Ändrade planer

Vardags 2009-06-30 23:47:36
Föressten så far jag inte till Kiruna imorgon. Det blev ändrade planer. Jag kunde inte sova hos mina tremänningar. Så jag stannar hemme till på fredag. Då jag far till farmor. Kram !

moa och ewelina!

Vardags 2009-06-30 23:30:14
Nu är jag hemmas hos ewelina. Vi har varit ute med massa folk och cyklat. Trevligt, trevligt. Vi kom precis hem från coop. Jag köpte godis. Muumms. Jag älskar det hoho! Jag ska sova här inatt. Ska blir väldigt mysigt. Och inatt efter klockan tolv får jag gratis sms igen! Äntligen :D Så smsa alla som har mitt nummer. Nu ska jag kila, pussar!

lite skillnad?

         jag och ewelina. haha, !                            jag och ewelina, nu!



Vad saknas?

Moa tycker och tänker 2009-06-30 19:12:44
Jag har ingenting att skriva. Men ändå är jag på blogg humör. Jag tycker det är tråkigt när jag och andra bara skriver vad man gör på dagarna. Så jag vill gärna ha förslag vad jag ska skriva om? Tycker ni att något fattas. Att jag borde skriva om något speciellt. Snälla hjälp mig!

Snart kommer ewelina hit. Vi kanske ska spela in när ewe spelar gitarr och jag sjunger. Som vi har gjort tidigare. Och lägga in på youtube.

Imorgon far jag.

Bilder på mig 2009-06-30 15:01:52
Hejhopp! Imorgon far jag till Kiruna och stannar till på fredag och på fredag ska jag till farmor. Och då ska ewelina följa med, wiho. På måndag ska jag till piteå. För jag ska gå på musik kollo. Tusan så kul att träffa alla igen. Kommer hem på fredagen efter det. Mycket planer jag vet. Och jag har inte ens börjat packa. Måste göra det nu! Hadet :)

cambild.

Konstiga skor!

Vardags 2009-06-30 00:27:26
Hittade massor med konstiga skor, titta själva! Jag skulle inte vilja ha på mig dessa.












rubrik?

Vardags 2009-06-29 23:11:23
Hejhoppsan! Hur kan det vara så svårt att komma på en rubrik.. Sitter för tillfället och tittar på 40 year old virgin. Den är så knäpp haha! Kom hem för inte så länge sedan. Har varit med jennifer, ewelina och marcus. Trevligt. Vi satt och pratade, mys. Jag tycker att ni ska kommentera mera! Mindre än hälften av de som läser min blogg kommenterar den också. Men tack i alla fall till alla som läser min blogg! Nu ska jag forsätta titta på filmen. Puss!


musik

Musik 2009-06-29 16:21:27
helt bra låt!

green day - 21 guns

Dresscode

Dagens outfit 2009-06-29 14:56:31
Dagens outfit.

- Svart linne med tryck, h&m
- Jeans kjol, teneriffa
- Vit cardigan, jc


Promenad i sommarsolen!

Foton 2009-06-29 14:21:17
Jag kom nyss hem. Har varit ute med chip. Var ute en timme ungefär, vädligt skönt! Jag tog med mig kameran, så ni får lite bilder. Och nu har det klarnat upp så det är strålande sol och varmt. I love it!







Fotbad

Vardags 2009-06-29 12:06:55
Goddagens! Steg upp vid tio idag. Vill inte sova bort hela dagen ju! Vädret är inte lika bra som det har varit den senaste veckan. Det är molnigt och blåser lite idag. Jag har gjort fotbad för mina fötter. Vädligt mysigt. Filade dem och nu sitter jag med plastpåsar på fötterna. Har smörjt in fötterna med mat olja. Så dom blir mjuk och fräsha! Jag kände att jag behövde det. Idag har jag inte en susning vad jag ska göra. Ska höra om jag kan umgås med någon kompis. Annars blir det nog att städa rummet - behövligt!


bild lånad från google.

mina snygga fötter, hoho!

Natt blogg!

Dagens outfit 2009-06-29 00:54:26
Det blev inte att gå och lägga sig när jag sa att jag skulle det. Börjde hålla på med massa saker på datan och då blev jag pigg. Men nu är jag lite pömsig så ska stänga av datorn efter jag har laddat upp det här.

Dagens outfit.
- Tunika, vero moda
- jeans shorts, pimkie franrike



jag har bränt mig på kinderna, det gör ont. :(

Sovgott!

Vardags 2009-06-28 23:30:26
Gud jag är helt sjukt trött. Ska bara tvätta ansiktet och sen ska jag krypa ner i sängen. Blev att vara med ewelina på kvällen. Vi spelade badminton och cyklade runt. När jag kom hem så tittade jag på två halva filmer. Först "dumpad", den var faktiskt riktigt bra fast jag bara såg halva. Sen såg jag "True confessions of a Hollywood starlet". Den var också bra! Men det var lite konstigt när jag inte hade sett början. Nä, nu ska jag tvätta ansiktet. Godnatt!

Här har ni mig, hoho!

summertime!

Foton 2009-06-28 18:13:45
Jag är hemma nu. Efter en riktigt trevlig kväll och dag hemma hos ida! Vi var fem stycken tjejer på festen. Vi åt tacos, satt och pratade och sen gick vi ner till arcus hamn och badade. Sjukt kul. Speciellt med de brudarna! Vi träffade några små killar från norge på campingen, vi försökte förstå vad dom sa. Vi pratade med de ett tag. Söta pöjkar det där. Sen när två av dom hade farit hem var det bara jag, ida och sara kvar. Vi somnade ganska tidigt, alla tre var trötta. Vi vaknade nästa morgon var klockan kvart över åtta och jag kännde mig utvilad. Vi skulle nämligen till arcus havsbad och de öppnar tio. Vi kom dit när dom öppnade och var först in. Vädret var toppen. Vi solade, badade och hoppade på hopplimporna. Det var jag, ida, alicia, my, simon och sara. Vi var där ända till klockan tre. Fem timmar! Och det var vääääldigt kul! Brände mig bara på ryggen, tror att det kommer kännas ikväll. Jag fick faktiskt färg. Sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här. Ska snart äta, pepparstek med klyftpotatis och sallad, m-m-m-muuuuuums!




ida.


sarap.


jag, saraj, sarap, ella och ida.


ella och ida.


ida, ella, sara och jag. Se hur vit jag är :(


ella och sara.


arcus.


ida.


my och dogge.


dogge, übergullig!

stan

Införskaffat 2009-06-27 17:13:07
Har varit på stan idag med johanna och ewelina. Men vi var bara en timme, så vi hann knappt titta. För stan stängde fyra. Köpte ansikts rengöring och fuktkräm från apotekets egna märke. Det verkar vara bra. Ska snart fara till ida som fyller 14 år idag. Grattis till dig och alla andra ska också säga grattis! Ska bli superkul. Ska sova över där sedan. Så kommer nog inte blogga något mer ikväll. Ni får ha det så bra, kram!


vila i frid.

