leave out all the rest

Foton 2009-02-28 19:18:24
promenad på isen i stan.






dream a little dream of me

Vardags 2009-02-28 12:28:02
Igår var det sista skoldagen innan lovet, fy tusan så härligt! Behövde verkligen lov. Hade även träning igår, det var väldigt skönt. Har inte varit på träningen på tre veckor kanske, för jag har varit förkyld åde. Ikväll ska ewelina sova här, vi kommer ha hur kul som helst, som alltid! Vi ska köpa b&j och energidrickor hihih, jag kommer vara vaken hela natten, ni borde bara veta hur speedad jag blir av energidryck. Det är väldigt roligt. Vi ska väl se film och så. Ska gå och äta frukost nu, sitter fortfarande i pyamas, puss!

Tack Marcus, för att du alltid finns där för mig, kan verkligen lita på dig. <3
Tack Jack, för att vi är vänner igen, jag har verkligen saknat dig <3

school time.

Vardags 2009-02-26 08:26:52
Sitter just nu hos sara, har tagit beslag på hennes dator medans hon klär på sig åde. Vi ska snart gå till skolan. Har två prov idag. Engelska och matte, tror det kommer gå bra. Gårdagens uppträdande gick susen! Hade väldigt kul. Mitt, sagas, ewes och christines uppträdande gick jättebra! Men man hörde typ bara mig, hahahhaha. Men det är väl lungt. Men nu ska vi knalla till skolan, smsa!
Pussshejs.

sing a long!

Vardags 2009-02-25 16:20:03
Hejhoppp! Det var ett tag sen jag skrev, har ingen dator hos pappa för tillfället. Den är nämligen på lagnig. Får se när den kommer. Idag har jag varit på kh hela dagen, för massa körer från olika skolor ska uppträda ikväll. Det är kördagen kan man säga. Jag, saga, ewelina och christine ska sjunga solo på en låt. Det kommer bli jättekul! Kom och titta, ikväll - ondag, klockan 19.00 i stora salen på kh. Det är helt gratis. Snart ska jag gå och duscha och fixa mig till kvällen. Orkar inte skriva så mycket. Får bli mer skrivande när min dator kommer. Pusss!

bedtime stories

Filmer 2009-02-21 22:53:30
Idag så vaknade jag klockan nio, helt tidigt. Men jag kunde inte somna om. Så jag läste twilight. Åh, den är så himla bra! Sen vid halv tolv var jag klar och då ringde jag och väckte sara haha. Sen gick jag till henne och vi stekte plättar, jag var bäst på det. Sen satt vi i skype och så. Sen for jag hem och åt och sen åkte jag, ebba och sara på bio. Nästan alla från klassen var där. Vi såg bedtime stories. Marcus satt med oss också. Filmen var helt rolig, vi skrattade nog högts i hela biosalongen, nog för att jag, ebba och sara var helt hyper hahaha. Det var helt kul. Sen for jag hem och då tittade jag på tv och sånt och nu sitter jag här. Är ganska trött, men jag vill inte sova. Imorgon ska jag vara med jennie, väldigt länge sen sist. Ska blir riktigt trevligt faktist. Men nu ska jag vara social på msn, pusssen!

pictures!

Foton 2009-02-19 22:27:54
Här kommer det efterlängtade bilderna från teneriffa. Njut av värmen!



