Filmtips!

Filmer 2009-08-29 15:35:56
Bryan är en före detta agent bosatt i USA. Han arbetar som säkerhetsvakt, han är frånskild och har en 17-årig dotter vid namn Kim. Hon lever med sin mamma och dennes nya man Stuart. Kim vill tillsammans med sin vän Amanda resa till Europa över sommaren för att följa ett band på Europaturné. Eftersom Kim är rädd för att hennes pappa inte ska ge tillåtelse låtsas hon att de endast ska besöka Paris. Bryan låter därför sin dotter åka på semestern.

Vid flygplatsen i Paris möter de båda tjejerna en ung man. Han är oerhört trevlig och insisterar på att de tillsammans ska dela på en taxi till den adress tjejerna ska bo. Det visar sig dock att mannen arbetar för den albanska maffian och till dem rapporterar han var Kim och Amanda befinner sig.

Väl framme i huset får Kim ett telefonsamtal från sin pappa samtidigt som hon ser hur en främmande man kommer in det rum Amanda befinner sig i. Amanda blir bortförd och nu är kidnapparna ute efter Kim. Via telefonen får Bryan uppgifter av sin dotter om de främmande männen. Medan hon också blir kidnappad skriker hon all information hon kan ge till sin pappa. Strax efteråt pratar en av kidnapparna med Bryan i Kims mobiltelefon innan han slår sönder den.

Nu har Bryan 96 timmar på sig att hitta sin dotter.

Jag tycker att det här var en av det bästa filmerna jag har sett på länge! En väldigt bra action/thriller film. Det var mycket spänning i den. Det borde ni verkligen se! Den får 5/ 5 stjärnor!


Kommentarer
Postat av: [lisa bjernhagen]

tyck till i mitt senaste inlägg, - nitar och läder tillhör rocken! kapa modet,

2009-08-29 @ 16:23:53
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Jonte

sv: Tack! Och väldigt bra film det där!

2009-08-29 @ 16:27:55
URL: http://repeatmymusic.blogg.se/
Postat av: SANIBO

den är grym!

2009-08-29 @ 17:06:42
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: eo

den var ju asbra! <3

2009-08-29 @ 18:10:37
URL: http://eweo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0