Nytt.

Införskaffat 2009-10-31 23:30:01
Här är böckerna och tröjan som jag köpte igår!






2009-10-30

Bilder på mig 2009-10-30 22:21:29
Tjabba tjena hallå!
Har haft ganska fullt upp idag. Först så åt jag lunch med mamma och syster. Vi åt lunchbuffé på Olivers. Var riktigt gott. Sen for vi till Röda Korset och där köpte jag två böcker och en tröja för 16kr sammanlagt! Det kan man kalla ett riktigt kap. Ni får se köpen imorgon. Efter det så var jag med vänner och chillade. Sen for jag, Johanna och Ewelina på plannjas match. Plannja vann såklart och vi hade väldigt trevligt.

Nu: Jag väntar på att idol ska börja igen. Tycker att alla är så bra, så jag vill inte att någon ska åka ut.. Sen: Ska titta på några avsnitt av gossip girl.

Sådär ja, nu har ni fått en liten uppdate om vad jag har haft för mig idag. Hoppas ni får en bra kväll! ♥


Städning som gäller.

Vardags 2009-10-29 13:35:50
Hej!
Jag kom precis hem från en lång promenad med hunden. Det var verkligen härligt ute! Har faktiskt inga planer idag och det känns ändå rätt skönt. Har haft fullt upp nästan varje dag. Tror att jag ska ägna endel av dagen till att städa mitt rum. Ska städa ordentligt, dammtorka och skura. Så det blir fräscht!

Ha en bra dag!

Fame.

Filmer 2009-10-28 21:02:55
Kom hem från bion för inte så länge sedan. Jag och Jennie såg fame! Det var verkligen en bra film. Jättebra, det är nog en av mina favoritfilmer. Jag älskar verkligen dans och sång filmer. Filmer som handlar om ungdomar som uppfyller deras största dröm! Det gör en verkligen glad och lycklig.

Jag rekommenderar den starkt!

Kåbdalis!

Moa gillar 2009-10-28 16:33:29
Jag vet, jag vet. Har uppdaterat dåligt igen, som sagt - bloggtorka!
Idag har jag och Johanna varit i kåbdalis och åkt slalom. Premiär åket! Det var verkligen superkul. Förutom att min ena skida for av helatiden. Men jag fick hjälp med det sen, som tur var. Ni kanske tänker: Va, slalom redan?! Men där vi åkte har de kört med snökanon, alltså är det inte riktig snö. Fast det har snöat endel där. Det är rätt högt upp i Sverige. Jag lyckades att inte ramla en enda gång, fast det var första gången på länge. Men jag råkade dock göra endel andra tabbar, johanna fattar.


johanna i slalombacken!


Tävling hos Foki.

Vardags 2009-10-28 16:01:47
Jag är med i en tävling hos Foki. Där man kan vinna en plattång eller två hårprodukter från Forhair! Var med och tävla du också.


Hos johanna.

Vardags 2009-10-26 23:08:25
Dålig uppdatering på senaste tiden jag vet. Men jag har ingenting att skriva om, ja - bloggtorka. Just nu är jag hos Johanna. Ska sova över här, ska bli väldigt kul! Vi har myst med godis och O.C avsnitt, hihi.

På onsdag ska jag, Johanna och hennes pappa fara till kåbdalis och åka slalom. Ska verkligen bli kul. Slalom är bäst! ♥

Men nu ska jag sluta skriva, ha det bra!

Ben & jerry's ♥

Vardags 2009-10-25 21:38:29
Har inte uppdaterat någonting idag. Men har inte haft något att skriva om. Jag och ewelina hade väldigt trevligt igår. Vi somnade rätt sent och vaknade sent hihi.
Just nu sitter jag och tittar på "Vem kan slå Filip och Fredrik" medans jag 'äter ben & jerry's - New York Super Fudge Chunk. Den är verkligen jättesmarrig! Ska snart slå på filmen Up. Den verkar jättesöt, så hoppas den är bra. 

Men nu ska jag fortsätta titta på tv, kram!

Hos papi.

Vänner 2009-10-24 19:12:37
Hej!
Nu sitter jag hemma hos pappa, kom hit nyss. Känns skönt att ha en dator med snabbt internet. Har behövt handskas med den sega datan hos mamma i hela tre veckor! Snart kommer Ewelina hit. Hon ska sova här inatt, vilket kommer bli superskoj. Vi ska fara till coop och köpa godis när hon kommer. Klockan halv åtta är det ju blogawards på tv400. Och det ska vi också se!

Nä, nu ska jag sluta skriva. Pussar! ♥

snyggingar.

Nya marabou sensation.

Vardags 2009-10-24 13:40:53





Jag smakade den nya Marabou igår. Sensation - yoghurt & raspberry. Den smakade väldigt mycket hallon. Inte så mycket yoghurt och choklad. Jag tyckte nästan att hallonen tog över hela smaken, vilket inte var så bra. Den var ganska god, men hade hoppats på att den var godare. Men den får 3 av 5 stjärnor!


snö!

