2009-05-31

Vardags 2009-05-31 19:41:39
Lite färg har jag då fått i alla fall, titta själva!


HEMMA!

Foton 2009-05-31 19:04:58
Nu är jag hemma! Har haft det riktigt skönt i stugan. Vädret har varit kanon och jag har solat som en galning, så faktiskt har jag fått färg och det brukar jag aldrig få! Jag tänkte bada men det blev aldrig av, det blev inte sådär jättevarmt så man bara vill hoppa i vattnet. Det blåste ganska mycket. Lite för mycket. Tog många kort där borta, så här får ni endel. Klicka på bilderna så blir dom stora. Jag bjuder på en riktigt fräsch bild på mig, eller så inte. Hugs!

      

Just nu ligger jag i hängmattan

Vardags 2009-05-30 13:58:14
35e2f12d9d88163a79b722e16eb41ea4.png

Kolla varifrån!

Just nu ligger jag i hängmattan och steker i solen med the fray i mina öron. Det är väldigt varmt! Tidigare idag blåste det jättemycket så det var kallt. Men nu blåser det inte lika mycket. Imorgon kommer jag hem och då ska jag titta när ewelina och johanna dansar jazz på kulturenshus. Om det finns några biljetter kvar. Det kommer bli kul. Nu ska jag fortsätta sola puss!


jordgubbar!

Foton 2009-05-29 18:07:25
Har knappt hunnit uppdatera någonting. Men nu måste jag skynda mig. Mamma kommer snart och hämtar mig och då ska vi fara till stugan. Jag mobil bloggar säkert i helgen. Men idag på skolan cyklade vi två mil, det var rätt jobbigt. Sen när vi slutade var jag med ewelina. Vi åt jordbubbar och grädde, mumma alltså! Sen spelade vi guitar hero skit länge. Hahaha, det var kul. Men nu måste jag gå, puss!




Städdax!

Vardags 2009-05-28 09:39:33
For och städade med laget igår kväll. Hann inte uppdatera, var jättetrött så gick och la mig i sängen vid halv tio. Inatt vaknade jag av att det blåste jättemycket ute. Klockan var ungefär halv fyra. Det lät som att hela huset skulle följa med. Värsta stormen ju.
I alla fall så städade vi från sex till halv åtta. Inte kul direkt. Plus att det blåste redan då och var jättekallt, typ 8 grader. Brrr! Men sen när vi hade städat klart fick vi bullar och cola, så lite belöning var det. Men nu är det dags för mig att knalla till skolan. Vi hade sovmorgon idag till tio i tio, jätteskönt!






cambilder.

Bilder på mig 2009-05-27 17:11:06

På skolan var vi fjantiga hihi. Vi ritade på varandra.




dagens planer och dagens outfit

Dagens outfit 2009-05-27 07:27:39
Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en kvart sedan, jag känner mig riktigkt utvilad. Första lektionen vi har är matte och den börjar 8.20. Så har verkligen tid kvar. Var väldigt snabb i morse. Ska bara äta frukost och borsta tänderna så är jag klar. Slutar halv fyra idag, verkligen jäääääättekul. Efter skolan får jag se vad som händer. På torsdag har jag matteprov på hela matteboken, alla kapitel vi har jobbat med din här terminen. Så bäst att plugga. Hoppas det kommer gå bra! Ska börja lägga mig vid tio, halv elva varje dag nu. Då kommer jag att känna mig såhär utvilad. Men nu ska jag gå ner och äte frukost, kram!



dagens outfit:
- vitt linne, jc
- vit, rosa randig tröja, blend
- blåa jeans, bikbok
- armband, present


desperate housewives

Vardags 2009-05-26 21:23:22
Sitter med ögonen som fastklistarade på tvn. Det är nämligen desperate housewives. Fast just nu är det reklam. Världens bästa program är det!

Hemma hos ewelina var också ebba. Vi spelade rock band och hoppade studsmatta, kulkul! Sen kom ewelina hit så pratade vi med "strangers". Det finns en sida som heter omgele där man chattar med strangers. Dom kan vara i vilken ålder som helst och bo i ett land på andra sidan jorden. Det är en jättekul sida om man har lite tråkigt. Endel där kan vara knäppa, men det flesta är faktiskt riktigt snälla. Finns även en annan sida som heter iddin, där kan man ha bilder på sig själv och se bilder på the strangers. Haha, testa någon av sidorna!
Nu ska jag fortsätta titta på dh, kram!


glass i stora lass! (;

snabbt inlägg

Vardags 2009-05-26 15:36:33
Slutade för ungefär en timme sedan, skönt! Gick ut med chip en sväng och sen har jag bara tittat runt på olika bloggar. Ge tips på någon blogg som ni följer, och tycker om? Nu ska jag cykla till ewelina. Kort inlägg, skiver mer ikväll, puss!


