gästbloggarN

Vardags 2010-03-30 17:22:50
tjA! ebba här assooo (och ewe). Vi chillar som vanligt, så coola vi är asså! Moa asså hon borde blogga typ mera asså. Tycker inte ni typde? Ja gör iaf de!!!! Asså moas blogg är typ den bästa jag vet, fast asså läser andra bloggar också, men moas är lixom bäst! Asså om ni läser de här kan ni ju adda mig på facebook, är typ inne där varje dag asså :P
HEHEHEH :P:P men nu ska jag inte blogga nåmer asså ska typ göra nå annat, hehe! För ja e så cool, hihihihi i know you love me ( och moa ) (och ewe) heho :PPPPppppPPPppp

PUZZZARR!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Jag och ewe <3


En jättesöt bild på min moa! I love u! <3<3

Morgon blogg.

Vardags 2010-03-23 08:14:33
Minus 30 var super kul! Jag träffade många nya människor , men även gamla saknade. Vi tittade på Ison och Fille, lite Amanda Jenssen och sen inget mer. Vi missade Markus Krunegård och även Neverstore. Förstår inet hur jag kunde missa dem! Men kvällen blev i alla fall awesome!

Börjar skolan på lite drygt 30 minuter, så måste börja knalla strax. Vi har lång dag idag, slutar halv fyra. Hoppas att jag överlever!


bild tagen nyss.

Nya ringar!

Vardags 2010-03-20 16:04:39
Hey!
Jag har hittat lite olika ringar hemma hos pappa. Jag bara sökte i en låda efter ett örhänge, så hittade jag massor med snygga ringar. Woho, tycker speciellt om en. Det är en orm!

Ikväll ska jag på minus 30 med lite olika vänner. Kommer nog att bli en kalas kväll! Neverstore, Amanda Jenssen, Markus Krunegård, Ison och Fille och många fler ska uppträda! Så det blir säkert ingen uppdatering förrän imorgon. Så jag önskar er alla en underbar lördagskväll! ♥

inte den bästa bilden, men alltid något!
bi

Är hemma hos mormor!

Vardags 2010-03-19 16:29:46
Just nu sitter jag hemma hos mormor, ska äta middag här! Skolan var vädligt lugn idag, vi fick sluta extra tidigt - redan klockan ett - eftersom att vi inte hade någon idrott idag. Jag begav mig till Ebba och umgicks med henne. Trevligt värre! Ikväll blir det plannja, kommer säkert att träffa många kända människor där.

Snart kommer jag att avslöja en liten hemlighet för er! Det är inget jätteroligt, fast det är i alla fall något. Nu blir ni allt nyfikna!

Ha en bra kväll! ♥
random bild från mormors dator.

2010-03-18

Vardags 2010-03-18 22:42:38
Hejhåpp!
Den här dagen har varit kanon bra. På skolan blev alla åttor tränade av tre stycken ut plannja. Det var vädligt kul. Även fast det inte var intensiv träning. Sen var det möte för de som jobbar i fiket på gården. Så gick vi igenom lite olika saker. Sen for jag, Fred och Ewelina och pantade burkar. Vi fick ihop hela 197,50 kr! Det är ju awesome. På kvällen var jag med ewelina, vi tittade på gamla bilder. Haha, jag skrattade ihjäl mig!

Men nu ska jag krypa ner i sängen, godnattens!

jag och ewe!


Tävlar om en mössa!

Vardags 2010-03-18 16:58:32
Jag är med och tävlar om en mössa hos Lina! Den här mössan tävlar jag om, tycker att den har en härligt färg. Skulle behöva en liten färgglad mössa till min vita jacka. Som piffar upp lite i vinter mörkret. Var med och tävla du också! Instruktioner står på Linas blogg. Det är bara att klicka på länken ovanför så hittar ni!


Kvällens outfit!

Dagens outfit 2010-03-17 21:24:09
Uppträdandet blev verkligen kanon bra!
Detta blev kvällens outfit! Bilden är inte tagen idag, jag körde på mittbena ikväll! :)


-
Rosa tröja, röda korset (ursprungligen från ginatricot)
- Leggings, gina.

Hemma.