Vardags 2009-06-27 12:56:51
Min farbror ringde nyss. Han sa att min farfar just hade dött... Han lät helt söndergråten.. Jag känner mig lite nere just nu. Jag har inte träffat honom på jättelänge. Så dör han. Men han hade mått dåligt ett tag så han somnade in. Alltid när han kom och hälsade på så fick jag och min syster en jättestor godispåse! Men han hade alltid ätit lite av det, haha! Han var ganska tjock också. Det är typ det ända jag kommer ihåg från farfar. Men jag vill minnas honom mer än så. Åh, tårarna rinner ner för mina kinder. Jag saknar dig! <3

r.i.p farfar!

Filmtips!

Filmer 2009-06-27 00:18:25
Har varit väldigt trött på kvällen idag. Så jag satte mig framför tv:n och slog på en film kanal. Det började precis en ny film så jag tittade på den. Det var "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Jag har sett den förut och jag tycker att den är väldigt rolig.

"Chuck och Larry är två duktiga och präktiga brandmän, som även är bästa vänner. Larry är änkling och lever nu för sina två barn. Chuck njuter i fulla drag av sitt singelliv. En dag stöter Larry på problem när han vill göra sina barn som förmånstagare till sin livsförsäkring. Enligt lagen behöver han ha en partner, m.a.o, han måste ingå äktenskap. Men vem säger att det måste vara med en kvinna? Larry frågar sin bästa vän Chuck om att göra honom sitt livs tjänst och Chuck ställer upp. Allt är frid och fröjd tills medierna nosar reda på det nygifta brandmänsparet och börjar forska."



Den får 3,5 av 5 stjärnor av mig! Men det är för att jag har sett den flera gånger, då blir den inte lika bra. Första gången är bäst!


Gratis bio!

Vardags 2009-06-26 19:29:40
Gör som jag och bli medlem på gratis bio. Det tar max två minuter. Och det är värt det. Flera stycken har vunnit presentkort till bio. Det är nya tävlingar varje månad. Man kan vinna presentkort, biobiljetter och prenumerationer av sin favorit tidning!
Om du vill bli medlem tryck här eller på bilden!


Ännu en tävling!

Vardags 2009-06-26 19:08:53
Haha, gud vad jag går med i tävlingar! Här är en tävling hos Foki där man kan vinna ett naglekit och massor med saker till naglarna. Och göra lika snygga naglar som foki har, vem vill inte ha det?

(tryck på bilden för att komma till tävlingen!)


En till tävling!

Vardags 2009-06-26 14:15:06


Om du också vill tävla tryck på bilden så kommer du till tävlingen! :)

Hoppp!

Foton 2009-06-26 13:44:10
Cambild, hoho!
Jag är ute i bikini och hoppar studsmatta. Man svettas ihjäl. Det är 25,6 grader i skuggan, kan inte tänka mig hur varmt det är i solen. Hoppas ni har lika bra väder som mig!

2009-06-26

Vardags 2009-06-26 12:14:07
Kanon väder igen! Och jag är hur glad som helst. Snart ska jag till sjukgymnasten med min dumma rygg. Har haft ganska ont den senaste veckan. Så hoppas att det blir bra nu. Efter det så ska jag vara med elin, länge sedan! Som ni har märkt träffar jag mycket folk som det var länge sedan jag träffat. Jag brukar göra så på sommaren. Så man får träffa alla sina vänner! Man hinner ju inte alltid på skolveckan. I alla fall så vet jag inte vad jag och elin ska göra. Ska höra med henne om vi kan fara till stan. Behöver köpa lite saker - ett måste är en present till ida'g. Hon fyller år i morgon och har fest, urkul! Men nu ska jag gå ut i solen, kramar!

(jag vet att bilden är finast!)


Dagen

Dagens outfit 2009-06-26 00:33:52
Min dag har varit helt toppen! Halva dagen har jag solat, har fått lite soleksem - skit också! Sen har jag varit hos ewelina. Vi hade trevligt som vanligt. Pratade och spelade spel. Jag var tvungen att springa tre varv runt huset pga. ett dumt spel :( haha!

Dagens outfit.
- Rosa tröja med tryck, jc
- Svarta shorts, h&m
- Fotlänk, present



Fotlänk, fått av emma från thailand, love it!

Michael Jackson - död

Vardags 2009-06-26 00:09:53
Michael Jackson har dött i en hjärtattack. Han blev bara 50 år. Han fick hjärtstillestånd när han var hemma. Han är nog en av det mest kända personer som finns också är han bara död. Det känns konstigt. Inte för att jag tyckte om honom men ändå.
Du kan läsa mer om det här.


vila i frid!


tävling!

Moa gillar 2009-06-25 23:07:08
Jag är med i en tävling hos LiiCee! Man kan vinna en box med godis, gå med du också!

(tryck på bilden för att komma till tävlingen!)


solen skiner!

Vardags 2009-06-25 14:34:58
Om ni undrar så var det inte jag som skrev det förra inlägget. Det var ewelina. Jag visste inte om aatt hon skrev något. Vädret är bäst! Jag, johanna och ewelina sitte rute på altanen och svettas ihjäl. Själv sitter jag i bikini. Det är kanske 24 grader fast det känns som mycket varmare. Himlen är helt blå och det är underbart! Nu är verkligen sommaren här.

Igår kväll var jag med ewelina, jennifer, josefin, marcus och david. Vi hade riktigt trevligt. Satt ute i kvälls solen och skrattade och pratade. Väldigt mysigt! Efter det så sov ewelina hos mig.