DESIGN

Vardags 2009-05-25 22:16:31
Har gjort en ny header och en ny design!
Vad tycker ni? Om ni fortfarande ser rosa så tryck F5 så kommer det, puss!

Gårdagen.

Vänner 2009-05-24 23:37:41
Skrev aldrig om kvällen igår, så tänkte göra det nu. Jag var med ebba på dagen, vi var ute och hoppade studsmatta och cyklade runt. Vi köpte b&j - Chocolate Fudge Brownie. Skit god ju! Vid åtta for vi till jack. Marcus var också där. Vi hoppade studsmatta och sen blev det så kallt så vi gick in. Vi kollade på film, plague town. Skit äcklig film. Handlade om barn som typ gillade att tortera folk osv. Vissa scener var helt hemsk, kunde inte kolla. Vi hade i alla fall väldigt mysigt som vanligt. Sen cyklade jag och ebba hem vid elva. Vi var hur rädda som helst, typ darrade. På kvällen tog vi kort i camen och drev med massa pojkar, haha. Det var kul. Sen låg vi och pratade - ett måste när man sover över! Sen somnade vi rätt gott faktiskt. Inga mardrömmar.




puss på sötebba!



mumma!

happy!

Vardags 2009-05-24 19:26:34
Åh tack gud! Chip kom tillbaka för inte så länge sedan. Helt blöt i svett. Något par hade hittat honom och det var någon som pappa kände. Så det var riktigt tur ju! Jag blev jätteglad. Tänk om han inte hade kommit tillbaka. Men som tur är så gjorde han det. Puss på chip :*

åh, dumma hund!

Vardags 2009-05-24 16:47:02
Jag var ute och gick med min hund Chip också såg han ett rådjur och sprang iväg med raser fart. Vad ska man göra? Jag ställde mig i alla fall och skrek "CHIIIIP" som en galning. Finns väll inget annat val. Men han lyssnade inte på mig. Jag ringde pappa och han kom. Vi åkte runt i bilen och sökte honom, men hittade inte honom. Han skällde inget heller så. Vi ringde hem och fårgade om han hade kommit hem, men nej. Han är borta. Pappa for ivåg igen emd bilen för att leta honom, men jag stannade hemma. Hoppas bara att han kommer hem eller att pappa hittar honom! :'(


feels like home to me

Vardags 2009-05-23 00:29:32

Kvällen/natten blev riktigt lyckad! Vi hade super mysigt och låg och pratade rätt så länge på kvällen. Idag har jag varit i stan en snabbis och sen varit med ewelina och sara. Vi for till ewelina och hon har fått kaniner! Dom är hur gulliga som helst. Det är två stycken. en är brun och det är ewelinas lilla systers kanin. Ewelinas är vit/grå och lite tjockare och jättesöt. Vi gosade lite med dom, hihi. Sen försökte jag lära mig lite nya tricks på studsmattan, lyckades inte så bra. På kvällen var jag med johanna, ida, ewelina, oscar och ludvig. Vi hade trevligt! Imorgon ska ebba sova här, yäy! Fan vad kul vi kommer ha. Plus att vi ska umgås med jack och marcus. Det kan inte bli bättre! Skriver imorgon, puss.


sötasötasöta!


ni får en bild på mig också.


Guess this means your sorry

Vardags 2009-05-22 03:27:10
Sitter här med de underbara flickorna sara och ewelina. De ska sussa här. Åh, så trevligt vi har haft det hittils. Vi var nyss och sprang utomhus och klockan är tre, höh. Sen har vi ätit popcorn och spelat guitar hero. Nice, nice!

Vid sju tiden på kvällen så gick jag och jennie ut med våra hundar, det var verkligen länge sedan. Det var riktigt trevligt i alla fall. Efter det så umgicks jag med sara. Vi for till 7-eleven och köpte glass. Och alla killar ville oss någonting. Sen cyklade vi och mötte ewe så var vi ute och härjade. Mycket skratt blev det.

