GOTT NYTT ÅR!

Vardags 2009-12-31 22:39:59
Ville bara säga Gott nytt år till alla mina söta läsare! Och hoppas att ni får ett jättebra 2010 ! :D

Vad ska ni göra på nyårsafton? Själv ska jag tillbringa natten hos Johanna, vi kommer att ha supermysigt. Vi har laddat med musik, snacks och läsk! Nu ska vi fortsätta mysa, kram!

avatar

Vardags 2009-12-30 16:50:16
Jag sov över hos Ewelina igår. Vi låg och tittade på simpson firar jul och hade riktigt trevligt. På en kvart ska jag ta bussen in till stan. Jag och Jennie ska nämligen gå på bio. Det blir att se Avatar. Alla som har sett den verkar tycka att den är bra, så jag får hålla tummarna. Ni får mitt omdöme efter bion!

Nu måste jag sluta, så jag hinner med bussen. Trevlig kväll!



Shopping i boden!

Införskaffat 2009-12-29 19:10:28
Här kommer bilder på det jag köpte i boden! Jag tog inte kort på strumpbyxorna, för dom är bara helt vanliga.









Väntar på Ewe!

Vänner 2009-12-29 16:05:49
Hejsan!
Jag håller på att titta på gamla inlägg på bloggen. Alla bra minnen från sommaren kommer tillbaka! Åh, 2009 har varit ett bra år. Jag hoppas på att 2010 bli lika bra.

Just nu väntar jag på att Ewelina ska komma hit. Vi kommer säkert att hitta på något kul. Igår var jag i Boden nästan hela dagen. Jag, mamma och min syster for dit för vi skulle gå på den nya shopping centret. Men det var ingen höjdare direkt. Men jag hittade lite saker ändå. Köpte nya vinterskor (!), två parfymer, ett armband, vit ögonskugga och svarta, lite tjockare strumpbyxor.

Bilder får ni senare ikväll. Är helnöjd med mina nya skor. Var verkligen i behov av nya. Det här är ett par puma sneekers med fodring. Dom kostade ungefär 900 kr, så var tvungen att betala halva själv. Men det gjorde inte så mycket.

Nu ska jag kila, ha en jättebra dag!


snygga brudar!

Jag har klippt mig.

Bilder på mig 2009-12-26 16:32:20
Jag har hunnit med att klippa mig också. Det behövdes verkligen! Nu känns mitt hår jättefräscht.

Här är resultatet!

Shoppat!

Införskaffat 2009-12-26 16:17:50
Jag har precis kommit hem från stan. Men det var inte bara jag som hade tanken att gå på mellandagsrean idag. Det var bokstavligttalat smock fullt! Vissa affärer kunde man inte ens komma in på. Men jag lyckades att fynda endel saker i alla fall.


Jc, 149 :-


Hardwear 200:-


H&m, 119:-

Moas julklappar!

Moa gillar 2009-12-26 12:25:56









1. Guitar Hero till nintendo Ds.
2. Christina Aguilera parfym.
3. Ansiktstvätt.
4. Grön adidas kofta.
5. Puder.
6. En klocka med datum, fick av Johanna och Ewelina.
7. Exiled mössa.
8. "Tänk om det där är jag" bok av syster.
9. Exiled tröja.
10. Vantar.

+ Sällskapsspelet Geni, en sportbh, present kort på Gina, h&m och kicks 500 kr på alla tre och pengar!

Detta var alla mina julklappar och jag är supernöjd! Nu måste jag kila. Det är mellandagsrean som gäller.

Kram på er!

Julafton!

Foton 2009-12-26 12:06:55
Efter att ha ätit mig mätt på både det ena och det andra från julbordet, umgåtts med alla underbara människor från familj och släkt, fått mycket bra julklappar så är jag helnöjd med allt julfirande. Här kommer några bilder!











Godnattt!

Vardags 2009-12-26 01:41:59
Jag är fortfarande vaken. Men ska gå och sova nu, är verkligen trött. Jag har firat jul hos pappa idag. (Eftersom att jag har skiljda föräldrar firar jag två julaftonar!) Vi har spelat spel och haft tävlingar hela dagen. Jag berättar mer imorgon, idag. Bilder på mina julklappar kommer också då.

Sovgott!

bästiiiiis!

Vardags 2009-12-15 19:51:28
Hejhopp! Det var någon dag sedan. Har inte haft så mycket för mig de senaste dagarna. Har bara hunnit med skolan eftersom att vi har gått enda till halv fyra. Snart ska jag titta på säsongs avslutningen av desperate housewives. Mitt favoritprogram.

Imorgon då blir det nordpolen med klassen, ska bli sjukt kul. Vi komemr att vara där hela dagen så vi skippar alla lektioner. Längtar!

Här är en bild på mig och min bästavän!


Klä granen!

Vardags 2009-12-13 12:48:41
Hejsan! Vi vann matchen igår med 60-28. Härligt! Jag är supernöjd med min insatts också. Snart ska jag och Johanna fara till cooparena och titta på hockey. Pojkar 96 spelar mot broklin. Ska bli kul. Efter det ska vi nog bara chilla hos någon av oss.

I morse så klädde familjen julgranen! Vi har riktig julkänsla här. Julgran och julmusik, mysigt värre! Snart är det nära...

Godnatt på er.

Vardags 2009-12-11 23:24:28
Godkväll!
Idol slutade för inte så länge sedan. Och jag visste redan från början att Erik skulle vinna. Men jag vet att det kommer gå bra för Calle ändå. Så det gjorde inte så mycket.

Imorgon blir det inte så mycket uppdatering. Jag ska nämligen till skellefteå med basketlaget och vi kommer nog att blir där hela dagen. Hoppas att vi kommer klå skellefteå. Vi har aldrig mött dem tidigare. Så vi får se hur det går. Önska oss lycka till?