Moa gillar 2009-10-24 13:18:24
Igår då kom första riktigt snön. Den fastnade på marken så det är alldelens vitt. Och jag älskar det! Har väntat på att snön ska komma och nu är den här, woho! Var tvungen att gå ut i morse och göra en snöboll, hihi. Har ni fått någon snö än?




Fråga och svar.

Vardags 2009-10-23 22:15:25
Fråga: Hej! Gör du blogg designer och header gratis?
Svar: Ja, det gör jag. Om du vill kan jag hjälpa dig. Men du som skrev var tyvärr anonym, så du kan höra av dig till mig!

Hos mormor.

Bilder på mig 2009-10-22 18:24:35
Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag hos mormor efter att ha ätit en väldigt god middag, med prat och skratt. Snart kommer Ewelina hit och då ska vi fara och hämta ut biljetterna till Lars Winnerbäck! Jag är grymt peppad att se honom, det kommer bli bäst.



2009-10-22

Vardags 2009-10-22 14:59:06
Jag ursäktar verkligen för dålig uppdatering. Men har inte haft tid att sitta vid datorn.

Kom precis hem från skolan, har varit väldigt trött idag. Halv fem ska jag äta middag hos mormor och ikväll har jag ingen aning vad som händer. Mamma fyller år på lördag och jag ska gratta henne på fredag. Har inte köpt någon present till henne. Så ska nog fara in till stan snabbt imorgon.

Nu ska jag titta vidare på bloglovin'. Puss!

Jag är ledsen för ett till bildlöst inlägg. Men kameran börjar få slut batterier och laddaren är hos pappa. Jag vill ha en systemkamera nu, nu, nu!

Snabb uppdatering.

Bilder på mig 2009-10-21 19:11:29
Hallåj!
Bara en snabb update eftersom att jag inte har uppdaterat på hela dagen. Nu: Är det dags för dans och Johanna kommer snart och hämtar mig. Kommer verkligen att bli kul, vi ska lära oss en ny dans med en ny lärare!
Sen: Ska duscha och sen dega framför tv:n eller datorn.

Hoppas eran dag har varit bra! Det har i alla fall min varit, slutade tidigt.


Tv-kväll.

Moa gillar 2009-10-20 19:46:13
Hej! Var ändå inte så trött i skolan idag, vilket var tur. Hade en lång skoldag. Efter skolan var jag med Ewelina. Och vet ni vad vi gjorde? Jo, bokade biljetter till Lars Winnerbäck! Woho, det kommer att bli great! Den 25 november är det i coop arena. Jag längtar redan. Det kostar som sagt 390 kr. Men mamma ska betala 100 kr åt mig.

Ska ni titta på desperate housewives och ugly betty ikväll? Det ska i alla fall jag göra. Det är det bästa med tisdagar tycker då jag!

Men nu ska jag kila, ha en riktigt bra kväll!

ge mig snö!

Vardags 2009-10-20 08:02:33
Godmorgon!
Jag har precis druckit en kopp te och tagit mig en macka. Känner mig inte så pigg idag, eftersom att jag inte somnade förrän halv ett. Men ska göra mitt bästa i skolan!

Min statestik stiger lite för varje dag som går och jag blir så glad! Hoppas att ni som tittar också stannar på min blogg.
Följ mig gärna med bloglovin' så missar ni inte ett enda inlägg. ♥ tryck bara på ikonen här under!
bloglovin

Jag längtar efter snön! Men den kommer aldrig. Jag sitter och tittar på vädret, men de visar ingen snö den här veckan, synd. Men man får hoppas att den kommer snart!


tagen förra året.

Äntligen klar.

Vardags 2009-10-19 23:41:48
Ojoj, jag är fortfarande vaken! Jag och mamma hur suttit och finslipat mitt so arbete hela kvällen. Blev verkligen ett strålande resultat tycker jag. Men vi får se vad läraren säger när jag får betygen. Hoppas på bra.

Men nu måste jag hoppa i säng, sov så gott! ♥


såhär glad är jag nu, när jag äntligen är klar med so:n!

Photoshop.

Vardags 2009-10-19 21:15:14
Jag gjorde plättar i det förra inlägget!

Nu är jag nästan klar med so:n. Mamma ska bara läsa den och kommentera lite. Känns riktigt bra faktiskt!

Nyss höll mamma på att leta något papper och då hittade hon en foto tidning. I den tidningen fanns det en skiva som visar hur man gör fina svartvita bilder i photoshop. Så jag håller på att titta på den nu. Den är verkligen bra. Har lärt mig massor med nytt redan! Han som gör videon finns på sidan moderskeppet. Ni kanske får se lite bilder senare.

Som sagt blir det skolan för mig imorgon. Är fortfarande förkyld, men är på topp ändå! Så ska snart ta något att äta och sedan krypa ner i sängen.

Nu ska jag fortsätta titta på vioden!

jag använder mig av photoshop cs3.

Kan ni gissa..

Vardags 2009-10-19 17:05:29
..vad jag håller på med just nu? ♥


Ideal.