Imorgon får jag se vad som händer. Ska kanske dra till stan med sara, annars vet jag inte. Skriver mer imorgon, Godnatt!


twister & magnum temptation - mums!


ser det här ut som en flugsvamp? Enligt sara göre det iaf xD


sara :*

musik

Musik 2009-05-21 15:56:40
Jag har gått och förälskat mig i den här låten. Tycker att den är underbar!

Beyoncé - Broken-Hearted Girl
 

2009-05-21

Dagens outfit 2009-05-21 15:31:20
Gud vilket bra väder det är idag! Riktig sommar värme har det varit flera dagar i sträck här uppe i Luleå. Förutom igår då det regnade. Att äta frukost på altanen i solen är livet. Hur skönt som helst! Har också hunnit med att baka kladdkaka. Så snart blir det att fika lite, vet inte om den blev så kladdig. Studsmattan har vi sattit upp för inte så länge sedan. Man for ganska bra träning av att hoppa. Ge förslag på något trick som jag ska lära mig på studsmattan i år? Kan redan framåt volt, hand vålt, rondat och lite små trick. Men jag vill lära med bakåt volt, men vet inte riktigt hur man gör. Så ska testa det senare. Undra om video blogg är något jag ska börja med? Vad tycker ni? Kan kanske vara lite kul att göra det någon gång. Hoppas ni får en bra dag, Pusssar!

Dagens outfit
- Vitt linne, jc
- Svarta shorts, h&m
- Lila leggings, en marknad i london

 

martin - 5år

Moa gillar 2009-05-19 22:57:57
Hahahah! Så sjukt bra ju, ni måste titta :)


Musik

Musik 2009-05-19 22:44:00
Gammal goding.
Någon som känner igen denna, spelades på raiodon förut!

Fuck you - Eamon

copyright!

Foton 2009-05-19 22:38:41

nyckelpiga, puss.


Live your life

Foton 2009-05-19 22:28:28
Har just tittat klart på desperate housewives. Det är helt sjukt bra! Men i dagens avsnitt så dog Edie. Jag tyckte inte att hon skulle dö. I alla fall idag så har jag varit med ewelina. Vi bakade kärleksmums, det blev supergott! Sen hoppade vi lite studsmatta och så. Imorgon ahr vi bara två lektioner och sen är det pontus cupen.  Sen torsdag och fredag är vi lediga. Och snart är det sommarlov! Det är inte alls länge kvar nu. Längtar mycket. Nu ska jag kila till sängen, Godnatt!

Bilder från festen!


johannas present.


girlz.


min och ewes present till johanna, riktigt många paket!


födelsedagbarnet!


studsmattttaa

underbara :*


loveu.

nyttt

Införskaffat 2009-05-17 22:49:14

nytt bälte!





dagens outfit

Dagens outfit 2009-05-17 21:55:35
dagens outfit är:

- nytt linne, gina tricot
- vitt linne, jc
- vit cardigan, ica maxi
- svarta shorts - h&m
- svarta leggings - h&m


wonderful

Vardags 2009-05-17 20:19:08
Det har varit en helt underbar helg! Vädret har varit toppen. Det sägs att det var varmast i här uppe i luleå i hela sverige igår. Det var ungefär 22 grader. Jätteskönt! Jag har varit på stan och köpt en ny tröja och ett bätle. Men kameran har slut batterier och då kan jag inte föra över bilderna. Och laddaren glömde jag hos ewelina. Johanna hade fest igår, det var roligt! Efter det sov hos johanna. Vi hade mys. Bloggar med imorgon när jag kan föra över bilderna. Ciao!

sjunger

Moa sjunger 2009-05-15 22:53:00
Jag sjunger, hihih!
Jag fattar inte riktigt att jag klarade att lägga ut den på youtube, men iaf.
Kommentera :)


Youtube

Moa gillar 2009-05-15 18:43:20
Min, Johannas och Ewelinas film. Hahaha, vi var konstiga. Som ni ser i slutet råkade jag köra på en skylt, ja, jag vet att jag är bäst! ;)
hahahaha!

btw, marcus är äntligen frisk! <3


Musik

Musik 2009-05-14 18:45:45
Tycker dom här låtarna är helt bra!

