)

Har precis duschat och sitter här i pyamas. Jag är hlet slut i armarna, i benen, ja i hela kroppen! Men det känns ändå så skönt att ha varit och tränat. Det var en tuff träning. En jobbig fys i slutet, jag blev verkligen svettig haha!

Nu ska jag börja med läxorna.
- Engelska glosor, check!
- So läxa,
- Spanska glosor,

Förresten så ska jag börja sälja jultidningar också, hoho!

Nu blir det plugg som gäller, puss.


Träning!

Moa gillar 2009-09-03 18:27:37
Sitter här färdig för basket träningen som är på en halv timme. Det ska bli så skönt att träna. Har inte gjort det på jättelänge! Efter skolan var jag med... jag gissa? Den som gissar rätt får en länkning! Vi åt nybakat bröd som hennes pappa hade bakat, skit gott. Sen cyklade jag till mormor och åt middag. Satt och tittade på tv ett tag. Sen cyklade jag hem och bytte om. Nu ska jag stänga av datorn. Uppdaterar ikväll! ♥

Basket dress.








Torsdag.

Dagens outfit 2009-09-03 07:43:08
Det är ungefär tjugo minuter kvar till jag ska möta Ewelina. Och jag är helt klar. Jag stiger alltid upp för tidigt! Jag vet inte hur lång tid det tar för mig på morgonen. Ibland går det snabbt och ibland inte. Jag somnade vid tolv igår, så jag är väldigt trött. Har bara sovit 6 och en halv timme. Får se om jag råkar somna på någon av lektionerna, haha! Men det är väldigt lugna lektioner idag och det känns verkligen behövligt. Och imorgon har jag sovmorgon till halv evla, gud så skönt!

Tog en simpel outfit idag.
- Svart linne, jc.
- Svart cardigan, jc.
- Jeans, bikbok.



Hadet bra!

Stockholm i november.

Moa gillar 2009-09-02 22:10:21
Jag och mamma satte oss nyss och bokade biljetter till musikalen "Hairspray". Jag tycker själv att filmen är jättebra och sångerna också! Så det ska verkligen bli kul att se den som musikal. Jag, mamma och min syster ska nämligen till Stockholm den 12 - 14 november! Vi ska shoppa, gå på en fotomässa och titta på musikalen. Kommer att bli ur mysigt att bo på hotell vi tre. Längtar verkligen!



Har fixat två nya bloggar idag. Säg vad ni tycker!
- Lisas
- Amandas

Ska nog stänga av datorn snart och gå och sova. Så godnatt! ♥

Alen dansar

Moa gillar 2009-09-02 18:44:10
Har blivit tvingade att spendera en halvtimmes tid vid matbordet - fast jag har ätit klart - och lyssnat på de andras prat, usch, jag hatar det! Jag förstår inte varför man ska göra så.

I alla fall så här är videon där Alen dansar. Den är inte lång, men ändå.


Onsdag.

Vänner 2009-09-02 17:50:49
Skolan var helt okej idag. Vi hade hål i två timmar. Så jag och Ebba gick ut med hennes hund Maja och for och köpte tuggummi och godis. Det bästa på dagen var nog när Alen dansade för hela klassen på so:n hahahah! Har filmat, så snart får ni se!

Efter skolan var jag med Ewe igen, hoho! Vi satt vi datan och lyssnade på musik. Hon har just farit hem. Nu sitter jag och kollar runt på facebook. Ska snart äta middag.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Får väl se vad det blir.

Att ta skolfoto gick bra. Men vi tog inte något enskillt foto. Hoppas att jag blev bra!

Nu tycker jag att ni ska skicka eran spotify lista till mig. Här har ni min: http://open.spotify.com/user/moath/playlist/0yWTCkr2UQHvDBpD0f1ksb

pussar!


ebba och sara. röda ögon vet :(


oscar.

skolfotografering.

Vardags 2009-09-02 09:23:25
Måste skynda mig att skriva. Ska möta ewelina på fem minuter. I alla fall så är det skolfoto idag. Det dåliga var att vädret var piss idag. Det regnar. Så tänk om håret blir platt och sminket rinner när man ska cykla till skolan. Inte så kul! Så jag tror att jag ska ta med mig ett paraply. Men nu måste jag springa!

Det här har jag på mig!
- vitt linne, jc.
- linne med tryck, gina tricot.
- leggings, kappahl.

suddig bild.



Godnatt

Vardags 2009-09-01 22:31:59
Har hållit på att mixtra med en header ett tag. Men det blir inte som jag vill. Har lite små idéer och sånt. Men vi får se hur det blir. Ska fortsätta lite imorgon. Men nu ska jag gå och ta en macka och sedan krypa ner i sängen! Godnatt.

Funderar.

Vardags 2009-09-01 19:57:47
Nu blir det att cykla till pappa föra att hämta lite saker. Kanske blir det mer uppdatering när jag kommer tillbaka. Jag är riktigt sugen på att fixa en ny design. Har blivit väldigt inspirerade av andra bloggar nu. Men problemet är att jag inte har så mycket nya bilder. Så då vet jag inte riktigt hur jag ska göra.. Men innom en snar tid kommer nog en ny design att komma upp.

Nä, nu ska jag kila!

spotify

Musik 2009-09-01 19:29:26
Love it!

(emma, jag snodde din idé, men det gjorde väl inget?)

Update och skolbilder.

Vänner 2009-09-01 18:26:44
Hejsanhoppsan.
Gud vad jag är trött nu! Jag har känt mig utvilad hela dagen. Och nu på kvällen är jag jättetrött! Fattar inte varför. I alla fall så efter skolan var jag med Ewelina igen, höhö. Vi lyssnade på musik och tittade på "Made". Men hon for hem alldeles nyss.

Imorgon har vi skolfoto. Och jag tänkte ha på mig ett vitt linne med eiffeltorn på och svarta leggings. Så jag måste cykla till pappa för att hämta min plattång och de svarta leggingsarna. Får se när det blir. Säkert snart.

Här är lite bilder från skolan!

klassen.


oscar, tobis, alen och anders.


Saga.


Ewelina.

Dags för skola!

Bilder på mig 2009-09-01 08:13:52
Hejsan! Är det någon som är vaken nu? Jag börjar halv nio idag. Kommer vara en ganska lugn dag idag. Men helt okej lektioner som tur är.

Första september idag! Gud vad det går snabbt. Det känndes som att det var nyss vi fick sommarlov. Och snart är det jul och snö här uppe! Och snart 2010. Det går jäättefort, man hinner knappt med själv.

Har inte så mycket att skriva så ska gå nu. Uppdaterar efter skolan, kramar! ♥


tagen idag.

RSS 2.0