Moa tycker och tänker 2009-10-19 16:14:02
Varför finns ideal, vem kom på det? De ideal som finns är att man ska vara smal, ha stora bröst och stor rumpa. Detta är verkligen inget som jag försöker uppnå. Ni som försöker uppnå det, sluta! Igen ska säga att du ska se ut på ett speciellt sett. Alla får se ut precis som de vill.

Idealn försöker få oss att förstå att det är inte fint att vara kraftig, att ha lite mer kurvor. Men jag tycker inte att det är fint när man är så smal som de vill att man ska vara. Bara skinn och ben.

Jag hatar dessa ideal. Det är dem som gör att man får dåligt självförtroende, att man tycker att en själv inte räcker till. Usch, det är ju inte klokt. Alla är värda lika mycket, oavsett utseende.

Det är klart att vissa dagar kan det kännas som att allt är fel och att man är jätteful. För mig med. Men jag försöker att inte tänka så. Man ska tänka att man är bra precis som man är. Man behöver inte ändra sig bara för att andra säger det.

Har ni några tankar om ideal? Håller ni med mig?

Kolla bara på den här videon t.ex. Där visar dem hur mycket man måste fixa en människa innan hon visas som reklam.. Sjukt.

Dresscode.

Dagens outfit 2009-10-19 14:58:27
Har precis duchat och klätt på mig. Känner mig hyfsat bra nu. Förutom förkyldningen. Tror att jag ska fara och titta på träningen ikväll. Är inte helt klar med so:n heller.. Måste jobba bättre haha.

Har ingen idé alls vad jag ska skriva, så ni får en dagens outfit.

- Svart linne, jc.
- Randig tröja, hm.
- Jeans, bikbok.

Pluggar so.

Vardags 2009-10-19 11:03:04
Tja! Är det någon som är hemma nu? Eller är alla på jobbet eller på skolan. Jag sitter i alla fall och pluggar so. Går rätt bra faktiskt. Vi jobbar med "industriella revolutionen". Inte det roligaste. Vi ska lämna in det imorgon och jag har två frågor kvar. Kommer att hinna klart.

Hade kunnat gå på skolan idag, för känner mig rätt pigg. Förutom att jag hostar och näsan rinner. Men känns skönt att vara hemma så jag kan jobba på so:n.

Nä, nu ska jag fortsätta. Ha en super bra dag! ♥


bild från skolavslutningen 09.

Fixat två bloggar.

Bilder på mig 2009-10-18 21:08:36
Hejsan. Usch min dator är jätteseg, så jag har ingen lust att sitta vi den. Men tänkte bara skriva lite snabbt.
Blir nog ingen skola för mig imorgon. Tycker att det är bättre att jag är hemma en dag till och blir riktigt frisk.

Har fixat två bloggdesigner idag. Kika gärna in på deras bloggar och säg vad ni tycker.
- Emma
- Malin

Nu: Ska lägga mig i sängen och lösa lite korsord från tidning mamma köpte åt mig.
Hoppas att ni har haft en bra helg! ♥


Bilden är från när jag och johanna var och fotade. Inte den bästa bilden på mig.


mumma.

Vardags 2009-10-18 17:35:49
Titta vad för smarrigt jag sitter och äter!

blåbärscheescake från igår, mummms.

Tradition.

Vardags 2009-10-18 15:44:49
Vi har som en tradition i min familj, att alltid när någon blir sjuk får man en tidning och läkerol. Så ni kan ju gissa vad min mamma kom hem med nyss!


Jag har haft väldigt tråkigt idag, så det var helt perfekt att få en knep & knåp tidning!

2009-10-18

Vardags 2009-10-18 12:03:31
Hann inte uppdater igår eftersom att vi fick gäster. Vi hade jättetrevligt, åt god mat och pratade. Men jag hade feber igår - 38,9. Så jag mådde inte så bra. Gick och la mig fast inte gästerna hade gått hem.

Men idag mår jag lite bättre. Har ingen feber i alla fall! Men är fortfarande förkyld och har lite ont i huvudet och är fortfarande lite hängig. Skulle egentligen fara på konfa idag, men var inte pigg.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv, med duntäcke och godis. Hihi , mysigt!

Hoppas att ni mår bättre än mig, kram!

Lite sjuk.

Vardags 2009-10-17 16:53:14
Matchen gick verkligen jättebra! Fast vi förlorade. Vi kämpade och i sista perioden kom vi verkligen i kapp. Men matchen slutade 43-52. Men vi var lika glada ändå!

Jag vet inte om det var så smart av mig att spela idag, dock fast det var riktigt kul. Jag är väldigt förkyld, har ont i skallen och är hängig. Som tur är så har jag ingen feber. Men den kommer säkert att komma snart.. Och ikväll ska vi ju ha middagsgäster och jag mår inte så bra. Men får försöka göra det bästa av kvällen.

Och tack för alla "lycka till" kommentarer! :D



Match.