Och grattis till min hund som blev tre år igår! :D



studsmattan och blå himmel! <3

inte jag

Vardags 2009-06-25 13:16:52
Fint väder vi har idag! Soligt och härligt. Hihihihihihihihihi.
Jag solar så jag ska bli brun. hihihihihihihihihihihihihihihihihihi
Brunt är fint. Som jord.
Ska sola mer nju
Puss <3

Härligt väder!

Vardags 2009-06-24 19:11:42
Jag har inte bloggat på hela dagen, illa, illa. Men vädret har varit helt underbart, blå himmel och inga moln och strååålande sol! Så jag har varit ute hela dagen. På morgonen låg jag och solade på studsmattan, tusan så skönt! Sen for jag till ewelina och var med henne och johanna. Vi bestämmde oss för att fara till arons och bada. Det var väldigt skönt och kul. Första gången i år jag badar där. Snart kommer ewelina hit och vi ska väl dra ut. Marcus ska också vara med oss, länge sen! Har målat tånaglarna idag, ser riktigt somrigt ut tycker jag. Men nu ska jag gå och steka hamburgare. Pusss!


Canon powershot

Moa gillar 2009-06-24 00:34:04
Det var en som undrade vad jag fotar med för kamera. Så jag tänkte att jag lika gärna kan berätta för alla!
Jag använder mig av en digitalkamera. Nämligen "Canon powershot". Den har 8 megapixel och jag är väldigt nöjd med den! Min är guldfärgad.


bild tagen från google.

blogg design

Vardags 2009-06-24 00:20:33
Åh, tack för alla extremt gulliga kommentarer om min design! Jag blir superglad!
Har nyss fixat Emmas blogg. Titta så snygg den blev, är hur nöjd som helst. Och det verkade som att hon också var nöjd! Om det är någon som är intresserad av att få en ny design så kan jag gärna hjälpa till! Jag gör det helt gratis. Hör bara av er till mig. pussar!

ny design!

Vardags 2009-06-23 20:11:53
Jag har haft lösenord på bloggen nu i några timmar. Eftersom att hela bloggen har fått sig en make over! Blev riktigt nöjd, vad tycker ni? Eller tyckte ni bättre om den gammla blåa? Kram! ♥

2009-06-23

Vardags 2009-06-23 18:15:09
Har precis kommit hem från stan. Köpte ingenting, förutom en fika. Jag var på stan med sara, emma och sarap, länge sedan man såg dem!

Jag och sara vaknade vid nio idag. För hon skulle till sjukhuset. Jag fick sitta på sjukhuset och vänta medans hon tog prover och sånt. Vääldigt långtråkigt! Efter det for vi till stan och har varit där till nyss. Vädret är helt kanon! Till och med för varmt, det är 20 grader i skuggan, så i solen borde det vara sjukt varmt!

Jag får se vad jag hittar på ikväll, vill fara ut med någon. Ska höra om någon kan senare.

Jag sitter för tillfället och äter sallad. Mums! Hoppas ni har haft en bra dag, kram!


The sims och fotboll

Vänner 2009-06-22 23:31:03
Sitter hemma hos sara, det verkar nästan som att vi ska lana. Vi båda har våra datorer inne i hennes rum. Vi ska nämligen spela The sims 3 hela natten. Min systers kille har fixat det till mig, utan skiva och allt, yey! Jag har bara provat att göra gubbarna ännu. Grafiken är okej, men det är väl för att vi har laddat ner det. Ni får veta senare vad jag tycker om det och vad det har kommit för nyheter.

Vi åt nyss glass, grädde, jordgubbar och pajdeg. Lite för smarrrigt! Jag åt så jag fick ont i magen....

Tidigare så var jag, sara och stina i sunderbyn och tittade på fotboll. Gammelstad mot sunderbyn. Och sunderbyn vann, congrats!

Nu ska jag spela sims, pusssssssar!










spotlight!

Moa gillar 2009-06-22 15:13:35
Jag har skaffat en spotlight nu, så skriv i den! :) Kostar 10 kronor. Men det gör att många tittar på ens blogg, kram!
Om ni bläddrar ner så hittar ni den.


svar

Vardags 2009-06-22 12:31:25
Jag fick några frågor till, efter att jag hade sammantsällt alla.

Gillar du mig (Della)? Ja!
Gillar du att sjunga? Jaaa!
Vad är ditt intresse? Spela basket, sjunga, umgås, träna and so on.

Filmtips!

Filmer 2009-06-22 11:54:59
Jag tänkte tipsa er om en film jag såg igår. Nämligen "Confessions of a shopaholic"!

" Vi träffar Rebecka Bloomwood, den hagalna shoppingtokan från Sophie ­Kinsellas moderna chic lit-klassiker, just när hon insett att tidningen Trädgårdsdags inte riktigt går ihop med hennes ­designerväskor och färgglada vippkjolar. Hon vill till varje pris få in en fot på mode­tidningen Alette, där Kristin Scott Thomas modedrottning härskar med snipig mun och en förfärlig fransk brytning. Men miss Bloomwood hamnar förstås någon helt annanstans, det vill säga ironiskt nog som krönikör på en tidskrift om privatekonomi. Om ni tänker att hon är kvinnan med tolv (12!) övertrasserade kreditkort och en galen inkasserare i hälarna förstår ni nog vart intrigen bär av."



Den kanske inte låter så jättebra, men den är det!
Jag ger den 4 av 5 stjärnor!
 

Tivoli

Vänner 2009-06-22 02:12:18
Jag var på tivoli i torsdags. Det var senast förra sommaren som jag har varit på det! Jag åkte bara två karuseller. Sen började jag må illa, för den andra jag åkte var lite för snurrig för mig. Typiskt också! Jag kunde inte åka något mer och det tog en evighet innan illa måendet försvann. Sen gick vi till lite andra ställen och chillade, hoho!








midsommar!

Foton 2009-06-22 00:49:35
Bilder från stugan och midsommaren.












Massvis med bilder!

Foton 2009-06-21 21:23:48
Bilder säger mer än ord. Här har ni bilder från johannas stuga!


















typ rekord i myggbett, 18 stycken!?













det är marshmallows för er som inte ser det :*







frågor och svar!

