underbar kväll!

Vardags 2009-04-30 23:16:42
Fytusan vilken underbar kväll! Hade hur trevligt som helst, men nackdelen var att det var kallt som bara den. Kollade inte så mycket på brasan. Det var massa pojkar i svartöstan. Jag och ebba var dom ändå tjejerna där. Vi hade typ kramkalas det var mysigt hihi. Eller fred var kramig av sig. Vi gick omkring och pratade. Sen gick alla utom jack och marcus. Så vi cyklade till jack. Vi låg och pratade och bara myste på. Hur underbart som helst, det var ett tag sedan jag umgicks med dom! Sen bar det av hemåt, jag tog mig lite glass med grädde och strössel, mums!


BRUTTORNA EBBIS Å MOIS.
BÄSTAVÄN!
<3

valborg

Vardags 2009-04-30 18:38:05
Sitter här och väntar på att ebba ska komma. Tror att kvällen kommer bli riktigt lyckad! Det blir att jag och ebba far till svartösaden och umgås med massa folk där. Vi ska väl kolla på brasan och chilla. Kommer bli hur trevligt som helst. Jag känner mig riktigt taggad faktsiskt! Skriver mer när jag kommer hem, hoppas ni får en bra kväll!

in your atmosphere

Bilder på mig 2009-04-30 01:06:08
Sista dagen i skolan på den här veckan. Fytusan så skönt! Sista lektionen vi hade var no och du hade vi prov om salter. Jag fick i alla fall godkänt vet jag. Men det kändes som att det inte gick så bra, kunde ha gjort bättre. Jag pluggade inte så mycket, men orkade verkligen inte. Ska skärpa mig med no:n nu! Ikväll var jag på en dans uppvisning. Alla var helt duktiga. De var street och break. De körde battle och det var jättekul att se. Endel gjorde helt coola saker. Var helt trött efter det. Höll på att sommna redan vid halv nio. Men jag höll mig vaken. Imorgon ska jag vara med ewelina på dagen och sen på kvällen blir det att umgås med ebba. Vi ska till svartöstaden och chilla. Hoppas på bra väder!
Ett videoklipp från dansuppvisningen kommer kanske imorgon.


mobilbild.

it doesn't matter anymore

Vardags 2009-04-28 22:05:18
Det var ett tag sen jag laddade upp, men nu gör jag det! Det var senast i söndags som jag uppdaterade och då skrev jag att jag skulle läsa och sånt men så blev det inte alls. Utan jag var med ewelina. Det var så varmt väder så vi var ut och gick runt hela skurholmen och örnäset och pratade. Riktigt mysigt! Sen kom ebba och var med oss. Vi var på väg hem till mig när vi träffade björn och fred. De skulle vara med massa andra. Så vi var med dem. Vi var ute och cyklade och hade det trevligt. Sen gick ebba hem och vi gick in till Einar. Vi hade som en fest där haha. Det var jag, ewelina, fred, björn, ludvig, oscar, andré och einar hemma hos honom. Vi spelade guitar hero, åt chips, drack dricka och myste i soffan. Det var faktiskt riktigt kul! När jag och ewelina gick där i från åt hon middag hos mig. Sen for hon hem. Det var min söndag!





Måndag: Skolan började, kändes allvarligt talat hemskt! Prov och en massa läxor bara väntar på att sätta sig på mina axlar och trycka ner dem. De har en stor börda att bära på. Hade hk läxförhör det gick bra. Sen städade vi våra kök alla lådor och skåp och alltihopa. Sen fick vi glass och maränger mums! Efter skolan var jag med ewelina. Vi pratade och myste på. På kvällen var det plugga som gällde, sen satt jag i skype hela kvällen. Jag gick och la mig sent, för sent.