¨


























keep shining, keep smiling

Vardags 2009-02-19 18:49:24
Sitter här och snörvlar och hostar. Det är inte så kul, min förkyldning har bara blivit värre sen jag kom hem. Det är väl för att det är så himla kallt här antar jag. Det var - 26 igår. Fyfan alltså. Igår var det första dagen i skolan efter semestern, det var helt okej. Hade massa so, vi har börjat med Europa. Inte roligt. Efter skolan var jag med ewelina, vi gick till mormor. Där pluggade vi so, för man skulle bli klar med Eurpoa arbetet idag. Sen åt jag middag där och sen for jag hem. Fortsatte att plugga so och blev klar. Sen satte jag mig vid datorn och så.
Idag gjorde vi inget speciellt i skolan. Tittade på "Goal". En engelsk tv serie, det är ganska bra. Bilderna från teneriffa kommer imorgon eller senare ikväll. Är på en annan data just nu. Skulle egentligen ha varit med Emma spansk och Amanda sellberg ikväll, men kände mig så hängig så jag orkade inte. Hoppas på att vi ses någon annan dag snart. På lördag ska jag och Ebba på bio, ska se "Bedtime stories" den verkar helt rolig! Ska fortsätta titta på tv nu, pusssar!

teneriffaa!

Resor 2009-02-17 20:54:05
Jag är hemma nu efter en helt underbar vecka i teneriffa. Vädret har varit bra, soligt i fyra dagar och mulet två. Brände mig rejält en av dagarna. Men jag har inte blivit nå brun, jag blir aldrig det. Jag köpte faktiskt jättelite saker, men det fanns inte så mycket affärer. Köpte en jeans kjol, ett armband, frimärken och vykort sen inget mer. Tog väldigt mycket bilder också. Det kommer några stycken. Några vi känner som heter Lollo och Bengt som vi träffade nästan varje dag. Mamma köpte en under vattens kamera till mig och min lillebror Filip, så vi tog massa knäppa bilder. Har ingen aning hur dom blev, ska framkalla dom senare. Vi badade varje dag. Poolområdet var jättemysigt. Det fanns tre olika poolar, alla var uppvärmada så det var riktigt skönt att bada. Vi hade all inclusive så vi åt på hotellet. Det kändes som att vi åt jättemycket helatiden haha. Men det var god mat i alla fall. Hotellet vi bodde på var för 65++ i ålder. Så det jag massor med gamlingar där. Men det var rätt lugnt i alla fall. Några barn fanns det. Vi stannade ganska mycket på hotellet och gick inte så mycket på stan och så. Det fanns inte så mycket att se. Nu kommer bilder. Puss!
Det tog ett år för bilderna, så jag laddar upp dom imorgon istälelt. Ni får i alla fall en bild på utsikten från hotellet.


sommar för en vecka!

Resor 2009-02-09 22:31:43

Imorgon bär det av till teneriffa. Ska bli super härligt. Planet går halv fyra, så jag kommer till skolan. Hinner säga hejdå till dom flesta. Nog för att jag ändå kommer sakna massa folk men ja. Skönt att få komma bort från skolan ett tag och bara ta det lugnt! Hoppas på att shoppa mycket nytt. 20 grader och sol är ju inte så illa direkt. Kankse skickar vykort, får se. Men bara så alla vet att jag far imorgon. Kommer nog inte att uppdatera på bloggen i veckan, eller det beror på om det finns någon dator på hotellet. Kommer i alla fall hem på tisdag och då kommer ett inlägg med massor av bilder och sånt. Hoppas ni har det lika trevligt som mig, pusss! :)

/ m


ewelina olsson.

Vänner 2009-02-09 22:08:15

Ewelina är en av de bästa vänner jag har. Man kan verkligen lita på henne. Jag berättar vad som helst för henne. Alltid när jag är med henne skrattar vi sjukt mycket. Vi kan ligga och skratta åt ingenting, hahaha! Jag har känt henne sen sex års, så vi har hur många minnen som helst. Kan inte ens välja något som är det bästa, för vi har gjort så mycket bra. Men jag tror nog, vandrar topless i skogen är bäst, remember? HAHAHAHAHHAHA! Hon har hjälpt mig igenom allting, jag är så himla glad att hon finns. Stöttar mig alltid och är alltid där för mig. Hur livet hade varit utan henne kan jag inte ens föreställa mig. Hon är så speciell, något underbar. Hon betyder hela världen för mig. Ett liv utan henne skulle inte funka.
Ewelina är min bästavän och det kommer hon alltid att vara.
Jag älskar dig! <3


by: mth


marcus stedmon.