Vardags 2010-03-17 18:05:07
HEJSAN!
Är hemma efter en extremt lång dag med sång! Vi har stått väldigt länge så har fått väldigt ont i ryggen. Men sånt är livet. Det har varit väldigt kul i alla fall. Uppträdandet kommer nog att gå jättebra. Ska fara iväg klockan tjugo i sju och måste hinna välja kläder också. Det verkar vara omöjligt för jag hittar ingenting att ha på mig! Får väl gå dit naken då.. Haha, skämt å sido.

Förresten, köpte denna mascara på stan idag! Ska se om den är bra. Nå måste jag ta itu med mitt klädproblem. Kramar på er! (:


Kördagen!

Vardags 2010-03-17 07:59:08
Jag hann inte uppdatera något mer igår, för när jag kom hem från min syster ägnade jag min tid till att plugga fysik. Har prov på torsdag och jag känner mig säker på det. Jag kan det man ska kunna! Sen blev det att spendera resten av kvällen vid tv:n. Det var både desperate housewives och cougar town. Det gillar man!

Idag så är jag ledig från skolan. Vi har nämligen kördag med skolkören. Så alla körer från olika skolor kommer till kulturenshus och uppträder ikväll klockan sju! Så vi ska öva hela dagen idag. Kommer att bli superkul! Jag ska sjunga solo på två låtar, awesome. Om du bor i Luleå så tycker jag att du ska komma. Det är gratis inträde också! Kommer mest troligt att få in ett litet inlägg vid middags tid.

Men nu måste jag kila, annars kommer jag att missa bussen till stan.

dålig bild från kördagen förra året!

Kropotkin.

Vardags 2010-03-16 08:17:00
Hade lite tid över, så tänkte att jag slänger in ett inlägg. Somnade tidigt igår så jag känner mig väldigt utvilad och pigg idag! Men att gå skola enda till halv fyra känns inte särskillt frestande. Men efter skolan, ska jag, mamma och Filip fara och hälsa på hos min syster. Har inte varit där på jättelänge! Jag kommer att få träffa hennes katt - Kropotkin - som jag aldrig har träffat förut!

kropotkin, sötnos ♥

Få mer besökare!

Vardags 2010-03-15 21:12:01
Jag tänkte bara tipsa om en sida! Den här sidan gör susen för dig som vill ha mer besöker till din blogg! Jag är själv medlem där och tycker verkligen att den hjälper. Har fått ungefär 50 mer läser per dag! Det är enkelt också. Man bara klickar sig runt på andras bloggar och ju mer man tittar på andras bloggar detso mer besökare får man till sin egna blogg. Så jag tipsar alla som bloggar att bli medlem på den här sidan, man får mer besökare!

För att bli medlem, tryck bara på bilden här nedanför!


Födelsedagspresenter.

Vardags 2010-03-15 19:07:24
Ja, födelsedagspresenter. Vem tycker inte om det? Det vet jag inte. Tror inte att en enda person inte tycker om presenter. Jag fyller dock inte år förrän i augusti, men vet redan vad jag ska få. Jag fyller ju 15 år och kommer därför att få en moped! Det är nog en av det bästa presenterna jag har fått någonsinn! Även fast jag inte har fått den ännu. En present jag också kommer ihåg, det var min första kamera! Fick den när jag var 11 tror jag. Och jag uppskattade verkligen den. Använde den enda tills den gick sönder.. Vilken present kommer ni mest ihåg?

Den här sidan är väldigt bra om man vill få tips och idéer till olika presenter, klicka HÄR. Jag hade aldrig hört talas om den sidan förrän jag såg den för någon dag sedan. Jag tycker att det är en bra sida. Speciellt om man inte vet vad man ska ge i födelsedagspresent till någon. Den här sidan ger även tips till andra sidor som man kan fynda presenter på, till exempel den här sidan. Coolstuff! Där kan man hitta annorlunda, mer personliga födelsedagspresenter. Jag tycker personligen om att få presenter som jag inte har önskat mig, något jag aldrig hade förväntat mig. Så man blir positivt överraskad!



Today I'm wearing this!

Dagens outfit 2010-03-15 16:21:19
Här får ni en dagens!


- Svart linne, gina.
- Svart spetströja, vila.
- Halsduk, gina.
- Leggings, gina.

Sovgott

Bilder på mig 2010-03-14 21:45:24
Nu är det dags för mig att gå och sova. Börjar redan 8.15 imorgon. Tänkte bara säga sovgott till alla!