Demi Lovato - La La Land


The all-amercican rejects - Gives you hell

iloveu

Vänner 2009-05-14 18:07:30

moa och ewe, vi testade någon inställning på kameran. Så bara vissa saker blev färgade.
puss på dig ewe.
<3

avslutnings klänning

Bilder på mig 2009-05-13 19:39:12


Köpte en ny avslutnings klänning på stan igår. På gina, är riktigt nöjd. Den ser jättevit ut på bilden, men den är inte så i verkligheten.

Klippning

Bilder på mig 2009-05-13 19:26:24
Jag har klippt mig, jag gjorde det igår. Hann aldrig sitta vid datorn igår så bloggar idag istället. Blev faktiskt ganska nöjd med klippningen! Klippte topparna, mer uppklippt och i luggen. När jag har klippt mig ser det ut som att jag har längre hår än förut, det är konstigt ju.

före och efter bild på klippningen, puss!

bli medlem!

Moa gillar 2009-05-11 20:49:29
PointShop.se
Klicka på bilden.

Alla som ser det här bli medlem! Man samlar poäng och med poängen så kan man få massa olika saker som t.ex parfym, godis, filmer, spel och mycket mer. Det är inte svårt att bli medlem, det tar kanske tre minuter. Så bli medlem !

Dans

Moa gillar 2009-05-11 19:42:17
Här kommer dans battle filmen jag pratade om för ganska så länge sedan. Kvalitén är inte den bästa eftersom jag filmade med mobilen.


Dagens outfit

Dagens outfit 2009-05-11 18:08:00
Idag hade jag på mig det här.

- Vit cardigan, ica maxi.
- Vitt linne, jc.
- Rosa tunika, gina tricot.
- Strumpbyxor, åhlens.




Skoldagen var helt okej, sen umgicks jag med johanna. Vi satt och pratade och så.
Imorgon slutar vi 12.10 yey! Eller alla gör inte det, men jag och ewelina är två av dom. Ska vara med henne efter skolan också. Vi ska till stan, fast inte direkt efter men ja. Ska klippa mig, äntligen! Det var väldigt länge sedan, så mitt hår är riktigt slitet. Det behövs verkligen klippas. Ni får en bild imorgon hur det blir, hadet!


johanna ♥

Beställa kläder

Moa gillar 2009-05-10 22:10:54
Några bra sidor om man vill beställa kläder.

Junkyard
H&m
Nelly
Chicy
Gina tricot
T-shirt store

all eyes on me

Vardags 2009-05-10 18:17:16
Idag har det hänt massa saker. Först så skulle jag och ewelina fara till storheden. Mamma skulle en sväng förbi dollar store innan så vi följde med dit. När vi kom ut till bilden hade något krossat hela bakrutan på bilen. Så vi kunde inte åka hem så kulle massa glas fara in i bilen. Men i framsätet kunde man sitta. Så ewelina ringde sin pappa. Mamma och min lillebror for hem med bilen och jag och ewe stod och väntade på hennes pappa. Då hittade jag en jättecool enkrona i min ficka. Det var en ny enkrona från 2009. Sen var det två killar som var där på dollar store. En av dom kastade godis på mig. Sen började han att prata med oss. Han hette Elias sa han fast vet inte om det var sant. Och hans kompis vågade inte prata med oss, han stod en bit bort, han hette i alla fall robert. Sen kom ewelinas pappa och hämtade oss och vi sa hejdå till Elias. Då for vi till team sportia för det var ingen idé att fara till storheden. Där hittade jag ett par skit snygga skor som jag vill ha! Men dom kostade 700 kr så det var lite dyrt. Efter det var jag med ewelina och johanna, vi spelade galen panna det var kul. Puss på dom som orkade läsa allt. Hugs!






"den underbara sagan om ett land på andra sidan hafvet"
enkornan.

Tacokväll med laget!