Moa gillar 2009-06-21 19:28:07
Här kommer föressten svaren på frågestunden. Fick inte särskillt många frågor. Men i alla fall!

Tycker du själv att du sjunger bra? Jag har hört mycket bättre. Men jag går i alla fall att lyssna på.
Kan du lägga upp ett klipp där du sjunger? Klart och gjort!
Hur många syskon har du? Ett riktigt, min syster. Men min mamma och min låtsas pappa har ett barn, lillebror. Och sen hade min låtsas pappa två andra barn innan han träffade mamma. Men de räknar jag inte som mina syskon. Så två stycken.
Vilken storlek har du på bh:n? Okej, jag undrar vem som frågade det. Knäpp fråga. Tänker inte svara, hohoh!
Varför var du och Johanna så taskiga igår? Hmm, jag vet inte riktigt när igår var. Kan inte rikitgt svara på det..
Hur får man videoklipp till sin blogg? Man måste ha klippen på youtube för att det ska fungera. Klicka här så beskriver dem!
Ska du söka till idol när du blir äldre? Jag har inte funderat på det direkt eftersom det är ett/två år kvar tills jag får söka. Men man kan ju alltid testa. Mina kompisar tycker att jag ska göra det.
Hur lång är du? Har inte mätt mig på ett tag. Men 160 någonting. Det kanske låter långt, men de flesta jag känner är längre än mig.
Vet du vilket gymnasium du ska söka till? Nej, har inte funderat på det heller. Känns inte som att jag behöver stressa med det. Men det hade varit kul att gå estetiska!
Vad ska du göra på sommarlovet? Umgås är ett måste. Men annars sola, bada, vill träffa lite vänner som bor längre ner i sverige, men vet inte om det blir av. Luleåkalaset, fara till farmor och vara i min stuga. Piteå musik kollo också, annars blir det inte så mycket mer.
När ska du svara på frågorna? Nu!

hemma från stugan

Vardags 2009-06-21 16:19:46
Äntligen hemma! Har varit borta i fem dagar. Det har varit skönt, fast har längtat efter bloggen, haha! Tänk att man kan vara så beroende. Och tack för alla söta kommentarer jag har fått, jag blir så himla glad! I nästa inlägg kommer massor med bilder. Både från johannas stuga och från min egna stuga. Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar! Nu ska jag ta och titta igenom alla 218 inlägg på bloglovin. Det kommer ta ett tag, kramar!

Nu är jag hemma från johannas st

Vardags 2009-06-18 18:05:46
0-1480f6d265f1d70104665c77b95e68e1.png

Kolla varifrån!

Nu är jag hemma från johannas stuga. Vi har haft det super trevligt! Hinner inte sitta vid datorn därför mobilbloggar jag istället. Jag ska snart fara till stugan. Det känns som att jag aldrig är hemma. Höhö. Jag känner mig lite hängig. Hoppas bara inte att jag får feber och blir sjuk. Det är ju sommarlov och då vill man vara frisk och kry. Men nu ska jag gå ut med soporna. Ha det så bra!


johannas stuga

Vänner 2009-06-16 12:28:21
Jag ska snart bege mig och köpa godis. Jag ska nämligen följa till johannas stuga idag. Ska sova där till på torsdag. Det kommer bli dunder kul! Jag skriver när jag kommer hem, hugs!


Lookbook.nu

Moa gillar 2009-06-16 00:56:40
Sitter för tillfället och tittar runt på lookbook.nu. Jag älskar alla kläderna där. Jag önskar bara att man kunde köpa dom!
Men nu ska jag gå och sova, Godnatt!






Sång

Moa sjunger 2009-06-15 19:52:51
Jag fick upp videon till slut. Så här har ni den. Puss!


The sky is crying.

Vardags 2009-06-15 19:46:48
Nu har jag varit duktig och putsat alla fönster på övervåningen. Och självklart för pengar. Tror att jag får 20 kr per fönster och jag har putsat 5 stycken. Så 100 kronor borde jag få och det är alltid något! Det tog inte speciellt länge heller. Kom igen nu, fråga på. Det är ingen idé att jag har frågestund om inge frågar något :(

Men nu ska jag vara med ewelina, johanna och ludvig. Ska cykla ut i regnet, buhu. Det började regna igen ... Dumma regn!
Pusssar!


Frågestund!

Moa gillar 2009-06-15 18:32:02


Nu är det dags för frågestund! Fråga vad som helst, knäppa, obetydliga frågor till privata frågor! Jag svarar på allt. Kramar!

twilight!

Vardags 2009-06-15 18:20:26
När man vaknar vid tolv så känns dagen mycket kortare. Det känns inte som att klockan redan är sex. Jag har spenderat min timmar med att sitta vid datorn och läsa. Nu har jag kommit lite längre in i boken. Nu börjar den bli bra tycker jag. Ska fortsätta läsa snart. Jag har spelat in en till video där jag sjunger, men det går inte att lägga upp den på youtube.. Det står att det är något fel. Hm, jag undrar vad jag gör för fel.

Jag har inte börjat på den nya headern ännu. Har inte hunnit/orkat. Kommer väl upp någon annan dag. Eller ikväll.
Imorgon efter lunch far jag till johannas stuga. Ska sova där till på torsdag. Det kommer bli super kul! Jag längtar verkligen. Men vädret ser inte ut att bli så lovande. Det visade regn, regn och mera regn.. Tråkigt. En sommar med regn :(

Jag tänkte ha frågestund! Så i nästa inlägg (kommer om några minuter) får ni fråga massor. Kram!


Dagens outfit

Dagens outfit 2009-06-15 15:03:45
här får ni dagens outfit!

- vit och blå randig tunika, pimkie i frankrike
- jeans leggings, bikbok
- pärl halsband, ur och penn


2009-06-15

Vardags 2009-06-15 14:19:27
Vädret är mycket bättre idag än igår. Igår regnade det jättemycket. Idag regnar det ingenting. Nyss var det sol, men den har gått i moln nu och så blåser det ganska mycket. Den riktiga sommar värmen har inte kommet ännu. Synd det. Men hoppas att den kommer snart.

