Great day.

Vardags 2010-01-31 22:30:26
Dagen blev riktigt lyckad. Jag, Johanna och Rabin for till coop och köpte ben & jerry's. Det blev en som jag aldrig hade smakt förut, Chocolate Macadamia. Den var verkligen god! En ny favorit för mig. Sen tittade vi på film - not a nother teen movie. Det är en galen film, haha! Efter det så for johanna hem. Då gick jag och Rabin ut och tände tomtebloss! Sen satt vi bara vid datan och chillade, dunkade musik och camade med folk.

Men nu ska jag gå och äta en macka, sovgott!


Hos johanna.

Vänner 2010-01-31 14:35:00
Jag och Johanna hade vädligt mysigt igår. Idag så ska vi köpa ben & jerry's och vara med rabin. Det kommer att bli kul. Vi ska typ titta på nån film också. Just nu sitter jag och Johanna och dunkar musik. Me love spotify ♥.

Jag har ingenting att skriva, så ni får en bild istället!


Gården!

Vardags 2010-01-30 19:04:10
Jag har haft problem med att logga in på blogg.se idag. Men nu lyckades jag komma in! Jag har umgåtts med Johanna idag, vi har dunkat musik. Ke$ha = kärlek! ♥ Nu ska jag och Johanna fara till gården. Parre kunde tyvärr inte vara med mig idag.. Så vi ska ta det någon anna dag. Blir att sova över hos Johanna, mysiigt!

Jag just nu. (Johannas diadem!)

Nytt armband

Införskaffat 2010-01-29 21:37:17
Här är armbandet som jag köpte på bikbok för 129 kr. Jag gillar krimskrams och sånt!

Stan.

Införskaffat 2010-01-29 20:47:57


Ser ni att dom har fixat lite här på blogg.se? Tycker att det blev fint! Idag har jag varit väldigt trött eftersom att det är fredag, men jag har klarat mig igenom dagen bra. Slutade kvart över ett idag, vilket var superskönt! For till stan med Johanna, fyndade en del behövliga saker. Som ett nytt ansiktstvätt från Aco. Den sägs vara bra. Det är Sara som har tipsat mig. Jag hoppas att den funkar bra för mig också. Kan göra en utvärdering om en vecka ungefär. Om ni vill det? Köpte också en svart flytande eyeliner och ett armband. Kan ta en bild lite senare ikväll.

Imorgon ska min saknade parre sova hos mig, kommer nog att bli riktigt mysigt! Vi har inte träffats på väääldigt länge.. Så det ska bli kul att träffas igen.

Jag vet inte vad jag ska hitta på nu ikväll. Blir kanske att se någon film, vi får se! Har ni något bra filmtips till mig? Skulle uppskatta mycket om någon skrev en bra film!

Ha en jättebra kväll. 

Back on track!

Bilder på mig 2010-01-26 21:43:39
Tjabbatjenahallå!
Nu har jag blivit frisk, har inte ont i halsen längre. Toppen! Jag sov över hos sara igår för vi började 12. Vi hade väldigt trevligt, låg och pratade halva natten. För inte så länge sedan kom jag hem från fritidsgården. Var där med massor av vänner. Jag och Ewe satt i fiket och det var riktigt kul. Många köpte saker och då blev det kul.

Jag ska plugga lite engelska nu, peace!

Sjukling.

Vardags 2010-01-25 12:56:58
Det blev att stanna hemma från skolan idag för min del. Har nämligen gått och blivit sjuk. Hade feber igår, men inte idag. Känner mig mycket piggare. Nu är det bara halsen som gör ont. Ska ta och göra lite te snart.

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Den ska bli bättre! Men ni måste peppa mig, genom att komentera!

Hoppas att ni har en bra dag, mer uppdatering kommer senare.

Hos mormor.

Vardags 2010-01-20 18:21:44
Just nu sitter jag hemma hos mormor. Jag har ätit middag här, lax blev det. Mums! Skolan var helt okej idag. Det var en gubbe som hade föreläsning på skolan. Han hade suttit i koncentrationsläger. Det var väldigt intressant att höra!
Men nu tjatar mamma att vi ska fara hem. Skriver imorgon eller senare. Puss!
random bild från mormors dator.

Klädval.

Dagens outfit 2010-01-18 15:49:08
Ett tag sedan sist igen. Ingen inspiration alls, vet inte vad det är för fel. Men utan kamera tycker jag inte att det är lika kul. Men ska fixa en kamera snart. Men här får ni i alla fall en dagens outfit!



- Rosa adidas, teamsportia.
- Vitt linne, jc.
- Jeans, cheap monday.
- Knokk klocka, hardwear. Love it!

friends are forever.

Vardags 2010-01-10 20:41:17
Hejhopp!
Matchen gick inte så bra, vi förlorade med ungefär 30 poäng. Men det var ändå kul att spela. Efter matchen var jag med Ewelina, Viktor och Soa. Vi hade det lika trevligt som vi alltid har, knäppa som vi är! Senare på kvällen var det träning. Det var skönt att träna.

Och imorgon börjar skolan, känner mig inte alls sugen på att stiga upp klockan sju imorgon. Men sånt är livet.


bäst!

2010-01-09

Vardags 2010-01-09 13:00:15
Jag och mamma hade det riktigt mysigt igår kväll. Jag gick och la mig nästan direkt efter och somnade redan halv tio. Var verkligen jättetrött. Sov till ungefär elva, så har sovit ut idag. Imorgon är det match mot gammelstan. Hoppas att det kommer gå bra. Känner mig peppad!

Idag ska jag vara med Johanna, Ewelina och Viktor. Vi får se vad vi ska hitta på, ha en bra dag!

2010-01-08

Vardags 2010-01-08 18:35:07
Johanna och Viktor sov hos mig igår. Vi hade det väldigt trevligt och Johanna var väääääldigt hyper, hahah! Men vi var tvugna att vakna klockan nio, för Viktor skulle på något möte. Så är supertrött idag. Sen var vi hos Johanna och tittade på film - Ciao Bella. Den är rätt så bra.

Nu ska jag gå och mysa med mamma. Har inte träffar henne på ett tag. Så vi ska ha fotbad och bara prata, kommer att bli mysigt.

Kram på er!

Frasses nästa!

Vardags 2010-01-07 15:16:05
Nu är jag med Johanna. Snart kommer Ewelina hit. Då ska vi fara till frasses och äta middag. Jag och Johanna brukar göra det varje lov, nästan som en tradition! Hehu. Vet ni? Idag är det minus 30 grader utomhus. Man känner ingen stor lust att gå ut idag. Brrr!



Nu ska uppdateringen börja!

Vardags 2010-01-06 23:01:29
Ja, nu gäller det! Ska börja med mitt nyårslöfte. Att börja uppdatera bloggen mera. Men då måste ni vara med mig, kommentera mycket!

Igår sov ewelina hos mig. Vi myste framför tvn med film och ostkrokar. Vi såg grynet, haha! Gamla minnen väcktes verkligen. Vi tog lite knäppa bilder också.

Ska börja vända på dygnet. Så ska varva ner och fortsätta titta på en film som jag började med för någon dag sedan. Whip it! Skriver mer imorgon, hadet bra!


cam kvalla :(

Moas nyårslöften.

Vardags 2010-01-02 13:51:13
Har inte så många men.
- Inte äta godis, ska ha godislöfte.
- Spara pengar.
- Uppdatera mera och få tillbaka blogglusten!
- Börja träna mer, vara mer motiverad till basketen.

That's it!

RSS 2.0