Luleå kalaset 1

Vardags 2009-07-31 00:02:08
Har just kommit hem. Det var jättekul! Förutom att jag fick ont i ryggen. Jag orkar inte ladda upp alla bilder från kalaset idag. Så jag lägger upp dom imorgon istället. Vi såg massa olika artister, men bäst var nog ändå skaburbian! Dom var skitbra. Jag är jättetrött nu, så ska gå och lägga mig snart. Ska upp 08.00 imorgon. För vi ska bila upp till kiruna för det är farfars begravning. Sen far vi hem igen och sen blir det kalaset igen. Godnatt!

Kvällens outfit!

Dagens outfit 2009-07-30 18:19:32
Nu far jag. Hoppas ni får en trevlig kväll!


- Adidas kofta, Team sportia.
- Svart linne, hm.
- Jeans shorts, frankrike.
- Tights, hm.

2009-07-30

Vänner 2009-07-30 17:58:53
Vädret har varit helt underbart idag! Strålande sol. och just nu 21 grader i skuggan. Jag har varit med Johanna och Ida och vi har varit på kalas området. Vi hade skit kul! Vi gick med i olika tävlingar, en var att man skulle sjunga Mekonomens låt och då kunde man vinna en dvd spelare. En annan tävling var att man skulle göra light graffiti och då kunde man vinna en samsung ultra touch. Min bild blev ganska bra. Sen var vi med i RixFm intro och då vann jag en tröja som det stod Jag ♥ Rixfm. Jag råkade få två stycken, så jag gav en till Ida haha. Sen träffade vi olika kändisar och hörde när dom spelade. Riktigt kul! Ikväll kommer det säkert bli ännu roligare. Med ännu mer vänner och karuseller och bra musik!



Ida och hennes grymma cykel!


Johanna.




Jag vann!


Ida på lagerhaus.


Ida, Ludvig, Björn, Johanna. Vi mötte Björn och Ludvig där borta.


Kim.


Janet.


Agnes.


Kim och Janet.


Janet.


Martin Stenmark.


Johanna.



Kul dag!

Vänner 2009-07-30 01:04:10
Har inte hunnit blogga idag, för har varit ute hela dagen med kompisar! Vi har haft det jättekul! Pratat, cyklat runt och chillat som bara den. Natt bloggning igen!
Bilder säger mer än ord!


Björn.


Ewe, jag och Björn.


Ida, Ewelina, Björn, Ludvig.


Johanna, Oscar, Ludvig och Ida.




Johanna.




Johanna.



Stugan

Foton 2009-07-29 01:10:52
Bilderna från stugan!


Det spö regnade och jag sprang ut i regnet, överlycklig haha! Jag älskar regn!




Jerry- (grannen i stugen), Filip och hans båt.








älskar bilden, så somrig och härlig!


blåbärs paj, mums








Filip är så söt.


Båt. :*

Nu måste jag gå och sova, godnatt!

Natt blogg

Vardags 2009-07-29 00:37:11
Har just fixat klart emmys blogg nu. Det tog längre än jag trodde. Säg gärna vad ni tycker. Här ser ni! Emmys blogg.

Hemm från stugan!

Vardags 2009-07-28 23:56:08
Kom hem från stugan ikväll istället. Kändes rätt skönt. Vill hellre vara hemme och umgås med mina vänner än att vara där. Nog för att vädret har varit toppen. Jag och Ewelina har haft det dunder skönt! Badat och läst twilight,, pratat och bara myst på. Jag kom hem vid tio och då var jag med Ewelina, Jocke, Johanna, Ida, Ludvig och Oscar. Vi hade kul, förutom att det hände lite läskiga saker. Om ni vill veta vad som hände så läs här! Håller på att fixa en tjejs blogg just nu. Ni får se resultatet sen. Bilderna från stugan kommer om några minuter, pusssar!

New moon sneak peak

Moa gillar 2009-07-26 13:15:02
Ni har väl inte missat de två sneak peaks från new moon som finns på youtube? Om ni har, här ser ni dom!
Kvalitén är inte den bästa, men den funkar i alla fall.




Ljudet av ditt hjärta

Moa tycker och tänker 2009-07-26 12:14:14
Hejsanhoppsan!

Jag blir så sjukt less på internet här hos mamma. Det tar ett år innan någon sida kommer upp. Hatar det! Kan inte svara på kommentarer nu heller. Så får försöka senare..

Var inte hemma nästa något igår, så hade inte tid att blogga. På dagen var jag som sagt med Ewelina, Oscar och Jocke. Vi var ute och typ cyklade och ja. Vid halv sex cyklade jag, mamma och lillebror till några kompisar till familjen. Där grillade vi. Jag umgicks med Manda och Stella, vi hade väldigt kul! Vi var hemma vid halv två ungefär.

Vaknade vid tio idag och låg och läste "Ljudet av ditt hjärta". Tredje boken i Twilight serien. Lånade den av Stella igår, så har inte kommit så långt. Jag längtar verkligen tills när "New moon" kommer på bio! Gör inte ni det?