Skulle kanske vara med jennie idag men får inte tag i henne. Så kanske blir att jag är hemma och läser twilight istället. Länge sedan. Jag älskar twilight med det går segt att läsa böckerna. Jag håller på med tvåan nu. Har inte riktigt kommit in i den ännu. Och dom som har läst alla böcker tycker att tvåan är sämt. Jag har inte riktigt gett mig tid att läsa den. Så ska göra det. Jag ska läsa alla innan sommaren är slut! För er som har läst den. Vilken tycker ni är bäst och sämst?

Jag funderar på att göra en ny header, jag vet att jag gjorde det nyss. Men jag har tröttnat på den. Plus att jag har fått mer kunskaper om photoshop nu. Så kan den lite fränare hoho! Ska börja pyssla lite med den nya headern nu. Så får ni bestämma om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Kramar!

gammal bild, men jag älskar väggen <3 håkan hellström!

talang

Vardags 2009-06-14 23:00:05
Sitter och tittar på tv4 play. Talang finalen missade jag i fredags så jag tittar på den. Jag vet vem som vann. Men jag vill se allas framträdanden. Jag gillar brynolf och ljung, jag tycker att dom är supercoola haha!

Idag på dagen har jag haft helt tråkigt. Som sagt jag hatar söndagar. Finns aldrig något att göra. Det ända jag har gjort idag är datan och tv:n. Det fanns ingen att umgås med. Har haft en riktigt stor middag idag. Hela stora familjen åt här. Potatisgratäng och kött, mums!

Men nu ska jag forsätta att titta. pusss!


helgen

Foton 2009-06-14 16:26:00
Nu är jag hemma. Det var mys i stugan. Fredrik var också där. Min halv bror. Länge sedan jag träffade honom. Så det var riktigt trevligt! Mycket prat och film blev det. Vi såg slutet på Forrest gump. För jag hade sett början men inte slutet. Jag tycker att den filmen är jättebra! Sen såg vi Saw 4. Hoho, den var inte läskig. Mer äcklig så det gick bra att se den. De som inte kan se blod borde inte se den kan jag meddela. Den var faktiskt ganska bra. Sen såg vi Harry potter och den flammande bägaren. Har sett den förut och jag tycker att det är den bästa av alla fem filmer. Jag märkte också att Robert Pattinson är med i den. För er som inte vet är det Edward Cullen i twilight! Vi såg aldrig klart den filmen för båda blev så trötta. Vi gick och la oss sen och jag somnade på en gång. Vid elva på kvällen satte vi oss vid grillplatsen och gjorde en eld. Satt där och pratade om livet medans vi grillade korv. Puss på fredrik. Hoppas ni har haft en bra helg!


mys vid elden.


sötfilip.

stugan

Vardags 2009-06-13 12:24:03
Nu drar jag till stugan. Kommer tillbaka imorgon. puss!

lyckad kväll

Vänner 2009-06-12 23:40:34
Kvällen blev riktigt lyckad. Vi åt knappt nå godis för alla tre var så mätta, haha! Vi for till svartöstan vid åtta och var med massa folk. Super trevligt! Det var inte ens kallt, bara lite. Nu är ewelina här för hon ska sova här. Mysigt värre! Blir väl att äta godis inatt höhö. Godnatt!


candy!




sommmar!


ewelina, ebba, marcus, jag och fred längst ner.

Skolavslutning!

Foton 2009-06-12 12:41:21
Här får ni olika bilder från skolavslutningen, kramar!


sanna, saga, ewelina, johanna, ebba och jag.


sara, sanna, saga och jag.


johanna, lisa, linn, maya, lovia och mimmi (syster).


ewelina, jag & sara.


systers klass.


syster och jag.


500 kr till godislöftet!


SOMMARLOV!

Dagens outfit 2009-06-12 12:30:16
Skolan är över! :DD
Åh, jag är såååå glad, kan inte fatta det ens! Alla var super fina. Det gick jättebra att sjunga också. Fast jag var jättenervös, fy. Men det gick bra ändå. Familjen ska snart fara och äta lunch någonstans i gammelstad. Kommer att bli ur mysigt. När vi har kommit hem ska jag säkert umgås med någon och sen får jag äta GODIS! WOHOOOOOO!!
Allt är bara bäst idag, helt underbar dag. PUSSSS!


skolavslutning kläderna
- vit klänning, gina tricot
- vit cardigan, jc
- pärl halsband, ur & penn
- nylon strumpbyxor, ica


Godis party!

Vänner 2009-06-11 22:09:52
Var på kvantum tidigare idag med ebba och ewelina. Vi köpte godis, första gången på ett halv år ju! Har haft godis löfte för et som inte vet det. Imorgon får jag änligen äta, plus att jag får mina 500 kronor! Ewelina och ebba har också haft godis löfte så vi ska ha godis pary imorgon på kvällen. WOHO! Det kommer bli underbart kul. Och jag är hur sugen som helst nu när jag har varit och köpt. Jag har värsta godis förrådet här hemma. Jag hart fått massa godis när jag inte har ätit så då har jag sparat allt. Så nu har jag jättemycket godis! Efter partyt så ska ewelina sova här. Kulkul!

Lägger upp skolavslutnings kläderna imorgon på morgonen, ha en underbar kväll. Pussar!


candy!



Fransk manikyr

Moa gillar 2009-06-11 21:58:47
Har börjat fixa mig lite smått inför skolavslutningen. Har nämligen gjort fransk manikyr. För att vara första gången som jag någonsinn gjort det så blev det riktigt bra! Jag gillar fransk manikyr. Det är fint. Inte för upppiffigt men ändå prydligt, haha!




jag vet att mina nagelband är hemska :(

Grått och tråkigt

Vardags 2009-06-11 09:25:52
Hola amigos!
Jag vaknade för en halvtimme sedan och är redan klar. Så jag tog tillfället i akt och satte mig vid datorn. Finns inte så mycket annat att göra på morgonen. Det är dåligt väder idag. Grått och trist.. Hoppas det inte börjar regna. Vi ska nämligen cykla hem till min mentor idag och det tar ungefär en halvtimme. Det hade inte varit så kul om det började regna just när vi cyklade. Då hade vi kommit fram och varit som nyduschade. Hos min mentor ska vi äta korv och göra några tävlingar. Kommer nog bli kul, skriver mer om det när jag kommit hem.