Nu måste jag gå och lägga mig, så jag är pigg till imorgon. Jag måste upp vid åtta.. :(

b-ball <3 

Fråga och svar.

Vardags 2009-12-11 21:37:49
maliiin: hej jag undrar bara vars du har köpt din kjol som du har på bilden, den var assnygg :o

Hej malin, du hade tyvärr inte lämnat någon blogg adress så jag svarar som ett inlägg. Jag har köpt den på hm, men jag vet inte om den finns kvar. Men du kan alltid leta. På dam avdelningen, inte på divided. Kram! :)

Tema jul!

Vardags 2009-12-11 18:53:36
Idag hade tema jul på skolan. Då bakade vi pepparkakor, tittade på film, lekte olika lekar, tittade på innebandy också hade vi ju såklart luciatåg. Blev rätt så nervös, men allt gick jättebra. Och solot gick toppen som tur var! Efter skolan var jag med Johanna, vi bänkade oss framför tv:n och slog igång ett avsnitt av O.C! Underbart bra serie.

Ikväll blir det att titta på idol finalen. Och jag verkar vara ensam om att tycka att Calle ska vinna! Eller är det någon som håller med mig? Tycker att Calle är med udda och jag gillar det. För det var ju helt solklart att Erik skulle komma till finalen. Han är en såndär "typisk" idol vinnare.

Ha en jättebra kväll!

riktigt dålig bild.. men två helt underbara tjejer!


helt seriösa tärnor har vi här!

Svar!

Vardags 2009-12-11 18:28:01
Det var några som undrade endel angående inlägget om shoppingen. Här får ni veta.

Jag köpte glasögonen på cubus för 49 kr och de tre tröjorna köpte jag på stadium för 99 kr!
Så nu vet ni det.

Långt inlägg!

Vardags 2009-12-10 22:43:16
Hejhopp! Jag är fortfarande vaken, fast vill gå och lägga mig. Men det får jag inte. Jag måste vänta på att tvättmaskinen med mitt lucialinne i har gått färdigt. Sen får jag gå och sova! Dock är det inte så länge kvar, tio minuter.

Idag var jag och tog andra sprutan mot livmoderhals cancer. Den här gången lyckades jag att inte svimma. (!) Tror att jag glömde att andas förra gången. Men det gjorde mycket ondare nu. Är öm i armen, det var jag inte förra gången. Jag hoppas det går över till imorgon! Efter jag hade tagit sprutan så for jag, mamma och mormor till storheden. Jag köpte inte så mycket där, en deo och tuggummi.

Som jag skrev tidigare väntar jag på att mitt lucialinne ska tvättas klart. Vi har nämligen lucia tåg imorgon med skolan. Det ska bli kul! Men kommer nog att vara nervös, ska sjunga solo och läsa en dikt. Egentligen borde jag inte vara nervös, för allt kommer att gå bra.. Hoppas jag i alla fall.

Men nu ska jag gå och se om tvättmaskinen är klar. Godnatt på er!


muummmmms

shopping.

Införskaffat 2009-12-09 18:19:08
For på stan idag efter skolan. Köpte lite julklappar, nördbrillor, mjukisbyxor och 3 t-shirtar till dansuppvisningen. Snart är det dags för dans, woho!

update: jag köpte tröjorna på stadium och glajjorna på cubus!




Tröjorna kostade bara 99 kr för 3 st. Så jag tyckte det var värt det!

Godnatt!

Vardags 2009-12-08 22:10:12
har inte hunnit uppdatera förrän nu. Hade skola till halv fyra, sedan umgicks jag med Johanna och Ewelina. Efter det åt jag middag och sen for jag på en en juluppvisning i kyrkan som min syster var med i. Var riktigt bra! Nu på kvällen har jag pluggat, har så mycket att plugga att jag blir helt frustrerad. Känns inte som att jag kan någonting på kemi provet vi har på torsdag. Men ska plugga mycket imorgon och hoppas att det fastnar.

Jag är supertrött nu så jag ska krypa ner i sängen. Godnatt på er! Mer uppdatering kommer imorgon.


Beep-testet.

Vardags 2009-12-07 20:03:59

Hej!
Det här dagen har gått riktigt fort tycker jag. Har gjort bort ett av tre prov som jag ska ha i veckan. Nämligen spanska provet, känns skönt. Hade basket träning klockan fem. Vi gjorde beep-testet. Då ska man springa mellan två linjer. När man hör "beep" så ska man springa till den andra linjen osv tills man inte orkar nå mer. Man måste hinna till den andra linjen innan "beepet" kommer. Det går fortare och fortare. Det är lite svårt att förklara. Men jag hoppas att ni förstår. Det låter kanske inte så jobbigt, men det var verkligen det!

Måste göra matteläxan och plugga lite till kemiprovet snart, om jag orkar.
Peace!


jag saknar kåbdalis..


Ska börja uppdatera!

Bilder på mig 2009-12-06 22:19:35
Hejsan!
Okej, nu har jag bestämmt mig. Ska börja blogga ordentligt nu igen. Uppdatera varje dag! Hur låter det?
Idag så har jag spelat basketmatch och vi förlorade rejält kan jag säga. Men det var ändå super kul att spela! Efter det hade vi träning, var helt trött efter matchen. Men det var ändå skönt att träna. Sen har jag bara myst på framför tv:n med lite jul fika och pluggat till spanska provet som jag har imorgon.

Men nu ska jag krya ner i sängen och läsa. Ha en superbra kväll!

jag ser helt plastig ut! pga blixten...  :(

RSS 2.0