.

Kåbdalis

Vardags 2010-03-14 19:43:23
Jag är hemma efter en hel helg i Kåbdalis. Och det känns lite tragiskt, men ändå skönt. Hade inte varit dumt att stanna en dag till. Vädret har väl varit sådär. Idag var det härligt, med sol och varmt. Men igår var det snöigt och ruggigt! Känner mig riktigt trött nu, så ska gå och lägga mig tidigt idag! Här får ni lite bilder.




Nu bär det av till Kåbdalis!

Vänner 2010-03-12 14:01:29
Kom hem från skolan redan för en timme sedan. Fick nämligen sluta tidigare eftersom att jag, johanna och min familj ska åka till kåbdalis över helgen. Kommer att bli väldigt roligt! Ser verkligen fram emot det. Bara inte vädret förstör allting. Jag orkar hinner inte fixa något mer på designen, så den får se ut som den gör nu. Kommer inte att bli någon uppdatering under helgen, kommer inte att ha tillgång till någon dator. På söndag kväll kommer jag att uppdatera igen. Då får ni säkert endel bilder också!


Inte riktigt klar med designen..

Vardags 2010-03-11 22:15:50
Har nu suttit och fixat med designen ett tag. Har stoppat in både lite nya och gamla bilder i headern. Men nu är jag verkligen trött, så ska gå och lägga mig. Är inte riktigt klar med designen. Så ska fortsätta imorgon!

Jag klantade till mig idag. Hade råkat lämna på plattången hela dagen. Så när jag kom hem vid sju tiden såg jag att den var på. Då stängde jag ju såklart av den. Och gissa vad som hade hänt med golvet? Jo, det här...


Smart Moa, smart..!

Outfit

Dagens outfit 2010-03-11 09:13:03
Ska strax börja knalla till skolan. Har sov morgon till halv tio idag, galet skönt! Slutar vid tre idag och då ska jag och Johanna fara till herstön och umgås med Rabin. Kommer nog att bli riktigt kul. Länge sedan jag träffade Rabin!
Ps. En ny design kommer snart!

Här får ni en snabb dagens ouftit!

- Svart linne, gina tricot.
- Randig tröja, hm.
- Byxor, monki.

Drar till gården nu!

Bilder på mig 2010-03-09 18:42:37

Hej!
Jag hade verkligen en kort skoldag idag. Vi slutade redan klockan elva! Så jag for till Ebba och spenderade resten av dagen där. Vi var ute och filmade hehe. Kommer nog en film imorgon, måste redigera alla filmer och sätta ihop dem till en. Men först måste jag ladda ner något filmredigerings program som inte är för avancerat. Windows movie maker fungerar nämligen inte med mobil filmer.. Men ska ta och ordna det. Sen bakade vi chokladbollar och chillade.

Ikväll blir det att fara till gården med Johanna och Ebba. Blir säkert trevligt. Sen blir det desperate housewives!

jag fick choklad på näsan när vi bakade, haha!

 

 


Vårkänsla!

Vardags 2010-03-08 16:25:09

Hade riktigt otur för någon dag sedan. Blev nämligen av med både min msn och min facebook, någon idiot hackade den och tog över den. Men nu har jag och mamma löst det. Eller egentligen var det mest mamma, tack så jättemycket! Så nu har jag fått tillbaka båda två och det känns jätteskönt!

Då var första skoldagen efter lovet avklarad. Kändes ändå inte så jobbigt att gå till skolan. Det är så trevligt att få träffa alla sina vänner igen! Men snart kommer jag väl att tröttna igen, dock bara 4 veckor kvar till påsklovet. Jag tycker att vi har fått en riktigt härlig vårkänsla här i Luleå. klarblå himmel, solen som lyser och plusgrader(!!!). Helt otroligt, hihi.

Men nu måste jag byta om till träningen, hoppas att ni har haft en bra dag! ♥

gammal bild på mig och syster från skolavslutnigen som jag hittade i arkivet.


Ke$ha linne!

Vardags 2010-03-06 17:08:45
Jag sitter och lyssnar på musik och jobbar för fullt på ett projekt som heter "min kropp - min hälsa" som ska vara klar på måndag. Har inte så mycket kvar som tur är. Tycker ändå att det är ett ganska intressant ämne. Så man får lära sig vad som är bra och dåligt när det gäller kost och träning.