Efter det så ska jag och några till som har musik som elevens val åka till skolan och bära saker till kyrkan. Instrument och sånt. För imorgon gäller det! Våran musik grupp ska spela tre låtar i kyrkan. Jag ska sjunga på en av dom. Det kommer bli sjukt kul! Det känns inte dom att vi kommer att få sommarlov imorgon. Det går inte att föreställa sig det. Men jag är hur glad som helst i alla fall.

Nu ska jag gå och göra mina dumma rygg övningar. Hadet! Ni får en bild jag satt och kladdade med igår. Jag hade extremt tråkigt. Den blev inte särskillt bra heller. Men ville ha med någon bild, höh!


Godnattens!

Vardags 2009-06-10 22:37:21
Coco är så snäll. Jag fick byta halsband! Så ska skicka in mitt imorgon så får jag ett nytt sedan. Jag ska byta färg till rosa botten istället. Börjar halv elva imorgon, skönt! Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Föressten! Kika in på jennifers blogg. Fixade hennes design nyss, skriv gärna vad ni tycker!

mums!

Moa gillar 2009-06-10 19:28:08
Sitter här och mumsar i mig glass och chokladsås, smarrrigt värre!


2 dagar till sommarlov!

Vardags 2009-06-10 18:43:16
Ännu en skoldag avklarad! Den här dagen spelade vi brännboll mot alla sjuor. Vi vann en match och förlorade en annan. Det var jättekul! Sen tittade vi när lärarna spelade mot niorna. Niorna vann stort, woho! Efter det så var vi i aulan också fick vissa klasser pris för olika aktiviteter dom hade vunnit. Vi kom tvåa på "skattjakten".

Jag längtar ihjäl mig till på fredag. Jag tror aldrig att jag har varit såhär förväntansfull inför sommaren! Det känns som att vad som helst kan hända. Att det här kan bli den bästa sommaren någonsinn! Hoppas verkligen på det. Har inga speciella planer heller. Eller jag ska på piteå musik kollo i år igen, ska bli sjukt kul! Vad ska ni göra i sommar?

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Antar att det blir datorn. Ska väl sitta och hålla på med photoshop. Love it! Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Några pärlor har lossnat från mitt halsband som jag använde idag.. Blev lite sur, men hoppas inte någon fler lossnar. Gillar det så mycket!


sommar!

Dresscode

Dagens outfit 2009-06-09 23:02:45
Dagens outfit
- Blå tröja med tryck, Zara
- Svarta strumpvyxor, h&m
- Nya vita skor, Coop forum
- Vit jacka, Vila
- Namnbricka



2009-06-09

Införskaffat 2009-06-09 22:19:45
Ojoj, uppdateringen har varit sämst idag. Har inte haft tid att sitta vid datorn..

På skolan hade vi någon "skattjaktsdag". Man fick 60 frågor som klassen skulle svara på. Det var jättekul! Jag ringde runt till massa turistbyråer och frågade massa konstiga frågor, haha! En fråga var att man skulle vara i stan och ha på sig, simfötter, cyklop och baddräkt, Hahahah! Vi svarade på nästan alla frågor så hoppas att det gick bra.

Efter skolan for jag, johanna, ewelina och ebba till stan och åt på dagobert. Sen gick vi runt lite. Men dom behövde åka tillbaka till skolan. Så jag fick gå själv på stan. Hittade ett pärlhalsband som jag ska ha på skolavslutningen. Ni får se det på fredag!

Jag har fått mitt halsband från cocoo.se idag, woho, är supernöjd! Det var sjuktsnyggt och det tog bara två dagar att få det. Är glad att jag beställde det. Den ända skillnaden var att smycket var mindre än jag trodde att det skulle vara. Men det spelade ingen roll. Det är lika gulligt ändå!

Tittade just klart på desperate housewives. Det är verkligen bäst! Det finns inget bättre.





i love shoes!

Införskaffat 2009-06-08 21:48:50
Kom hem från storheden för ett tag sedan. Shoppade endel. Mycket skor i alla fall. Tre par sommar skor och ett par jogging skor. När vi kom hem fikade vi något glass jag aldrig hade testat förut. Den jag supergod! Här får ni bilder på allt jag köpte. Eller inte allt. Inte på mina nylon strumpbyxor. Jag tyckte inte att det var så nödvändigt. Hoppas ni gillar det. Kram!










den är blå och vit randig i verkligheten.


Photoshop

Vardags 2009-06-08 13:59:25
Vi hade reflektions dag idag så vi slutade redan halv ett. Hur skönt som helst. Klockan fyra ska jag, mamma och mimmi till storheden och köpa skor. Eller jag ska titta på nya joggingskor i alla fall. Det är behövligt! Just nu håller jag på att mixtra med photoshop. Laddar ner lite nya brushes och sånt. Kul att fixa med bilder och så. Nu ska jag forsätta med det, hugs!


Cocoo.se

Införskaffat 2009-06-07 21:01:18
Jag har beställt detta urgulliga smycke från cocoo.se. Egentligen hade jag velat beställa hela deras sortiment om jag hade råd. Jag älskar verkligen deras smycken. Nu är det bara att längta tills jag får mitt första!


Gossip girl

Moa gillar 2009-06-07 20:48:21
Var just och tittade på gossip girl. Det programet är ju så sjukt bra! I det här avsnittet försökte dom lista ut vem som var gossip girl. Men blev lurad flera gånger. För er som inte tittar på det, börja med det! Fast idag var det sista avsnittet inför sommaren dock. Jag känner mig faktiskt riktigt trött redan nu. Har inte sovit särskillt mycket i helgen, så det är inte speciellt konstigt att jag är trött. Ska gå och ta på mig pyamasen och lägga mig och läsa twilight (♥) på ett tag. Så godnatt!

Rösta!

Vardags 2009-06-07 17:23:56
Jag är med i en blogg tävling. Rösta gärna på mig. Tryck här!

2009-06-07

Musik 2009-06-07 16:54:55
Älskar mer!


Ayo Technology - Milow, bäst!

Jag hatar söndagar..

