Tävlar!

Vardags 2010-02-23 16:15:11
Jag är med och tävlar om Fokis outfit! Var med du också.
Kolla på Kii's kläder Här. Supersnygga!



Outfit.

Dagens outfit 2010-02-22 07:47:57
Här kommer en dagens!


- Svart line, gina.
- Svart cardigan, jc.
- Byxor, monki.
- Knokk klocka, hardwear.
- Sjal, p.op

maskinen och nya byxor!

Vardags 2010-02-20 19:00:05
Hejhopp.
Öppet hus (som jag skrev om inlägget under) gick jättebra! Lyckades med alla uppträdanden utan fel.

Igår var jag, Ebba, Olivia och Sofia i piteå på sdol. Ett disco. Var superkul där! Vi dansade som galningar. Sen kom maskinen dit och dom var helt amazing! Längtar tillbaka som bara den. Är verkligen glad att jag bestämmde mig för att fara dit. För det var en av de bästa kvällarna någonsinn!

Idag så har jag och Johanna varit på stan. Johanna skulle kika på någon adidaskofta och jag skulle inte köpa något! Men, det gick inte som planerat. Kom hem med ett par byxor från monki. Men det kostade bara 60 kr så jag var tvungen att slå till!

Strax ska jag, min syster och mamma fara till kulturenshus. Där ska vi sen "en bred show". Det är tre tanter som ska sjunga eller något. Har inte så stor förväntningar på det. Men vi får väl se hur det blir!


disco brudar!


maskinen! ♥


nya byxorna!

Öppet hus!

Dagens outfit 2010-02-18 16:47:51
Laddar upp ett snabbt inlägg nu. Ska strax fara tillbaka till skolan och ha öppet hus. Den nya sjuorna kommer och vi ska ha uppträdande i aulan. Kommer bli superkul! Jag ska sjunga på två låtar och spela bas på en annan. Jag håller tummarna att jag inte tappar bort mig eller något. Önska mig lycka till? ♥

Såhär ser jag ut innan jag ska fara!

mobilkvalla..

Semlor.

Vardags 2010-02-17 21:28:21
Tjenare! Förlåt för sen uppdatering. Men först var det ju skola som vanligt, sen var jag med johanna och sen var det dans. Så har verkligen inte hunnit!

Jag har ätit en semla idag också. Ja, jag vet, en dag för sent. Men det spelar väl ingen roll, semla som semla! Jag är egentligen inte så förtjust i semlor. Jag gillar nämligen inte mandelmassa. Så jag äter locket och grädden och lite av botten. Därför är det bättre om man gör semlor själv, men vi var lite lata i våran familj, heh.

Hadet!


Schooltime.

Vardags 2010-02-16 08:18:23
Passade på att slänga in ett inlägg här på morgonkvisten. Känner mig jättepigg idag, konstigt nog. För jag sov inte så mycket igår. Måste strax stänga av datan för att bege mig till skolan, tyvärr. Jag går ända till halv fyra idag..

Blir mer uppdatering efter skolan.

pacman (L)

John mayer.

Dagens outfit 2010-02-15 16:19:55
Hejsan!
Sitter här och lyssnar på John Mayer, han har så underbart skön röst!
Ska strax på träning ska bli väldigt skönt eftersom att det inte blev någon träning igår.
Här får ni en dagens outfit.

- Cheap monday Jeans, Diva.
- Svart linne, Jc.
- Rosa tröja, Jc.
- Gul knokk klocka, Hardwear.
- Vita armband, Bikbok.

Städning!

Bilder på mig 2010-02-14 22:15:11
Det här har jag ägnat min söndags kväll till!

mobilkvalla..

Alla ♥ - dag!

Vardags 2010-02-14 18:08:38
Och juste, glad alla hjärtans dag till alla mina trogna läsare!

Min helg!

Vänner 2010-02-14 17:27:23
Nu är jag på riktigt blogghumör! Har haft det jättekul i helgen, det har hänt så mycket saker.

