2009-11-28

Vardags 2009-11-28 15:36:59
Tjenare!
Ni skulle bara veta hur bra lars winnerbäck var! Det var underbart, helt magiskt, verkligen!
Har ävent hunnit med att se New moon. Den var vääääääldigt bra! Fast jag tycker ändå att ettan är ett snäpp bättre. Och jacob är verkligen snygg, hihi (a)
Igår var jag i porsön med massa folk. Det var superkul. Vi var på gården och hade mys. Idag har jag spelat basketmatch mot råne. Vi förlorade, men det var ändå grymt kul. Senare så ska jag kanske vara med Ebba.

detta inlägget är för alexandra.

jag å parre.

überglad!

Vardags 2009-11-25 16:53:15
Idag då är det LARS WINNERBÄCK! Och jag är så grymt peppad och glad. Kommer säkert bli helt gryyyyymtkul! :D Åh, vad jag har längtat efter den här dagen och nu är den här!!!!!!! IHHHHHHHHhh, ÄR SÅÅÅÅ GLAAAAAAAAAAADDDDD :D:D:D:D


här får ni en bild på finaste!

min önskelista!

Vardags 2009-11-23 22:11:55
Här är min önskelista till pappa för iår. Av mamma vet jag inte riktigt vad jag ska önska mig!


Discobrudar!

Vardags 2009-11-21 18:13:37
Många har tjatat att jag ska uppdatera eftersom det var ett tag sedan. Men jag har inget att skriva om. Tycker att det är så tråkigt när jag bra skriver vad jag har gjort på dagarna, det göra alla. Jag vill skriva om något så jag står ut i mängden. Det är svårt, det vet jag. Har noll idéer just nu.

Kan berätta vad jag har gjort på senaste tiden.
- Varit i skolan mest av tiden.
- Pluggat.
- Umgåtts med vänner.
- Suttit vid datorn.
- Lyssnat på musik.
- Städat.
- Varit på disco.
- Johanna har sovit över.
- Växlat pengar.
- Sett på O.C.

Ja, det var i princip allt jag har hunnit med. Jag och Johanna var på disco igår och det var väldigt lyckat. Vi dansade i ungefär tre timmar i sträck, så när vi kom hem var vi verkligen utmattade! Det var mycket folk, bra musik och endel snygga killar, hihi.

Bild från igår!

Shopping från sthlm!

Införskaffat 2009-11-16 22:04:45
Nu har jag gjort ett slarvigt collage av kläderna jag köpte i stockholm!



Bild ett: Grå t-shirt, mango.
Bild två: Lacktights, newyorker.
Bild tre: Grå halsduk, gina tricot.
Bild fyra: Rosa t-shirt med tryck, newyorker.
Bild fem: Svart tröja  med text och hängslen, zara.
Bild sex: Blå t-shirt med tryck, newyorker.

2009-11-16

Vardags 2009-11-16 20:24:31
Tjosan!
Jag hade kort skoldag idag, riktigt skönt! Efter skolan var jag med Ewelina, vi bakade kladdmuffins. Muummms! Också myste vi med hennes söta kaniner. Har fotat kläderna från stockholm nu. Ska bara vänta till mamma kommer hem, för jag vet inte var kamerasladden är. Så lägger jag upp dem senare! Är nöjd med alla köp.

Just nu är det farmeville som gäller!

  


En helg i sthlm!

Vardags 2009-11-15 22:38:11

Hela helgen har jag varit i stockholm med mamma och syster. Där med den dåliga uppdateringen. Vi har haft det supermysigt!

Fredag: Vi kom till fram till stockholm vid halv tolv. Först så åt vi lunch på en restaurang och sedan gick vi in till stan. Vi gick hela drottninggatan. Det tog flera timmar bara det. Sara och hennes familj var där samtidigt som oss och då gick vi med dem också. Vi fikade lite och tittade i affärer. Jag köpte bara en tröja på Zara. Visar bilder imorgon!
På kvällen vid halv åtta, så for jag mamma och syster till china teatern. Då vi skulle se Hairspray musikalen! Jag hade sett filmen innan och musikalen var verkligen en succé! Man ville bara dansa och sjunga med. Den var verkligen superbra!

Lördag: Vi var på stockholms fotomässa. Jag och syster provade ungefär en miljon olika kameror, från digital kameror till spexade proffs kameror! Gick till olika tält och tittade på deras produkter, tog lite godis och tittade på foton som olika fotografer hade tagit. Vi spenderade hela dagen där. Från tolv tills sex! På kvällen myste vi i hotellrummet. Vi tittade på finalen i körslaget och åt nötter.