Vardags 2009-10-17 10:49:55
Godmorgon! Jag ska snart dra iväg på basketmatch. Vi ska spela mot övertåneå. Önska oss lycka till? Hoppas att det går bra. Jag är inte på topp idag, har ont i huvudet och snorar. Men ska ändå försöka spela. Bara det inte blir värre.. Och kan inte ta alvedon mot huvudet för vi har ingen hemma. Suck. Jaja, hoppas att det går över.

Senare idag ska jag väl bara ta det lungt, plugga lite so säkert. Klockan sex kommer våra middags gäster. Kommer att bli kul!

Ha en bra dag!

Michel Jackson.

Musik 2009-10-16 22:05:55
Kollade precis klart på idol. Hade aldrig hört låten som Eddie sjöng. Men fastnade för den och lyssnar på den på spotify nu.
Här kan ni lyssna på den.

Michel Jackson - They dont care about us. Vad tycker ni?


Jag tycker att Camilla ska åka ut. Tycker inte alls att hon passar i idol. Annars tycker jag att alla som är med är jättebra! Tror att det här är det bästa idol som någonsin har varit!

Hugs!

Idol.

Vardags 2009-10-16 19:51:49
Sitter och taggar inför idol. Har inget för mig, så väntar bara på att det ska börja. Ska sitta i sova och mysa med turkisk peber som jag köpte idag, hihi. Ska ni se idol?


Jag tävlar.

Vardags 2009-10-16 18:13:55
Jag är med i en fototävling på josefins blogg. Klicka HÄR för att komma till den. Temat är: betydelse! Så jag valde denna bild. Visade den här bilden för någon dag sedan i bloggen. Men ni får se den igen.


Städat.

Vardags 2009-10-16 17:15:32
Hej, har inte haft tid att uppdatera idag. Slutade halv fyra och efter det så har jag städat hela mitt rum! Duktigt av mig. Och det behövdes verkligen för det var kaos där inne. Men nu är det fint och prydligt där inne.

Gud vad det är skönt med fredag! Äntligen helg. Ikväll blir det tv tittande. Idol såklart!

Har inte så mycket att skriva nu, så uppdaterar senare. Ha en bra kväll!


visst blev det fint? (:

2009-10-16

Vardags 2009-10-16 08:59:54
Hej på er! Det är redan fredag idag! Jag fattar inte att veckorna kan gå så fort. Det är verkligen skönt med helg igen. Men vädret är inte alls på topp. Det regnar och är grått och trist. Hoppas att det klarnar upp senare idag. Jag tycker att man blir så trött när det regnar.

I helgen ska vi ha middagsgäster. Två familjer som vi brukar umgås med ska komma och äta middag och mysa på här. Och som tur är så har de två barn i min ålder! Så jag brukar umgås med dem, manda och stella! Ska även spela basket match, vilket kommer blir superkul. Också ska jag gå på min första konfa träff med seglingen! Lära känna gruppen och se vilka som är med i den. Roligt!

Men nu ska jag cykla till skolan, ha det superbra!


haha, en glad bild!

Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-10-15 15:13:32
Tyckte att det var ganska länge sedan jag la upp en dagens outfit. Så här kommer en!


- Vitt linne, jc.
- Vitt linne med tryck, gina tricot.
- Vit cardigan, typ ica maxi, haha!
- Jeansleggings, kappahl.

Vakna med the voice.

Bilder på mig 2009-10-15 08:15:54

Godmorgon! Sitter på mammas mini dator nu, så det kommer tyvärr inga bilder. Har precis ätit frukost och har fixat mig klart nu. Men jag börjar inte förrän tjugo i nio. Så har mycket tid kvar.

Just nu sitter jag och tittar på vakna med the voice. Katrin ska komma dit snart, "arga snackaren". Haha.



Men nu ska jag fortsätta titta på tv, ha en bra dag!


Snabb update.

Vardags 2009-10-14 19:10:55
Nu drar jag på streetdance! Woho, det är så kul. Vi ska lära oss en ny dans idag. Ha det!

bjussar hihih.

Lillebror.

Foton 2009-10-14 18:43:15
Var tvungen att ladda den här bilden på min söta bror Filip. Han är sju år och rätt göllig ibland.


Foto: Jag. Redigering: Jag. Kamera: Nikon D80.

Moa och Johanna #2

Vardags 2009-10-14 17:56:26
Här kommer en till bild från igår!




Modeller: Johanna och Moa. Redigering: Jag. Foto: Självutlösare. Kamera: Nikon D80.

2009-10-14

Vardags 2009-10-14 17:27:00
Har inte hunnit uppdatera något idag förrän nu. Först så har jag haft vanlig skoldag, sen hade vi möte med fritidsgården. Vi har fått en ny fritidsgård som vi bestämde vad för saker vi skulle ha där i. Kommer att bli jättebra!

Åh, spotify fungerar inte. Jag vet inte vad det är för fel. Funkar inte för Ebba heller. Hoppas att det löser sig snart.

Nu ska jag börja plugga so. :(


Förlåt för bildlöst inlägg, kommer en till bild på mig och johanna senare.