Tisdag:  Skola som vanligt, hade bara tre vanliga lektioner. Sen hade vi elevensval. Jag hade musik vi sjöng olika låtar. Det var väl ganska kul. Efter det for jag till sjukgymnasten, gick jättebra, min rygg är mycket bättre nu! Sen åt jag middag och sen blev det träning. Äntligen! Var väldigt roligt. Men nu har vi typ inga träningar mer den här säsongen. Tänker börja på gym istället. Ikväll var det desperate housewives. Det är verkligen super bra! Till dig som inte följer det, rekommenderar jag det! Ikväll ska jag sova tidigt om det går. Hadet!


stop this train

Dagens outfit 2009-04-26 14:24:33
Härligt väder det är idag! I alla fall här i luleå. Hur är vädret hos dig? Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att bara vara hemma och ta det lugnt. Gå ut med chip en sväng och läsa twilight! Ikväll ska jag vara med ebba. Trevligt, trevligt, får se vad vi hittar på. Snart är helgen slut och skolan börjar igen, inte roligt. Varför måste helgen alltid gå så snabbt? Men jag går bara tre dagar i skolan sen, vi är lediga torsdag och fredag. På torsdag är det ju valborg. Jag vet inte vad jag ska göra. Hoppas att någon kompis kan umgås! Sen blir det att fara till den nya stuga för första gången. Är väldigt förväntansfull. Nu ska jag börja läsa, hoppas ni får en trevig dag, puss!



dagens outfit.
- mjukisbyxor - stadium
- vitt linne - jc
- randig tröja - blend


ben & jerry's

Införskaffat 2009-04-25 19:00:14
Jag sov över hos bästa vän ewelina inatt. Vi hade det urmysigt! Vi spelade spel, pratade och åt b&j - cookie dough. Den var riktigt god! På dagen idag så var jag på stan med ewelina. Hittade en tröja från blend för 124 kr. De har 50 % i hela butiken! Är väldigt nöjd med den. Sen for jag till mamma och hälsade på. Pratade med mamma och sånt. Efter det for jag till pappa och åt. Sitter förtfället och tittar på family guy. Det är så knäppt! Har varit trött idag så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Ska kankse vara med ebba och hon fick. Ha en bra helg, hugs!




bilder

Foton 2009-04-23 21:46:41

vi gjorde på hk:n, super gott!


suddig, men erkänn coola brillor! Det är sagas ;)

sjunga

Vardags 2009-04-23 21:23:33
Jag kom precis hem från skolan. Vi har haft "öppet hus" som vi kallar det. Kören - som jag är med i hade kvälls underhållning så vi sjöng. Jag, ewelina och saga sjöng solo på en låt. Det gick kanon! Alla föräldrar var där, så nervös det var jag. Men vi fick ha text så det var bra. Nu ska jag fortsätta vara social på msn. Ha en trevlig kväll, ciao!


Dagens outfit!

Dagens outfit 2009-04-23 15:20:38
Smutsig spegel men i alla fall. Det här har jag på mig idag!
- rosa adidas kofta - team sportia
- svart och vitt linne - jc
- strumpbyxor - åhlens
- röda converse - zotano


b&j, mumma!

Moa gillar 2009-04-22 22:17:49
ikväll har jag umgåtts med saraj, vi gick och handlade b&j - strawberry cheesecake, grädde och strössel. Vi bänkade oss framför tv:n och åt. Mums säger jag bara! Vi tittade på lie to me, jag tycker om det. Ska börja att ta dagens outfit bilder mer ofta, inte varje dag men minst en gång i veckan. Men problemet är att jag inte har någon spegel i mitt rum hos pappa, men jag får ta och kirra det. Nu ska jag återgå till mitt guitar hero spelade, Godnatt!


mums!

shoppiiing

Införskaffat 2009-04-22 22:08:01
Köpte rätt så mycket på stan idag. Mallar till franskmanikyr, hårpray, hårnålar, en adidas kofta, strumpbyxor och basiron. Jag lägger ut bilder på alla saker. Jag solade för första gången idag och det var hur skönt som helst! Jag fick faktiskt lite färg fast jag bara solade i 12 minuter. Ska titta på lite tv nu, puss!


rosa adidas kofta - team sportia 699kr


- hårspray proffs - åhlens 45kr
- basiron, mot acne - apoteket 99kr.
- hårnålar - glitter 19.90kr.
- mallar till fransmanikyr - åhlens 20kr.
- strumpbyxor - åhlens 99kr.


samma strumpbyxor bara för att se mönstret.

pizza time.