Moa tycker och tänker 2009-06-07 16:26:47
Ja, jag gör verkligen det. Vad finns det att göra, exakt ingenting! Man känner sig så lat. Och det finns inget att hitta på. Det blir att man sitter hemma och funderar vad man ska göra. För mig blir det att sitta vid datorn dock. Det är inte ett bättre alternativ tycker då jag. Ibland kan dom funka, om man har något inplanerat. Inte annars. Fy så tråkigt jag har. Vad gör ni idag? Håller ni med mig om söndagar?
Just nu sitter jag och käkar ballerina, mums! Länge sedan vi hade kakor hemma, så nu är det bara att ta för sig.


Bilder från helgen

Foton 2009-06-07 16:18:44
Nu sitter jag vid den stora datorn. Så har får ni massor med bilder, Hugs!






















höh, jag och ewelina är seriösa människor.





första doppet!

Här har ni fått min helg i foton!

Röstningen är avslutad!

Dagens outfit 2009-06-07 15:31:05
Det blev oavgjort i vilken som blev veckans finaste outfit. Det blev både 1 och 3. Tack till alla som röstade!


Hemma!

Vardags 2009-06-07 13:44:22
Oj, vad mycket kommentarer jag har fått medans jag har varit borta. Det gav mig ett väldigt stort leende på läpparna! Nu har jag kommit hem, efter en underbar helg i stugan! Jag och ewelina tog jättemycket bilder, över 400 stycken. Så massor med bilder kommer senare. Kan inte lägga in dom nu för jag sitter på mammas mini dator. Den är jätteliten och behändig. Fast jag föredrar en vanlig laptop, tycker att den här är lite svår att skriva på eftersom att knapparna är så nära varandra. Men man lär nog vänja sig när man har suttit ett tag. Jag tacker enormt mycket för alla kommentarer oc tack till alla som läser min blogg, jag blir så sjukt glad! Vad har ni annars gjort i helgen? Hoppas att ni har haft det lika på som mig. Bloggar mer senare, när jag har stora datorn. Ska ta och sammanställa rösterna från den finaste outfiten nu. Pussar!

Hejdå!

Vardags 2009-06-05 16:15:00
Jag sammanställer vilken som blev den finaste ouftiten på söndag när jag kommer hem. För nu ska vi hoppa in i bilen och börja åka till stugan. Hoppas ni får en bra helg! För det kommer jag helt klart att få, Hugs! ♥

Veckans outfit!

Dagens outfit 2009-06-05 15:57:15
Har får ni rösta vilken outfit som ni tyckte var finast den här veckan!





Trafikdag

Vardags 2009-06-05 14:15:33
Idag på trafikdagen så fick vi träna att hålla balansen på cykeln och köra slalom. Sen hade vi någon tipsrunda. Det var skit kallt! Det var bara 7 grader på morgonen. Och efter det tittade vi på filmer om olyckor. De hade live filmat en korsningn i Helsingfors och där körde bilarna bara över människorna. Det var hemskt ju!  Och vet ni vad jag lyckades göra idag? Jag försov mig! Jag som aldrig brukar försova mig. Jag vaknade åtta och vi började kvart över. Men jag hann. Fytusan så snabb jag kan bli ibland!

I eftermiddag bär det av till stugan med bästavän - ewelina. Vi kommer ha galet kul! Jag hoppas på kanon väder så att vi kan bada. Första doppet med andra ord. Nu ska jag gå och packa och sedan ta en dusch. Efter det så får ni rösta på vilken som var veckans snyggaste outfit, Pussar!

Kan ni alla dessa? Jag kan nästa ingen. Men det är nog mer nödvändigt att kunna alla när man ska börja köra bil!

Dagens outfit

Dagens outfit 2009-06-05 13:52:36
Och såklart får ni dagens outfit igen, hugs!

- Vitt linne, jc
- Vit t-shirt med tryck, jc
- Rosa adidaskofta, team sporita
- Mjukisbyxor, stadium


2009-06-04

Vardags 2009-06-04 22:37:49
Städningen gick helt galant och mamma berömde mig och tyckte att jag hade varit riktigt duktig. Det tyckte jag med. Att dammsuga alla rum tog ungefär en timme. Så inte jättelänge. Har fått in lite reklam till bloggen. Om ni bläddrar ner så ser ni den. Håller på att försöka tjorva så att annonserna hamnar där jag vill att dom ska! Men jag lyckas inte så bra. Hade besöksrekord idag igen och den här gången var det ännu bättre. Jag är skitglad. Och tack alla som kommenterar och följer min blogg! Ni som inte följer min blogg, gör gärna det !

Follow moa.

Imorgon har vi trafik dag med skolan. Vet inte alls vad vi ska göra. Men det får jag väll se då. Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Städning på gång!

Vardags 2009-06-04 18:14:45
Är i full gång med att städa hela huset. Eller jag ska bara dammsuga. Fast toaletterna måste jag rengöra. Har precis gjort klart båda toaletterna. Men jag får betalt såklart. 125 kronor! För mig som behöver pengar var det här ett självklart beslut. Nu ska jag börja med att dammsuga alla rummen. Skriver väl senare, Kramar!


Dagens outfit

Dagens outfit 2009-06-04 18:02:36
Hejhopppsan.
Här får ni dagens outfit!

- Vitt linne, jc
- Randig tröja, blend
- Bagy jeans, blend



Fixat bloggen

Vardags 2009-06-03 22:23:14
Har fixat så att kategorierna är högst upp, så det är bara att klicka er fram! När jag höll på att fixa det råkade jag göra något konstigt så hela bloggen såg jättekonstig ut. Jag blev helt rädd att jag aldrig skulle kunna fixa det, men som tur var gjorde jag det. Puuhh..! Har suttit vid datan jättelänge idag, fy moa! Jag vill inte det, men jag är helt beroende av bloggen nu. Det är därför jag bloggar rätt mycket varje dag nu. Och idag har jag fått besöksrekord, woho! Tack alla ni som tittar och kommenterar, jag blir verkligen glad! Så fortsätt gärna. Nu ska jag gå och sova, Godnattens!

Här har ni en snygg bild på lillebror min. Hahaha!

Moa Thorneus

Om Moa 2009-06-03 20:47:58
Här är lite mer fakta om mig.