Moa och Johanna #1

Foton 2009-10-13 20:29:17
Nu är jag hemma efter våran fotorunda. Blev endel riktigt tok bilder, haha. Men just nu håller jag på att sitta och redigera bilderna. Har bara hunnit med en. För jag håller på att plugga so medans. Här har ni en av bilderna!




Modeller: Johanna och Moa. Fotograf: Självutlösare. Kamera: Nikon D80.

Ska ut!

Vardags 2009-10-13 18:02:05
Woho, vi fick låna Johannas mammas systemkamera! Så nu ska vi ut och fota, kommer säkert några bilder ikväll, hugs!

tagen från google.

2009-10-13

Vardags 2009-10-13 17:33:15
Tjenare! Känns som att den här dagen har gått jättefort, även fast vi började tidigt och slutade sent. Nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck. Ska kanske fara och se honom på kulturenshus i november. Men Ewelina, Fred och Ludvig! Om det bara inte hade varit så dyrt... Kostar 390. Men det är ändå värt det. Man ser inte honom varje dag direkt. Så jag får se hur det blir.
Lars winnerbäck - elegi.



Efter middagen ska jag troligen vara med Johanna och vi ska nog ut och fotografera lite. Tyvärr har jag inte någon systemkamera och inte heller någon bra kamera. En med 4 megapixlar, det är ju toppen. Eller så inte. Men vi kanske får låna Johannas mammas systemkamera, jag håller tummarna!

Men nu ska jag börja plugga lite so, kramar.

Hiss och diss!

Moa tycker och tänker 2009-10-12 22:19:51


Ben & jerry's. Börjar med att hissa ben & jerry's. Det är den bästa glassen som finns. Jag älskar den! Finns i så många olika smaker, har inte hunnit smaka alla dock. Min favorit hittils är phish food. Det enda dåliga är att priset är dyrt. Men endel av pengarna går till välgörenhet!

Mina vänner. Jag tycker så mycket om mina vänner. Alla är helt fantastiska. Jag har så himla bra vänner att det inte är sant. Ingen som sviker, ingen som ljuger. De bryr sig verkligen om mig och det är så bra. Tack till alla er, ni är bäst!

Desperate housewives. Hissar också att desperate housewives har börjat med en ny säsong. Mitt favoritprogram! För er som inte följer det, börja. Det är jättebra och det händer något spännande i varje avsnitt!

Städning. Jag hatar att städa. Mitt rum ser ut som ett bomb nedslag och det behövs verkligen städas. Men har aldrig orken att göra det. Så det hamnar bara mer och mer kläder på golvet för varje dag som går. Men får väl ta mig i kragen och städa någon dag.

Tidiga morgonar. Usch, det är så jobbigt att stiga upp klockan sju varje dag. Önskar att man kunde ha sovmorgon varje dag!

Blev inte så många hissar och dissar. Kom inte på så många. Godnatt!



Hallen är grym!

Foton 2009-10-12 20:08:48
Hejsan!
Träning var jättekul och den nya hallen är helt grym! Den är jättestor och ja, helt enkelt bäst. Den nya fritidsgården borde också vara klar snart. Kommer att bli jättebra där inne. Ett bio rum å allt! Och det är lite respekt för jag, Johanna och Ewelina var de första som var inne i den nya baskethallen av alla! Ser fram emot fler träningar där.

Nästa inlägg tror jag blir en hiss och diss. Den kommer lite senare, ha en trevlig kväll! ♥


bilden togs förra året, inte den bästa.

Brownie.

Vardags 2009-10-12 15:40:15
Kom hem från skolan för en stund. Jag, Johanna och Ewelina stannade på 7-elven och åt brownies. Mums! Men blev lite för mätt. Klockan fem har jag träning i våran nya gympahall! Ska bli jättekul att se hur det ser ut där inne. Och att träna såklart. Uppdaterar efter träningen, hugs!


Rise and shine!

Foton 2009-10-12 09:02:56
Hejsan. Hur mår ni idag? Jag mår bara fint, fast känner mig dock ganska trött. Ska strax gå och packa gympakläderna, vi har konditionsträning idag.. Inte så kul direkt. Och på onsdag då har vi konditionstest. Gick väldigt bra för mig förra gången vi hade det. Fick MVG. Så jag ska försöka att få det nu igen!

Efter skolan ska jag bara ta det lugnt. Blir säkert att umgås med någon. Men nu ska jag kila. Jag uppdaterar när jag är hemma från skolan. Ha en jättebra dag!


bild från i sommras.

Dålig uppdatering.

Vardags 2009-10-11 21:01:38
Har inte hunnit uppdatera idag heller. Det här är inte bra ju! Idag har jag spelat match. Vi förlorade men det var ändå grymt kul! Basket är underbart. Efter matchen var jag med Johanna och Ewelina. Vi var med Adam och hans vänner. Det var grymt kallt. För vi var utomhus. Sen for jag hem och åt middag. Efter det har jag bara legat i soffan och tittat på tv. Lyckades somna i en kvart också, var supertrött! Och är det fortfarande.