Bilder på mig 2009-04-21 23:12:31
Efter skolan umgicks jag med mina bästa vänner. Vi spelade guitar hero och satt vid datorn för att fixa våra bloggar. Riktigt trevligt! De åt här, pizza blev det för ovanlighetens skull. Sen tittade vi såklart på deseprate housewives, hur bra som helst! Vem tycker inte om det? Imorgon efter skolan ska jag på stan med ebba och sara. Ska inhandla rätt så mycket faktiskt, men får se vad som kommer med hem. Jag och sara ska och sola efter det. Första gången för mig, känns spännande! Nu ska jag gå och sova, ha det bra, hugs!




Checka saras och ewelinas bloggar här!
Saras och Ewelinas

bli medlem!

Vardags 2009-04-20 22:11:37
Klicka på den här bilden och bli medlem på sidan, om ni inte förstår hur man gör så fråga mig!
På den här sidan ökar man sina besökare på bloggen, man kan alltså få upp till 1 miljon besökare! Och sidan är helt gratis, så bli medlem nu (:

headers

Vardags 2009-04-20 21:54:55
Jag har fixat några headers på sistone. Här har ni! Kommentera gärna vad ni tycker om dem. Om ni behöver hjälp med design eller att göra en header så kontakta mig på [email protected], jag gör allt gratis!

Saraj
Amandar
Saras

filmtips!

Filmer 2009-04-20 20:02:59
Filmtipset idag är "Miss potter". Jag såg den i helgen och jag tyckte den var väldigt bra. Miss Potter handlar om barnboksförfattaren Beatrix Potter. Hon var en modig och fritänkande kvinna som jobbade hårt mot dåtidens alla sedvänjor. Filmen berättar om hennes liv då hon gjorde succé som författare till den klassiska barnboken ”Sagan om Pelle Kanin”. Hon är vädligt duktig på att måla. Jag tyckte filmen var vädligt söt! Lite sorgligt var det också. Jag rekommenderar den starkt!


bloglovin'

Vardags 2009-04-20 18:40:46
Följ min blogg med bloglovin
Puss!

new stuff

Införskaffat 2009-04-20 18:03:41
Jag har köpt lite nya saker från sara som hon sålde. Ett par trekvarts bagy jeans till sommaren, (ursnygga, tycker då jag i alla fall!) och en röd, blå, vit rutig tunika. Är riktigt nöjd med de, tyck till? Jag är inte en sån som kluddrar mitt ansikte, men jag var verkligen tvungen. Puss!






chat

Vardags 2009-04-19 15:09:26
Efter mycket tjat kom chatten tillbaka. Men nu när den är tillbaka måste ni skriva i den. Annars försvinner den, igen!

fix it

Vardags 2009-04-19 14:49:40
Som vissa kanske redan har sett har jag fixat bloggen lite. Bytt profil bild och lite andra små redigeringar. Dock tog jag bort chatten. Den passade inte in. Så ni som skrev i chatten får börja kommentera istället. Tog hjälp av designa din blogg, (klicka). Den är super och där fårman verkligen all den hjälp man behöver. Ska fortsätta lite att fixa och dona här. Hugs!

miss

Vardags 2009-04-19 00:46:56
jag saknar min bror.
<3

you can have it all if it matters to you

Bilder på mig 2009-04-18 21:41:39
Sitter och smaskar i mig grukdipp och popcorn, mums! Ska snart titta på någon film och mysa. På dagen var jag med ewelina och vi spealde guitar hero. Efter det for jag till Cecilia. Där Erica också var. Har saknat henne! Hon bor i stockholm och kommer hit till luleå på loven. Erica spelade the sims och jag och cissi spelade guitar hero. Mysigt! Nu på kvällen skulle jag vara med ida och johanna, men det blev inget av det, dom tyckte det blev för sent. Men nu ska jag se på filmen, Ciao!