Idag så far jag, familjen och ewelina till stugan. Så det blir inget bloggade på ett tag igen. Men kommer troligen att mobilblogga lite då och då. Vi stannar där till på onsdag eller torsdag. På torsdag är det ju lulekalaset! Ska gå alla dagar och det kommer bli mega kul. Men det är dock bara dåliga artister som ska komma.. Den ända jag är lite intresserad av är Thåström.



Men nu ska jag gå och äta lunch, hoppas ni får en trevlig dag!



Kikar in en snabbis

Foton 2009-07-25 11:28:16
Laddar upp ett snabbt inlägg. För ska snart ut med Ewelina, Jocke och Oscar. Fixade lite på mina naglar igår. Här får ni se, säg vad ni tycker! Pussar.

(bilderna är inte dom bästa, var tvungen att skynda mig när jag skulle fota)
)



Personlig almanacka

Moa gillar 2009-07-25 00:12:16
Jag är med och tävlar om en personlig almanacka hos Jessica! Skulle verkligen vilja ha en sådan. Skulle vara perfekt till skolan. Skriva upp alla prov och olika anteckningar, super bra ju. :)


Wedding Crashers

Moa tycker och tänker 2009-07-24 23:36:56
Det blev mycket bloggande idag. Men det är väl kul antar jag. Såg just klart på en film som gick på ettan. Det var wedding crashers. Har sett den flera gånger förut. Tycker att den är ganska bra. Den har blivit lite utnött. Imorgon får vi se vad jag hittar på, blir säkert att vara med Ewelina igen, hoho. Vi har varit med varandra hela veckan, men inte tröttnar man! På söndag åker jag till stugan igen, då kanske Ewe följer med. Om hon får för sina föräldrar. Hoppas hon får!

Det har börjat bli mörkare på kvällen nu. Alltså att sommaren börjar ta slut. Usch då! Det gillar vi inte alls. Mer än halva sommarlovet har gått. Och jag känner mig inte alls sugen på att börja skolan snart. Fast det ska väl bli kul att träffa alla, men vill inte börja plugga. Så nu ska jag inte kasta bort en ända dag på resten av sommarlovet. Nu ska jag njuta de sista veckorna och hoppas på sol och varmt väder! Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Hadet bra!



Lägg till mig på bloglovin?

Moa gillar 2009-07-24 20:56:50
Jag har 18 prenumeranter just nu. Jag skulle bli jätteglad om ni som läser min blogg la till mig på bloglovin. Då missar ni ju inte ett ända inlägg som jag skriver. Det är ju toppen! När jag har 20 prenumeranter så tänkte jag ordna en liten tävling. Så det hänger på er!

(Tryck på någon av knapparna här nere för att lägga till mig!)

bloglovin  bloglovin bloglovin bloglovin
  

Sommar glass!

Moa gillar 2009-07-24 20:43:19
Jag tycker att ni ska bli medlem på denna sida! Sommarglass. Det är hur lätt som helst att samla poäng. Tar jättesnabbt. När man har tillräckligt för en glass så skickas det ett sms till mobilen. Som man använder när man betalar glassen. Supersmart!
Det tar 2 minuter att bli medlem, ge det en chans?


Namnsdag

Moa tycker och tänker 2009-07-24 20:38:08
Jag tycker att ni ska ta och gratta mig. För det är nämligen min namnsdag idag. Kristina. Det är mitt mellannamn. Puss på dom som säger grattis!

Seskarö bilderna

Foton 2009-07-24 20:30:14
Nu kommer bilderna från Seskarö!




Alice, Jennifer, Ida - Ewelinas kusiner.


Tycker den här bilden är så fin!


Vattenkrig!




Ewelina på Ikea.


Julia, jag och ewelina på rajala.


Snygga mössor på Ikea.


Ikea.


Candy world.


Ewelinas kusiners katt! Tiger.



Jag avslutar med en bild på Ewelinas kusiners andra katt Tia. Ha en trevlig kväll!

Shopping

Införskaffat 2009-07-24 19:27:00
Köpte inte så mycket på stan. Det blev en liten väska och en deo som jag skrev tidigare.
Här kommer bilder, ni får dagens dresscode på köpte, hoho!


Väskan är köpt på Åhlens för 179 kr.


- Blå och vit randig tröja, second hand.
- Vitt linne, jc.
- Jeans leggings, bikbok.
- Väska, åhlens.

Sova över

Vardags 2009-07-24 12:53:58
Har sovit hos bästa vän inatt. Mysigt. Jag var jättetrött, så somnade typ vid tolv eller något. Vi vaknade vid tolv och nu håller ewelina på att duscha. Ska snart duscha jag med. Vi ska fara till stan idag. Jag ska köpa en liten väska och en deo. Men det blir säkert något klädesplagg också. Vi får väl se. Skriver mer när jag har kommit hem, kramar!

Alice, jag och Ewelina, hoho!