Jag lovar att jag ska bli bättre med uppdateringen nu i veckan. Det blir ungefär tre inlägg per dag. Kanske mer! Hoppas att ni har haft en bra helg!

Det gick inte att ladda upp bilder...

Godnatt på er.

Vardags 2009-10-10 23:21:28
Nu sitter jag här igen. Kom hem från Johanna för inte så länge sedan. Vi var med Ewelina och spelade guitar hero. Var riktigt skoj! Middagen blev väldigt god och efterrätten också. Men att sitta vid middagsbordet i två timmar i streck är inget jag föredrar att göra. Så man kan säga att jag hade väldigt tråkigt.

Men nu ska jag krypa ner i sängen. Har basket match tidigt imorgon! Önska oss lycka till. ♥

2009-10-10

Foton 2009-10-10 18:09:34
Tjenare!
Hur har eran dag varit? Min har varit kanon bra! Som jag skrev i inlägget här nedan så var jag och Johanna på kulturens hus vid två tiden. Klockan tre gick vi till pontus hallen för att träna lite innan dansen. Sen halv 5 så smällde det! Det avr våran tur, vi sprang ut på planen och jag gav verkligen allt! Gud så underbart kul det är att dansa. Sen var det bara tt packa sina saker och fara hem. Det gick fort, för fort tyckte jag. Men var riktigt roligt!

Nu har jag precis skickat in jultidningarna. De behövde vara inne imorgon. Tjänade ungefär 400 kr på det, inte så mycket. Men i alla fall en liten del. Kom bara upp till premie 5. Så jag valde en digital fotoram! Tycker att dem är supercoola.

Just nu är hela familjen här. Alla syskon som har flyttat hem ifrån och deras pojkvänner. Så det är fullt här i huset. Vi ska ha familjemiddag. Det blir grekisk delikatesspanna! Vilket är en av mina favoriträtter. Mummmmms!

Men nu ska jag gå och prata lite med allihop. Kramar!

bjussar på denna härliga höstbild. Tagen förra året!



på kh.

Vardags 2009-10-10 14:39:13

Hejhopp! Hann aldrig uppdatera igår. Umgicks med vännr istället. Jag och Johanna var ute och cyklade på kvällen. Vi var med Adam och Marcus. Det var skitkallt! Men kul ändå. Johanna sov hos mig och vi åt ben&jerry - half baked medans vi tittade på idol. Karolina åkte ut.. Tyckte inte att hon var nå bra igår. Hon har varit bättre. På kvällen / natten var vi jättetrött. Vi spelade sanning och konsekvens. Så vi svarade konstig på frågorna, haha!

Just nu sitter på på kulturenshus. Klockan fyra ska vi dansa i ponutshallen. Ska bli väldigt roligt! Men nu orkar jag inte skriva nå mer. Hadet bra, uppdaterar mer senare!


Hårtips!

Moa gillar 2009-10-09 08:56:22
Här är ännu ett till vax från make up store. Köpte det för någon dag sedan. Det här vaxet gör så att man får volym. Man sätter det i hårbotten. Det blir som lite strävt av det. Men funkar verkligen jättebra. Jag älskar det! Håller hela dagen och ger mycket volym. Så det här är bättre än att tupera eller använda en volum master. Det här är väldigt likt volym pulvret - "dust it". Men jag tycker att dust it börjar klia efter ett tag. Så det är här mycket bättre ! Det här vaxet kostar 150 kr tror jag. Men jag köpte mitt på rea för 20 kr! Jag tycker verkligen att det är här ett bra volym tips.


Blogghistora.

Vardags 2009-10-08 21:37:03
Det här inlägget är mitt 500:ade inlägg och då tycker jag att jag borde skriva om något speciellt. Och då kom min underbara vän jack på att jag kan skriva om hur jag började blogga och hur det har varit under tiden. Och det tycket jag var en jättebra idé!

Jag tror att den här bloggen var min första, startade den vintern 2008. Så har haft den ungefär ett år. Och namnet, jagharenrosacykel, har jag ingen aning hur jag kom på! Hur jag började att blogga kommer jag inte heller ihåg. Hade säkert sett på internet någon blogg och ville testa själv. Bloggade ett tag här på blogg.se, hade inte alls någon koll på det här med statistiken. Men hade kanske 5 besökare, haha. Tog det här med bloggandet inte så seriöst.

Sen bytte jag till devote.se och där hette jag twominutes. Bloggen finns fortfarande kvar. Då hade jag lite udda stil kan man säga. Om ni vill kika på den bloggen klicka HÄR. Där hade jag inte heller så stor koll på statestiken. Bloggade mest för att skriva av mig och så.

Efter det så bytte jag till blogspot. Då fick min blogg heta moathorneus. Den finns HÄR. Där började jag blogga lite mer, uppdaterade oftare. Och statestiken ökade en aning. Men tröttnade på den sidan, så som jag gjorde på devote och bytte tillbaka till blogg.se! Och där har jag då stannat till nu.