Vänner 2009-05-10 00:21:06
Tillbringade kvällen igår hos johanna med hela basket laget. Hur trevligt som helst! Vi åt tacos, kladdkaka och snacks. Jag blev propp mätt. Och vi ska inte tala om hur mycket läsk och saft vi drack. Sen tog vi foton och skrattade och pratade om allt möjligt. Sen slog vi igång en film - "rebound". Det är en basket film. Jag hängde inte alls med i filmen. Jag höll på att skicka låtar till alla och pratade med dom istället. Så vet inte alls vad den handlade om. Kom hem vid tolv ungefär. Då var jag social med fredrik. Skit länge sedan jag träffade honom ju. Vi har alltid mys och pratar om livet, det är underbart!
Ciao.

matilda, elin, moa, hanna och ewelina. jag var snygg, jag vet!


emelie och elin.


emelie, matilda, elin, moa, hanna, ewelina (:


tacooos (;


hannas clown kladdkaka!


vilma, våran tränares barn.

music is life

Foton 2009-05-07 22:41:26

life's what you make it

Vänner 2009-05-07 22:15:35
Finally! Jag är klar med spanskan. Fast jag ska be Johan titta på den snart. Så att jag inte har skrivit helt konstigt. Hade sovmorgon idag till tio i tio. Hur skönt som helst. Sen hade vi olika lektioner och så. På svenskan var vi i aulan och spelade upp teatrar. Jag och ebba satt och skrattade helatiden men ingen annan gjorde det. Min grupp hade "bockarna bruse på disco". Man skulle göra en teater om en saga också fick man göra parodi om man ville. Våran var inte bäst direkt, den var ganska tråkig egentligen. Jag var mellan bocken, jag hade skägg och allt haha. Efter skolan var jag med ewelina. Vi spelade rock band, jättekul var det! Nu ska jag gå och sova, godnatt!


johanna och moa, länge sen!

i'm exactly where i'm suppose to be

Moa gillar 2009-05-06 22:20:52
Inlägget nedan med det blonda håret var inte så seriöst. Har verkligen ingen lust att bli blond. Tycker om min hårfärg som den är. Jag testade bara en peruk som ewelina hade hemma hos henne. Jag tyckte jag såg rätt bra ut i blondt, men skulle ändå inte vilja ha det. Bara så alla vet!

Vårat nya schema är bajs. Men man får stå ut, sista perioden på hela sjuan, sista perioden innan sommarlovet! Jag längtar så till sommarlovet. Vem gör inte det egentligen? Är ju bara några få antal veckor kvar. Dom kommer gå som ett spjut och sen är det skolavslutning. Men det känns inte som att jag ska börja åttan till hösten. Det har gått så snabbt, lite för snabbt kanske. Har inga speciella planer inför sommaren heller. Skulle egentligen fara till usa, men det blev aldrig något. Eftersom vi köpte stugan och så. Blir väl att tillbringa ganska mycket tid i stugan och hos farmor antar jag. Härligt värre! Mycket sol och bad ska det också bli såklart.

Hadet!


blondiie

Bilder på mig 2009-05-04 22:42:28
Blond nästa? (;

a drop in the ocean

Vänner 2009-05-04 22:34:09
Idag var det skola, vi hade reflektionsdag så började tio och slutade halv ett. Riktigt chill! Efter det var jag med ewelina, vi åt glass och spelade rock band. ORANGE CRUSH YEAH - bara ewe fattar (h) Sen skrattade vi och hade oss. Vi är galna yesyes! På kvällen var jag med jack och marcus. Vi gick till seven eleven och jack köpte den nya glassen som går på reklam som verkade helt god, magnum - temptation. Han tyckte den var god i alla fall. Marcus köpte coola och godis. Sen gick vi hem till mig och tog typ kort och myste på. Pratade om livet, höh. Men ja, vi har alltid trevligt. Sen for de hem och då kollade jag på tv och så. Pussar!


hahaha, jag och marcus. marcus såg bara liiiiite drogad ut x)


marcus stekarN (:


jack höhö. :)

try it

Vardags 2009-05-04 22:09:33
När jag hade kommit hem från stugan umgicks jag med ewelina och ebba. Vi är alltid lika knäppa! Alla tre var sugen på något gott så vi tänkte baka. Men då fick vi inte det. Så vi cyklade till coop och köpte ett paket med tjugofyra stycken chokladbollar, mums! Vi fick åtta var och man belv hur mätt som helst. Har fortfarande kvar fyra stycken. Hugs!




stugan

Foton 2009-05-04 22:03:15
Har inte blivit någon uppdatering på ett tag. För i helgen har jag varit i stugan för första gången! Ur mysigt faktiskt. Vädret har varit toppen, man har kunnat gå i linne och uppvikta byxor utan att frysa. Sommaren är här, på riktigt! Vi tände en liten majbrasa på gården, krattade och bara njöt av solen. Jag kastade pil också hehe, jag äger *host* ! Min mormor ägde till och med ut mig
Hadet!






RSS 2.0