Vänner 2009-02-09 21:29:57

Marcus är en trevlig typ på femton år, han fyller sexton den 22 december. Han går i åttan, men egentligen ska han gå i nian, men han gick typ ett år extra på dagis eller något sånt. Han har rolig humor haha, skrattar mycket åt honom. Han nöter även låten "under cover penis lover" och jag hatar den, och han vet om det! Bara för att retas sjunger han den 24/7 i skype. Skype gillar han föressten också, men han gillar nog vent ännu mer. Fast han sitter ändå i skype och snackar. Han säger att han är blyg, men det tycker inte jag att han är. Han är väldigt mysig thih. Jag lärde känna han förra sommaren, så har snart känt honom i ett år. Vi umgicks endel på sommaren, jack hans bästavän var också med oss. Nu umgås vi inte så mycket längre, träffas på skolan åde. Ganska tråkigt ändå. För marcus är väldigt snäll. Han säger också att han ska lära sig free fallin' på gitarr, åh, fy så snäll han är om han gör det. Skulle bli överglad ju! Det är typ världens bästa låt, i love it! I alla fall, marcus är en sån vän som alla skulle behöva ha, finns alltid där och ställer upp, du betyder marcus! <3


by: mth


congratz emmy! <3

Vänner 2009-02-08 21:39:15
Klockan ringde klockan halv nio i morse. Gick och dushade och fixade mig och så. Sen vid tio kom saraj och hämta mig och vi for till kvantum för att köpa lite grejs till emmys "kalas". Ella kom också dit. Sen for vi hem och började göra tåtarn. Ida'g kom också dit. Vi blåste upp ballonger och fixade med serpentiner och sånt. Sen tog vi massa bilder. Julia'jk kom dit sen. Niclas och TobbaRN kom också dit. När vi fixat hela tårtan så kom emmy. Hon fick sin present - en "me to you" nalle, som var supersöt, bild här nere! Tror hon blev nöjd, sen fikade vi våran hemma gjorda tråta, den var supergod! Sen var jag, saraj och ida'g lite busiga hihih, men det är en hemlis vad vi gjorde. Sen sjöng tobbaRN och niclas singstar hahah, det var sjuktkul hhahahah! Sen tog vi lite kort och hade det allmänt mysigt. Dagen blev väldigt lyckad. När jag kom hem så packade jag. För om två dagar, alltså på tisdag far jag till teneriffa. Åh, det kommer bli jättehärligt! :') Det var 20 grader där nu sa mamma, rätt så varmt iaf. Men lite avis jag är på ida'g som ska fara till Thailand på torsdag och stanna i en hel månad! Inte lite brun hon kommer bli då :o. Just nu sitter jag och tittar på tv och pratar med lite människor. Bilder kommer.
Kisses! :*




girlz night!

Vänner 2009-02-07 00:42:04

y0.
Jag tänkte berätta lite om kvällen. Hade en riktigt trevlig kväll med tjejorna. Sara och Ebba hade iaf fest, för dom fyller 14 åde. Jag gav båda ett presentkort på gina, tror dom blev nöjda över det. Var även på stan innan festen och köpte en tunika på gina för 29 kr. Gillar den jättemkt faktiskt. Kommer nog en bild längre ner. Vi sjöng singstar och hade kul. Pratade och tog massa bilder. Jag och Ewe stannade lite längre och satt i skype, haha, det är fan skoj. Sen for jag hem och satte mig vid datan. Pratade med lite olika folk. Jag längtar till sommaren! Vem gör inte det egentligen? hähä, men nu orkar jag inte skriva nå mer, skriver kanske imorgon, puss!




dissa min, min då, anka : (


nytröjan.


free fallin'