Mitt namn är då Moa Thorneus, född 1995. Jag är 13 men fyller 14 den 26 augusti. En tonåring i sina bästa dagar kan man säga. Mitt liv består som vilken ungdom som helst mest av skolan. Skolan är viktig för mig. Jag tycker inte att det är speciellt roligt. Men egentligen. Tänk om inte vi skulle gå i skolan. Vad hade vi gjort alla 365 dagarna? Suttit hemma och degat. Fy så trist! Jag har väldigt höga krav på mig själv, därför måste jag prestera bra i skolan. Jag går bara i sjuan och har redan väldigt bra betyg.

På min fritid umgås jag med vänner och spelar basket. Jag har spelat basket sedan jag var sju år kankse. Har fortfarande inte tappat intresset. Jag går i höken - f95. Vi är bara åtta stycken i vårat lag men vi kämpar på så gott vi kan. Vi brukar inte vinna så ofta, men vi tränar och försöker.

Att sjunga är också något jag tycker vädligt mycket om. Har sjungit i princip hela mitt liv. Förut gick jag hos en sångpedagog och i kör. Men nu går jag inte i något. I skolkören sjunger jag, men det räknas inte tycker jag. Jag vill börja hos en sångpedagog för man utveklar verkligen sin röst då. Kanske börjar till hösten, får se.

Det är nog alla fakta som är någorlunda viktig, vill ni veta mer om mig är det bara att fråga, Hugs!


Killar eller tjejer?

Moa tycker och tänker 2009-06-03 20:25:51
Det verkar som att det är fler tjejer som bloggar. Jag tycker det är ganska konstigt. Fast tjejer kanske mer tycker om att berätta om tankar och vad som händer i ens liv. På en tjejs blogg hade hon en undersökning vilka som tittade på hennes blogg. Om de var killar eller tjejer. Jag röstade och sen tittade jag på resultatet. 80 % av de som hade kollat var tjejer. Och jag får mest kommentarer av tjejer. Det tycker jag att man ska ändra på! För en av mina bästa vänner har blogg och det är en kille. Vad tycker ni? Tycker ni att det är fler killar eller tjejer som bloggar? Jag tycker definitivt tjejer.

cirkus

Vardags 2009-06-03 20:14:47
Kom just innanför dörren kan man säga. Har varit och tittat på min lillebror och hans klass som hade cirkus för syskon och föräldrar. Dom var riktigt gulliga. Bara sex år är dom. Min lillebror Filip var tiger. Bilderna blev väldigt brusiga, men hade inget val. Annars blev dom jätte suddiga. Så det här får duga. Ni får också se lite av cirkusen!


lindansare.


tigrar.


trollkarl.


knasiga clowner.


Videoblogg

Videoupdate 2009-06-03 16:09:55
Nu är jag hemma från skolan och här får ni mitt första video inlägg. Kram!


2009-06-03

Dagens outfit 2009-06-03 08:06:24
Jag har börjat lägga upp dagens outfit. Ska lägga upp det varje dag denna vecka och sen får ni rösat vilken som var den snyggast outfiten. Kommer inet göra det här varje vecka, men i alla fall någon gång.

Dagens outfit
- Svart linna, jc
- Gul skjorta, h&m
- Jeans leggings, bikbok


Vinn läppglans

Vardags 2009-06-03 07:48:16
Gå in här och vinn läppglans i chokladpralin form. Kram!
Tryck Här.

Skryt och blogg hjälp!

Vardags 2009-06-02 22:20:20
Jag kände mig väldigt duktig idag faktiskt. Vi hade konditions test på gympan och jag klarade MVG. Vilket jag aldrig trodde att jag skulle. Jag sprang på 14.02 och MVG gränsen var 14.30. Jag är super nöjd! Men efteråt hade jag blodsmak i munnen och det kändes som att jag skulle svimma. Fy så hemskt. Men jag är väldigt stolt över mig själv.

Förresten! Jag vill ha något nytt att blogga om. Kom med idéer är ni snälla. Jag känner att jag börjar få blogg torka. :(

Kisses!

paris hilton's my new BFF

Moa gillar 2009-06-02 20:08:47
Idag börjar Paris Hilton's - my new BFF på tv. Klockan 20.00 på trean. Nu ska jag kila och se det, Kramar!


Dagens outfit och naglar

Dagens outfit 2009-06-02 15:09:19
Nu när jag har börjat uppdatera mycket, får jag inte lika mycket besökare. Besök mycket oki? Haha, men jag tycker jag har varit duktig och uppdaterat mycket. Men får se om jag fortsätter med det.

Dagens outfit.
- Svart trekvarts tröja, h&m
- Svart tunika med bokstäver, gina tricot
- Rosa leggings, h&m
- Halsband, glitter.






blåa naglar, hihi. Ewe målade igår!

Jag sitter här på altanen i kväl

Vardags 2009-06-01 21:05:20
0-7e1bbf1840f0052556fa86abd3856816.png

Kolla varifrån!

Jag sitter här på altanen i kvälls solen tillsammans med min bästa vän. Vi äter rabarber och socker, jättemumsigt. Vi har det väldigt mysigt här ute. Hoppas ni har en lika trevlig måndag kväll som mig, puss!


2009-06-01

Vardags 2009-06-01 18:37:13
Första juni och skolavslutningen närmar sig med stora steg. Bara två vanliga lektions dagar kvar, herregud vad nära det är! Skoldagen idag var helt okej. Vi fick sluta en och en halv timme tidigare. Skönt! Jenniger har kommit från Gävle hit och hälsat på. Jättekul att träffa den söta flickan igen. Önskar att hon fortfarande går i våran klass. Men tyvärr. Hoppas att vi i alla fall fortsätter hålla kontakten. Nu ska jag cykla till ewelina. Jag är sugen på att hoppa studsmatta, heh. Kisses!


Cykeltur och dagens outfit

Foton 2009-06-01 07:51:54
Tog en cykel tur med ewelina igår kväll. Riktigt trevligt, som alltid tillsammans med henne. Tog några gulliga kort. Här får ni ett av dom. Ciao!


vadå cute?




Dagens outfit
- Vitt linne, jc
- Rosa tröja med tryck, gina tricot
- Svarta strumpbyxor, hm





RSS 2.0