Ice Age 3

Vardags 2009-07-22 21:20:19
Kom nyss hem från bion. Såg Ice Age 3. Den var inte så bra. Trodde att det skulle vara rolig, men inte särskillt. Skrattade typ aldrig. Plus att min lillebror tjatade halva filmen att han ville fara hem. Vill aldrig gå på bio med honom igen. Helt jobbig han är :(. Så den rekommenderas inte att se.

Tidigare idag så fyllde han sju år. Han hade kalas och jag var lekledare. Gick helt okej. Hade fiskedamm och sånt, hihi!
Kan tyvärr inte ladda upp bilderna idag. För kamera sladden är hos min pappa. Far troligen och hämtar den imorgon eller något. Pussss!


Dålig uppdatering..

Vardags 2009-07-21 23:19:58
Jag vet att jag inte har uppdaterat på flera dagar. Men har inte haft tid. Har inte varit hemma så mycket heller. Men nu blir det ändring på det. Ska börja uppdatera nu. Men vem vill sitta inne på sommaren när man kan vara ute? Men nu ska jag berätta vad jag har gjort de senaste dagarna.

Efter att jag varit på seskarö så for jag till stugan över helgen, umgicks med familjen och så. Kom hem på söndag kväll. Från igår till idag så tältade jag, ewelina, oscar, jocke och anders. Det var sjukt kul! Men jag sov bara en halvtimme hoho. Det gick inte att sova för det var jättevarmt och oscar och ewelina höll på att prata hela tiden haha!

Men nu ska jag krypa ner i sängen, inte lite trött jag är. Bilder från seskarö kommer troligen imorgon. Godnattens!

Seskarö!

Införskaffat 2009-07-12 13:39:31
Far till seskarö med ewelinas familj idag. Ska bli kul. Så kommer inte blogga på ett tag igen. Kommer troligen hem på torsdag. Hoppas på bra väder! Berättar mer när jag kommer hem.

Förresten har jag köpt lila shutter shades. Woho, dom är snygga!


Bilder från kollot

Foton 2009-07-12 13:34:43
Mer bilder från piteå musikkollo!


Elsa.


Jag, Marie och Lollo.


Josefin och Malin.


Jag.


Hanna.


Reneé.


Sanna, jag vet att hon blundar. :(


Linnea M.


Marielle.


Elsa.


Marie.


Mariellie, Alice och Lollo.


Jag. Sämst bild jag vet.




Piteå musikkollo

Foton 2009-07-11 21:02:42
På kollot fick vi välja tre låtar som man ska sjunga. Jag valde: This is me - Demi Lovato (den låten körde jag på fredagsfinalen.), Love Story - Taylor Swift och It's my life - Jon Bon Jovi. Vi hade sånglektioner med en sångpedagog. Sjöng i studion och bara umgicks med alla 14 som var där. Fredags finalen gick jättebra! Var riktigt nöjd över mitt framträdande. Men kom inte vidare.. :( Här har ni bilderna, Hugs!


Linnea L


Sanna och Hanna gifter sig, haha!


Malin och Sanna.

Mer bilder kommer senare. Ska ut nu!

Home sweet home

Vardags 2009-07-11 12:22:42
Nu är jag hemma igen. Tusan så kul jag har haft det! Men det var riktigt svårt att lämna alla igår :(. Grät jättemycket.. Har inga bilder här, kameran är hos pappa. Ska till honom senare idag och då får ni se bilder. Tog inte jättemycket bilder men några i alla fall. Berätta mer vad vi gjorde där senare. Nu ska jag fara till ewelina. Pussss!

Godnatt och hejdå!

Vänner 2009-07-06 00:21:33
Nu blir det att sova för mig. Ska upp klockan nio!  Far till piteå på musik kollo imorgon. Kommer hem på fredag. Hoppas ni får en bra vecka, vi hörs!


ewelina och jag.

Jag vann!

Vardags 2009-07-05 22:57:15
Föressten så vann jag tävlingen hos LiiCee. Där man kunde vinna en godisbox. Så lite tur hade jag! Woho, lite glad jag blev. Extra godis är inte illa. Kul att jag får vinna någonting. Tack LiiCee ännu en gång!



Bilder från min vecka

Foton 2009-07-05 20:58:15
Stugan








Hos farmor






Min farmor har renar, fett coolt det är. Renarna går omkring på gården ;)


hulken!




systeryster




Ewe fick upp största fisken haha! (den var mindre i verkligheten)


Home

Vardags 2009-07-05 18:54:34
Jag är hemma! Och imorgon far jag igen. I tisdags så for jag till min stuga och var där till på fredag. Riktigt mys. Badade vääldigt mycket! På fredag for jag till farmor med familjen och ewelina. Vädret blev kasst. Så vi kunde inte bada eller nå. Vi var knappt ute för det var så kallt. Vi satt och nötte sims. Fett kul det är! hoho. Men vi fiskade och jag fick fyra fiskar och ewe fick två, jag vann (6)

Men nu ska jag duscha. Bilder kommer senare, kram!

RSS 2.0