Hope and glory

Musik 2009-04-18 15:08:59
Akustisk version av Måns Zelmerlövs schlagerdänga. Vackert!
Mycket bättre än orginalet tycker då jag.


it don't make any differens

Vardags 2009-04-17 23:11:53
Igår umgicks jag med ewelina, jack och marcus. Vi tittade på pulse, den handlade om något virus som kom till datorer och så, den var ganska läskig. Men marcus skrämde oss och det var inte kul, jag blev svin rädd! Sen pratade vi och jack hade gitarr uppvisning, han äger, hahaha. Sen sov ida här. Vi hade myspys med monster och med filmen blonde and blonder. Den var riktigt rolig! Vi låg och tittade på mtv after hours och pratade om allt möjligt. Idag har jag städat rummet och varit ute en hel del. Har också umgåtts med johanna och ewelina. Vi bakade kladdmuffins, mumma! Sen blev det att mysa framför tv:n med talang. Hugs!


mobil bilder.

find the way home

Foton 2009-04-15 23:54:29
En mycket trevlig dag har jag haft. Johanna och Ewelina sov hos mig, hur mysigt som helst! På dagen var vi ute i vår solen. Det har blivit riktigt varmt här på dagarna, 16 grader i solen, underbart! Nu på kvällen har jag också varit ute. Med rätt så många människor. Vi åt mängder med socker från 7elven, så vi blev ganska konstiga och hoppade runt på gatorna. Försök att föreställa er det och erkänn att man får en väldigt konstig bild upp i skallen. Ikväll ska jag se click. Det var länge sen jag såg den. Puss snyggon!


härligt med vår.

all that's left is memories

Foton 2009-04-14 17:46:59










                                                                                           

musik direkt

Foton 2009-04-14 17:10:50




                                                                                            

kåbdalis

Foton 2009-04-14 16:37:17








                                                                                          

finally

Införskaffat 2009-04-14 16:22:52
Äntligen, äntligen har jag hämtat kamera sladden. Min kamera är full med bilder som bara väntar på att komma ut på bloggen. I alla fall så spenderade jag dagen med ewelina och familjen i piteå. Shoppade en del, hadet!





                                                                                              
 

you can't do anything

Vardags 2009-04-12 21:32:47
Det har inte blivit något bloggande i helgen eftersom jag har varit i fällträsk hos några kompisar till familjen och vi sov över där. Det har varit mysigt, jag har åkt skoter och fyrhjuling. Men till en helt annan sak, vi har köpt en stuga. I sandviken. Jag har inte sett stugan bara på bild. Den är väldigt söt. Vi har letat stuga i flera år och nu har vi äntligen köpt en. På tal om att köpa, jag ska troligen köpa en rosa mini laptop för mina två tusen. Inte för att det räcker med de pengarna men jag har mer. Kamera sladden är fortfarande hos pappa. Så när jag har hämtat den kommer det en rös med bilder. Jag saknar sara och ewelina. Puss!
                                                                                              

Pray it won't fade away

Moa gillar 2009-04-10 19:38:04
Jag funderar på att göra en ny header. Men just nu räcker inte min fantasi till det. Har försökt lite men inget blir som jag vill ha det. Ni lär väl se när det har bytts. Jag och mormor lagade middag för inte så länge sedan. Det var också ett nytt recept. Fläskfile med potatisrullar. Det var super gott! Som ni kanske har märkt tycker jag om mat. Både att äta och att laga. Att prova på nya recept är alltid kul. Något som handlar om något helt annat är bilder. Jag vet att jag inte har lagt in några bilder på rätt så många inlägg. Har inte farit till papi ännu så jag har ingen kamerasladd här. Har inga nya roliga bilder på datorn heller. Så ni får klara er utan bilder att tag till. Håller på att kika lite på tröjor på T-shirt store. Blev väldigt sugen på att beställa lite. Har rätt så mycket pengar nu. För er som inte vet det så har jag sålt mina trummor för två tusen. Jag blev lite kär i den här tröjan, nu ska jag titta på lite mer tröjor, puss!

               

save us

Musik 2009-04-10 15:42:18


"And all the songs we used to sing, used to tell us everything.
Now were left with, all were left is memories"
                                                                                               

on my own

Vardags 2009-04-10 13:46:35
Sommaren var här för ungefär en vecka sen, men inte nu längre. Här snöar det hur mycket som helst och vem är det som har beställt snö? Inte då jag i alla fall. Jag vaknade ungefär tio idag. Försökte somna om men det gick inte. Jag fick äta frunch. Det blev ceasarsallad med kräftstjärtar och en sorts majonässås. Det var ett nytt recept som mamma testade och det var hur gott som helst. Det rekommenderar jag till dom som gillar kräftstjärtar. Mumma säger jag bara! Och föressten så är det ju påsklov nu. Hur underbart som helst. Blir att vara hemma för det mesta och umgås såklart. Hugs!
                                                                                               

veckans låt

Musik 2009-04-08 21:00:08
Veckans låt blir en med paramore. Den här låten är också med i twilight, därför visar dom lite snuttar från den filmen i videon. Tyck till!