Har nu börjat ta det här med att blogg mer seriöst. Tycker att det är så kul att se hur statistiken ökar mer och mer för varje dag. Och alla kommentarer. Det är super! Man kan säga att jag har bloggat "seriöst" lite mer än ett halv år. Har inte så mycket besökare, ungefär kring 100 varje dag. Men ju mer jag bloggar och ju mer intressant jag skriver, detså mer besökare får jag! Så är det alltid, för alla.

Har inga planer att sluta blogga ännu, eftersom att det är ett stort intresse. Under dagen så går jag och tänker vad jag kan skriva i bloggen. Om jag ser något speciellt, så tänker jag: åh, det här ska jag skriva om i bloggen! Min blogg är som en del av mitt liv. Hoppas att ni som läser också tycker om min blogg. Kram till alla er ♥

Livmoderhalscancer.

Vardags 2009-10-08 17:22:15
Nu är jag hemma. Gick bra att ta sprutan. Gjorde inte ont när han satte in sprutan, men när han tröck in vätskan då gjorde det ont. Och vet ni vad som hände när han var klar? Jo, jag svimmade. Såklart! Det är nämligen inte ovanligt att jag svimmar vid sånna här tillfällen. Har lyckats svimma 5 gånger nu.. Kommer säkert att svimma när jag ska ta andra sprutan. Men vi får väl hoppas att jag inte gör det.

Efter jag hade tagit sprutan så följde jag mormor till coop och hjälpte henne att handla lite. Och nu sitter jag här och äter klubba hihi. Tror inte att det blir någon träning för mig. Känner mig lite utmattad efter jag har svimmat. Känns inte så kul att spela basket då..

Ni som ska ta sprutan mot livmoderhalscancer ska inte vara rädd för att svimma. Jag har väldigt lätt för att svimma! Detta behöver verkligen inte hända er. Har inte hänt någon annan som jag känner.

Strax vårdcentralen.

Vardags 2009-10-08 15:24:50
Kom hem från skolan för inte så länge sedan. Var en riktigt härlig dag idag! Just nu sitter jag och tittar på bloglovin'.

Klockan fyra ska jag till vårdcentralen. Ska nämligen ta sprutan mot livmoderhalscancer. Och som tur är så är jag inte rädd för sprutor. Är någon av er rädd för sprutor? Så det kommer inte att vara så farligt. Nog kommer jag att vara lite nervös, men ändå. Men det är flera i min klass som har tagit den och säger att det inte gör ont. Så jag får hoppas på det! Man ska ta tre sprutor sammanlagt. Den första tar jag idag. Den andra om 2 månader och den tredje om 6 månader. Så jag kommer inte att vara färdig förrän om nästa år.. Men det är dock värt det. Jag vill verkligen inte få cancer!


lockigt.

Bilder på mig 2009-10-08 08:11:07
Idag känner jag mig riktigt pigg. Eftersom att jag har fått sova ungefär en timme extra! Vi har lite sov morgon idag, 8.40 börjar vi. Och just nu sitter jag och äter frukost. Macka och juice, hihi. Skolan kommer att vara helt okej idag. Inte så mycket lektioner. Vi slutar nämligen halv tre. Efter skolan vet jag inte vad som händer. Blir säkert att umgås med någon.

Lockade mitt hår idag för att få lite omväxling. Jag brukar annars alltid ha plattat hår. Vad tycker ni?

inte den finaste bilden dock.


Exiled!

Vardags 2009-10-07 22:12:25
Godkväll. Tänkte ladda upp ett snabbt inlägg innan jag ska gå och sova. Dansen var rolig. Vi fick veta att på lördag ska vi dansa våran dans i pontus. I pausen när luleå basket spelar. Så det kommer ju att bli väldigt skoj! Så ni som vill se mig och resten av exiled dansa kan komma till ponutshallen klockan fyra! Fast då måste ni ju titta på bakset också.

Tittade precis klart på grace anatomy. Ännu ett till av mina favorit program. Idag var det verkligen bra! Som jag skrev tidigare idag så ska jag gå och lägga mig tidigare. Och jag känner mig faktiskt väldigt pömsig. Så nu ska jag gå och sova.
Hoppas att ni har haft en trevlig dag!

Usch vad blogg.se tjorvar nu...


Slalom!

Foton 2009-10-07 18:21:04
Som jag skrev i förra inlägget så är det snart dags att börja åka slalom. Har suttit och tänkt på hur sjukt kul slalom är! Tänkt på alla gånger jag åkte förra vintern. T.ex när jag och Johanna var i kåbdalis. Helt galet kul! Längtar verkligen dit. Hoppas att vi åker till dundret i år! Har varit där en gång och det är underbart bra backar där. Ett tips bara.
Åker någon av er slalom?




Trött!

Vardags 2009-10-07 16:37:07
Hallå där!
Jag har precis kommit hem från stan och känner mig väldigt utmattad. Även fast vi slutade redan halv två så är jag riktigt trött. Har inte gått och lagt mig i tid den senaste veckan. Det har blivit lite sent. Men ska försöka ändra på det ikväll. Har dans halv åtta och det ska bli vääldigt kul, som alltid!