Musik 2009-02-04 19:37:06
Hejhej, det var några dagar sen jag skrev, men jag har inte haft orken att sitta vid datorn. Har varit en hel del i skolan också. Imorgon har vi engelska prov, man ska kunna hela 166 glosor! Jag kan dom flesta, har pluggat ganska mycket så. Sitter för tillfället och pluggar på glosorna, går dåligt haha. Vad regering heter på engelska glömmer jag bort helatiden. Men i alla fall, idag var det skola som vanligt, sen var jag med Ewelina och Johanna, vi hann knappt göra något för vi slutar så sent. Sen gick jag hem och åt middag, sen har jag tittat på tv och läst Okej, jag tycker inte om den tidningen längre, dom skriver om så tråkiga band/artister. Dom borde skriva om håkan och sånt. Men icke. Och nu sitter jag här. I söndags var jag ju på bio. Såg " I taket lyser stjärnorna " - en helt underbar film! men super sorglig, grät jättemycket, tror aldrig jag har gråtit så mycket åt en film någon gång. Det rekommenderas stark som fan! Den är lika bra som twilight ju :'o. Och då måste den var asbra.
Ja, som ni märker tycker jag den är jättebra. För ett tag sen hade jag ansiktsmask, superskönt. Det var en sån man bara drog bort, det kändes roligt hähähä. Men huden är alldeles mjuk, så den fungerade bra (y)
åh, jag älskar "free falling"!
ni får den här, ska fortsätta med mitt pluggande nu puss!



leave out all the rest

Foton 2009-02-01 15:08:57
Hej!
Igår steg jag upp klockan 05.00. Bussen till Umeå skulle gå en timme senare. Gissa hur trött jag var, kändes som att man vaknade mitt i natten ju. På bussen satt jag bredvid Ewelina. Vi hade det riktigt trevligt. Bussresan tog tre och en halv timme. Hade rätt kul på bussen, pratade med massa människor och så. När vi kom fram tittade vi när flickor 96 spealde mot cometerna. De förlorade med 11 poäng. Väldigt bra spelat! Sen promenerade mitt lag till någon grill och åt hamburgare, jag blev skitmätt. Så när vi sedan gick på ica började jag må illa av all mat jag såg. Jag köpte ett paket tuggummi. När vi kom tillbaka till hallen så bytte vi om och började värma upp. Jag kände mig jättetaggad! När vi väl började spela, så spelade vi jättebra. Låg jättelika hela matchen, men slut resultatet blev 53-32 till dom eller något sånt. Förra matchen vi spelade mot dom förlorade vi med 19-55. Så vi spelade mycket bättre och jag tyckte att det var våran bästa match vi har spelat någonsinn, för vårat försvar var jättehårt! Bra kämpat tjejer. Sen var det bara att duscha och sen hoppa in i bussen. Satt med Ewelina igen. Vi satt längst fram högst upp, för vi åkte i en dubbel buss. Satt men en tjej som hette Sohaiba.Hon var jättesnäll och vi pratade med henne helatiden haha, vi hade riktigt kul! Sen skulle vi se film "Don't mess with Zohan." Hade redan sett den, plus att busschauförren inte visste hur man satte på varken ljudet eller texten. Så vi fick se film utan ljud och text, inte så kul direkt. Men jag fick förklara vad som hände, haha. Bussresan hem var ännu roligare. Killarna gjorde "tisseblå" på varann och fjantade sig lite haha, och vi typ skrattade och hade disco. Några av killarna körde typ luciatåg? HAHAHAH! aja, mycket skratt blev det. När jag hade kommit hem var jag sjukt trött, gick och la mig redan vid tio tiden. Sen sov jag till tio eller något sånt. När jag hade gjort mig i ordning så gick jag och sara runt sjön, det var super härligt.När jag var påväg hem träffade jag Ewe på vägen, vi bestämde oss för att vi skulel gå på bio ikväll. Vi ska se "i taket lyser stjärnorna". Har läst boken och den är undebar, så får se hur filmen är då. Skirver hur den var senare ikväll då, om jag hinner. Det blev ett ganska långt inlägg, hoppas ni orkar läsa allt! Njut av härliga bilder. Pussar!




RSS 2.0