Paramore - Decode


                                                                                               

let go

Vardags 2009-04-08 20:08:10
Jag känner att jag har blivit väldigt duktig på att ladda upp nu på sistone. Men datorn har varit upptagen helatiden plus att jag inte haft tid, har varit ganska mycket i skolan. Hade fysik prov idag, det var ganska klurigt faktiskt men tror ändå det gick bra. Efter skolan gick jag, ewe och marcus till svartöstaden och var med fred. Vi var ute ett tag och bara snackade. Sen gick vi in till petter och kollade på film och myste på. Sen gick jag, ewe och marcus hem igen. Det är en bra bit så vi fick mycket motion. Kom hem vid ungefär kvart över sju. Är sjukt hungrig har inte ätit sen lunch, nu ska jag gå och äta lite ica pizza, pusss!

                                                                                              

Fjärilen marcus, HAHAHAH

Vardags 2009-04-06 19:42:52
Moa är hemma och det har varit hur trevligt som helst i kåbdalis. Jag hade med mig kameran så jag tog några bilder, men kamera sladden ska såklart vara hos pappa. När jag far förbi hos honom laddar jag upp bilderna. Idag fick vi göra hamburgare på hk:n. Jag, sara och ebba gjorde hjärtformade. Dom blev super goda. Efter skolan var jag med ewelina och johanna. Jag spelade lite gitarr, det gick bra faktiskt. Sen tonade jag håret på ewelina. Det blev jättefint! Nu försöker jag plugga spanska men det går inte så bra, har prov imorgon. Nu sitter jag och snackar med marcus, fred och alen i telefonen, social människor det där. Ska fortsätta med pluggandet nu, hugs!
(Rubriken har jag inget att göra med, fred och marcus ville att jag skulle ha så)



gonna leave this world for a while

Vardags 2009-04-03 14:46:03
Åh jag längtar hur mycket som helst. Kom hem för inte så länge sen, fick sluta två från skolan. Istället för halv fyra. Har packat klart det mesta, ska ta lite mer saker från mamma. Hon kommer och hämtar mig snart. Sen hämtar vi johanna också far vi. Jag har lite ont i baksida lår, men jag hoppas det går över. Alla måste smsa och ringa. Jag har gratis sms, så ja! 073 818 20 23 (mp). Hoppas ni får en trevlig helg. Hugs!


Bio

Filmer 2009-04-02 22:27:46

Har nyss varit och tittat på "kenny begins" eller "kenny starfighter". Den var lite udda men ändå bra. Man fick skratta och björn gustavsson åt shampoo, gott! Handlingen var liet konstig och så, men den rekommenderas ändå! Jag gick i alla fall med bruttorna ida'g och sara'j. Vi åt på max innan, trevligt, trevligt! Har nästan packat klart allt, blir att packa restan imrogon. För er som inte vet, så bär det av till kåbdalis med johanna och min famlij imorgon. Det ska bli hur kul som helst. Så det blir inget bloggande under helgen. Skriver när jag kommer tillbaka, smsa gärna. Jag bjuder på en bild på mig. Ciao!


count to three

Foton 2009-04-01 22:25:36

Igår kväll var jag med ebba. Vi var väldigt knäppa haha. Vi camade med jack också, han är snygg sådeså. Kolla här! Vi skrattade åt väldigt knäppa saker , våran humor äger. Idag har jag varit med saraj. Vi satt vid datorn och tittade på film. The boy in the striped pyjamas. Den var sorglig men ändå bra. Den handlade om hitler och sånt.. Den rekommenderas! Nyss har jag pratat med marcus i telefon. Vi pratade typ 1 och en halv timme. Men han är helt social och om nån undrar, han är bara min kompis, en väldigt bra kompis. Vi pratade om allt möjligt. Klockan börjar bli mycket, så jag måste ta på mig pyamas och sånt. Hugs!


RSS 2.0