Förresten! Jag var med i en tävling där man kunde vinna ett Ke$ha linne eller hennes nya album för inte så länge sedan. Skrev om det här. Och jag vann! Jag vann linnet i vitt. Blev överlycklig! Jag som aldrig brukar vinna något. Tack till steffi!


Nytt!

Införskaffat 2010-03-06 15:49:11
Hola amigos!
Kom hem från storheden för inte så länge sedan. Pappa och jag for till h&m och köpte lite kläder. Jag fick ett par jeans och en randig tröja. Sen åkte vi till Staduim där jag köpte en jacka. Tack pappa! Jag behövde verkligen ett par nya jeans och tyckte att dessa var supersnygga och sköna!


Från h&m.


Från h&m.


Från Staduim.

Fredags mys!

Vardags 2010-03-05 23:10:01
Känner mig lite bortskämd just nu. Pappa har varit snäll och gjort en banana split åt mig! Mums säger jag bara. Plus en Cola på det. Riktigt fredags mys!


Alice i underlandet.

Vardags 2010-03-05 22:27:08

Jag har varit och sett Alice i Underlandet idag. Jag, mamma, syster och hennes pojkvän var och såg den i Piteå. Den var bra, så där härligt mysko som Alice i underlandet är. Jag gillar det! Men dock var jag lite besviken på 3-Dn. Det var bara vissa scener som man märkte att det var 3-D. De scenera var grymt coola, men annars var det inte så mycket 3-D. Men den får ändå ett bra betyg av mig: 3,5 / 5!

Filmkväll på gården.

Vardags 2010-03-04 20:39:57
Sitter hemma hos mamma nu och väntar på att Ewelina ska ringa mig. Vi ska gå till gården, det är filmkväll ikväll! Vet inte vilka filmer det blir. Men man får dricka och popcorn också har de öppet till ett! Kommer säkert att bli en grym kväll! Efter det så ska Ewelina sova hos mig, mysigt värre.

Har varit och åkt slalom två dagar i rad nu. Först i Måttsund och sedan i Kåbdalis. Det har verkligen varit kul! Jag och Johanna åkte mycket i skogen, vilket ledde till att vi ramlade mycket. Men det var bara roligt! Sen hoppade vi också, vi har blivit rätt bra på det faktiskt. Så snart för vi väll börja med tricks, hur nu det kommer att gå!

Men nu måste jag kila, annars missar jag filmen! Kramar.

Träning

Vardags 2010-03-01 16:18:00
Nu har jag kommit hem från stan. Köpte bara lite små grejer. En fuktkräm till ansiktet och tuggummi. Nu ska jag inte köpa något mer den här månaden. Tror inte att jag kommer lyckas med det. Men jag måste spara pengar till Turkiet resan i Juni. Jag vet att det är länge kvar, men vill ha mycket pengar när vi åker.

Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström och chattar. Ska strax börja byta om, har nämligen träning klockan fem. Ikväll vet jag inte vad som händer, tror att jag ska ta det lungt och titta på One tree hill!

Nu ska jag byta om. Kram!

Stan nu!

Bilder på mig 2010-03-01 13:22:52
Tjena! Hittils har mitt lov varit riktigt lyckat. Jag har sovit hos Johanna och hon hos mig. Och Ewelina har sovit hos mig. Så mycket sova över! Sen har jag bara chillat, varit på gården, sett på film och haft det allmänt trevligt.

Idag så ska jag och Ewelina fara på stan. Ska titta när bussen går strax. Hon ska titta på en present till sin mamma. Jag har tänkt att inte köpa någonting, men jag tror inte att jag kommer lyckas med det. Men vi får väl se!

Här är mina planer för sportlovet!
Måndag: Jag och Ewelina ska på stan, träning på kvällen.
Tisdag: Jag och Johanna ska till måttsund och åka slalom.
Onsdag: Kåbdalis med Johanna!
Torsdag: Storheden med Johanna.
Fredag: Ska se alice i underlandet i 3D med mamma, syster och hennes pojkvän!
Lördag: Har inga planer ännu!
Söndag: Match i Umeå.

Har planer varje dag nästan, så kommer då iallafall ine att ha tråkigt! Men nu måste jag stänga av för att jag ska hinna med bussen. Hadet! ♥


RSS 2.0