Söndag: Vi och mamma for till nacka forum och syster for och träffade en kompis. Jag och mamma gick omkring i Forum ett bra tag. Jag hittade tre tröjor, en halsduk och lacktights. Är riktigt nöjd med mina inköp! Känns skönt med lite nya kläder i garderoben, även fast det var inte alls var nödvändigt. Sen begav vi oss till arlanda och flög hem till Luleå.
En annan sak som klant skallen moa råkade göra var att tappa sin mobil i toalettstolen. Så nu fungerar inte ljudet. Kan använda den ett tag, men sen står det bara "sätt i simkortet", fast det är isatt. Blir så sur att jag kunde vara så klantig. Men jag hoppas att garantin täcker för vattenskada...

Alla bilder från resan kommer imorgon!


Teater och skolkatalogen!

Moa gillar 2009-11-11 18:48:28
Tjabba!
Idag var alla åttor och nior från olika skolor och tittade på en teater som var på kulturens hus. Gruppen som gjorde den hette "Ung utan pung". Och teatern hette "Det suger". Den var verkligen jätterolig! Hahaha, skrattade väldigt mycket. Den handlade om olika ungdommar som höll på att festa, dricka och knarka. Så det var som att den utspelade sig nu bland olika ungdommar. Det var verkligen tummen upp!

Idag så kom skolkatalogen. Har suttit och tittat igenom den. Och endel ser roliga ut som vanligt. Jag själv blev nöjd med hur jag såg ut!

rätt dålig kvalla eftersom att bilderna är tagna med mobilen.
.


Vaccinet mot svininfluensan.

Vardags 2009-11-10 16:16:36
Hejsanhoppsan!
Igår var jag och köade i ungefär en och en halv timme för att ta vaccinet mog svininfluensan. Igår var det första dagen som allmänheten fick ta sprutan. Så inte undra på att kön var så lång. Jag var rädd att jag skulle svimma när jag tog den. Men som tur var så gjorde jag inte det. Tyckte bara att den gjorde lite ont. Har dock haft väldigt ont i armen idag. Det värker och direkt någon bara känner på armen så gör det jätteont. Det är nog rätt vanligt att det blir så. Jag hoppas bara att det går över imorgon!
 
Även fast sprutan gjorde lite ont, är det lika bra att ta den.

Och vet ni? Bara 15 dagar till Lars Winnerbäck, längtar sönder!

Basket och konfa!

Vardags 2009-11-08 10:45:31
Hejsan! Är det någon vaken nu? Själv vaknade jag vid tio för jag ska på konfirmation - konfa - träff idag! Ska bli kul att se vilka som är med i våran grupp.

Igår var jag i Jokkmokk hela dagen. Vårat basket lag och pojkar 95's lag for dit för att spela match. Vi båda krossade jokkmokk! Var riktigt kul där borta faktiskt. Men bussresorna dit och hem var ändå roligast. Vi var så knasiga och skrek så alla blev sura, hehe.

Men nu ska jag kila, för snart kommer Ewelina och hämtar upp mig.

Ha en superbra dag!

den här lagbilden stämmer inte, vi är bara fyra kvar.. Men iaf HÖKEN

Shitbricks!

Vardags 2009-11-03 22:15:24
Har ni hört talas om bilder som kallas "shitbricks" eller "mindfuck"? Det är i alla fall lite knasiga bilder, som olika människor har tagit och inte märkt att det är ett konstigt motiv med i bilden förren efteråt. Här är några exempel!


Hmm, hur är armarna? ;)


Verkar som att en av tjejerna var lite hungrig..


Hahah, smart tant!


Endel är lite svårare att upptäcka. Som t.ex den här, är det någon som ser något speciellt? Det är inte hjärtat i trädet!
Ser ni bebisen?

Digital fotoram!

Vardags 2009-11-03 21:44:48
Tjenare!
Har haft en rätt lugn dag idag. Skolan var helt okej, hade redovisning i so. Om franska revolutionen, gick väldigt bra! Efter skolan bjöd pappa mig och Ewelina på middag på en restaurang. Jag tog en jättegod pizza med kyckling, paprika och mozarella ost. När vi hade ätit klart for jag och Ewelina till Oscar och umgick med honom, Ludvig och Jonas.

Mamma kom förbi tidigare idag med ett alla beställingar från jultidningarna. Så imorgon ska jag nog gå och lämna varorna till mina kunder. Tjänade bara 380 kr, men det är alltid något! Fick även tre filmer och en digital fotoram. Den är verkligen tuff!

Här är en bild på ramen, dock inte den bästa.



Mittbena?

Bilder på mig 2009-11-02 15:13:32
Hej&hå!
Första skoldagen efter lovet är avklarad. Hade gärna haft lov lite längre!
Testade att ha mittbena för någon dag sedan, vad tycker ni?

(jag vet att "mittbenan" är lite sne, hihi)

RSS 2.0