Förresten, på stan så köpte jag bara lite smått. Två nya bh:ar, rakhyvlar och raklödder till benen. Väldigt intressanta saker! När jag kom hem så hade mamma köpt ett underställ till mig. Toppen! Det behövde jag verkligen. Eftersom att det snart är dags för slalom! Tack mamma. ♥

Men nu ska jag kika runt lite på olika sidor, kramar!

Cocoo.se

Moa gillar 2009-10-06 22:46:54
Jag är verkligen helt såld på cocoo.se's smycken. De är helt underbara och verkligen min stil! Här är ett slarvigt collage på mina favoriter! Vad tycker ni?


Tv-kväll!

Moa gillar 2009-10-06 20:01:57
Hejsan!
Just nu är jag med Ewelina, hon åt middag här. Det blev grönsakts pizza, var super mumsigt! Det blir mycket tv kväll. Är ny säsong på båda Ugly Betty och Desperate Housewives! Toppen, känner mig mest sugen på att se dh. Eftersom att det är ett av mina favorit program. Men nu ska jag sluta skriva. Om två minuter börjar Ugly Betty. Vad tycker ni om de här programmen?

Kram. ♥




Hösten och vintern

Moa tycker och tänker 2009-10-06 08:20:17
Klockan är kvart över åtta och det är bara 2 grader ute, usch vad kallt! Jag bara väntar på att snön ska komma. Jag vill att snön ska komma! För då kan man åka slalom och skoter, vilket är helt underbart.

Tycker bara att hösten är onödig. Nog för att det är mysigt att börja använda lite tjockare kläder och hasldukar och sådant. Men det finns inte så mycket att göra på hösten. Det är för kallt för att vara ute. Men på vintern då har man tagit fram alla vinter kläder så då kan man klä på sig och gå ut i snön. Göra en snögubbe, hihi. Jag längtar till snön kommer. Tänk er första snön.. Dock var det många som sa att första snön kom i söndags. Men det var bara snö regn så det gills inte tycker då jag. Tänk vad mysigt att sitta inne vid en öppen brasa och titta på snön som faller. Gud så mysigt!

Vad tycker ni om hösten/vintern? Här har ni i alla fall min åsikt!



Produkttips!

Moa gillar 2009-10-05 22:05:38

Det var många som undrade om produkterna jag köpte förra veckan var bra. (Det står om dem i det HÄR inlägget) Så här får ni en bedömning om vad jag tycker!

Volymsprayet kan man använda i både torrt och fuktigt hår.
Men jag tycker att den ger mest resultat i fuktigt hår som man sedan fönar.
Den ger ganska mycket volym som håller hela dagen.
Och luktar väldigt gott!

Hårsprayet är väldigt bra tycker jag! Det håller också hela dagen.
Det blir inte jättehårt och det gillar jag.
Blir lagom hårt och ganska fluffigt.
Ger bra stadga och glans!

Jag har gått och förälskat mig i den här foundationen.
Det var verkligen ett kanon köp.
Den täcker bra och den håller hela dagen.
Man får också jämn färg.
Kan kännas lite konstigt att stå och rulla på sin foundation.
Men tycker att det här är det bästa sättet att sätta på foundation.
Bättre än vanliga muddar.
Det här är verkligen ett tips, ska fortsätta köra på den här produkten!

Det här vaxet från make up store är väldigt bra om man vill ha glansigt hår.
Ger även lite volym om man sätter det i hårbotten.
Jag brukar sätta det i topparna, i hårbotten och på själva håret.
Men ta inte för mycket för då kan det se fettigt ut!
Håller länge och luktar gott!

Det här pudret från isadora tycker jag verkligen om!
Man får en matt känsla och den håller hela dagen.
Det blir jämnt och fint.
Dock råkade jag köpa en lite för brun färg, men den funkar bra ändå.
Det enda negativa är att man inte kan applicera med en borste,
utan man måste använda mudden som följer med.
Den är bra och skön, men jag tycker bättre om brostar.
Om man använder borste så blir pudret smuligt och man kan råka spilla på kläderna.
Så om man behöver ett nytt puder tycker jag verkligen att man ska köpa detta!

Det fungerade inte att sätta texten bredvid bilderna..

dags att börja blogga!

Vardags 2009-10-05 21:03:15
Ja, nu är det dags! Dags att börja blogga igen. Känns väldigt skönt att börja om med ny design och rensade tankar! Vad tycker ni om den nya designen? Själv är jag verkligen nöjd, den här är mer höstig och fin. Ska försöka få ett lyft i bloggen nu. Med roligare innehåll att läsa kan man få mer besökare!

Hoppas att ni har haft en bra dag!


Shopping!

Införskaffat 2009-10-01 17:42:47
Bara för Ebbas skull så laddar jag upp det som jag köpte på stan idag! Bilderna är inte de bästa.


Puder.


Foundation.


Hårspray och volymspray från björn axén.


Vax från make up store.

Köpte också present åt Ewelina, men det kan jag ju inte visa här!

RSS 2.0