Fredag: Johanna och hennes mamma var hemma hos oss och åt middag. Vi åt kyckling och ris och till efterätt blev det en chokladkaka som jag och johanna hade bakat. Var super gott!

Lördag: Jag och Johanna for till stan vid ett, köpte present till ebba och ingredienser till en tårta. Sen for vi hem och då kom Ewe till mig. Så bakade vi en tårta som vi gav till Ebba och Sara. De hade nämligen fest och vi var där och firade dem. Vi åt pizza, sattt och snackade, tittade lie på melodifestivalen, körde sms roulette. Sen gick vi till gården och var där med massa andra trevlig människor. Sen så gick vi och köpte burn och jag blev helt speedad. Han på coop blev sur, han trodde typ att vi var fulla! Sen gick vi hem till Ebba. Vi åt chips och satt vid datan. Sen sov jag över där!

Söndag:
Jag och Ebba vaknade vid elva och gjorde oss i ordning. Den for vi till Marcus och tittade på film. Fast ingen var så insatt i filmen. Så vi bestämde oss för att fika tårtan som blev över från i lördags. Sen tog vi massa knäppa bilder och nu sitter jag här och käkar chokladkaka från i fredags.

Sådär, nu har ni fått en väldigt fin sammanfattning av min helg. Om någon orkar läsa. Jag har varit riktigt onyttig i helgen. Men det borde man få vara ibland. Här får ni lite bilder från helgen!

Klicka på bilderna för att få dom stora!



Blå lugg! ;)

Vardags 2010-02-10 16:05:49
Åhh, jag vaknade med förkyldning och ont i halsen idag. Men begav mig ändå till skolan. Vi hade en och en halv timmes lunch, så jag och några till från klassen for till stan och åt. Det blev en macka på sub & co. Jag, Ewelina och Johanna var lite busig och gick och köpte blå sprayfärg till håret. Så när vi kom tillbaka till skolan, hade vi lite blåa slingor här och där. Jag sprayade hela min lugg blå, blev väldigt snyggt! ;D


2010-02-09

Vardags 2010-02-09 21:47:01
Blogg.se tjorvar som tusan för mig. Vet inte vad det är för fel.. Men nu lyckades jag kunna skriva ett inlägg. Hann inte blogga igår. Var med Johanna och Rabin efter skolan. Vi fick gratis glass av glassbilen! Helt snällt av glassgubben, hihi. Vi blev helt glada resten av dagen! På kvällen hade jag träning, vi körde mycket fys. Var riktigt skönt faktiskt.

Idag har jag varit med Ewelina och Johanna, vi tittade på tv. Sen chillade jag på gården. Godnatttens!


Jag tävlar!

Vardags 2010-02-07 20:20:47
Jag är med och tävlar om Ke$has nya album ”Animal” hos Miss Odess – Steffi.se – var med och tävla du också!


Sovgott.

Vänner 2010-02-07 20:15:48
Discot blev väldigt lyckat igår! Jag, Ewelina och Johanna hade väldigt trevligt. Vi träffade många vi kände och så. Efteråt sov Johanna hos mig. Vi var jättetrötta efter att ha dansat hela kvällen, så vi somnade ganska snabbt. Idag har jag inte gjort så mycket. Varit med Johanna, köpt nya slalom glasögon och haft träning.

Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa, är jättetrött! Får ändå sova rätt länge imorgon, vi har sov morgon till 10.20!
Godnatt ♥

innan discot igår.

Disco!

Vardags 2010-02-06 18:08:45
Jag har fått en kommentar om hur jag sminkar mig. Så jag ska visa det någon gång när jag har tid. Kanske imorgon! Ikväll ska jag, Johanna och kanske Ewe gå på uh disco. Ska verkligen bli kul! Johanna är påväg hit, så när hon kommer ska vi börja fixa oss. Efter discot ska Johanna sova här, mysigt värre.

Jag ursäktar för min dåliga uppdatering, igen! Den ska bli bättre.

Men nu ska jag kila, lägger nog upp bilder imrogon eller senare idag. Kramar!


någon bild jag har slängt ihop i photoshop för länge sen.

RSS 2.0