change your mind

Vardags 2009-03-31 16:51:21
Nu är det bara att ladda ner så mycket som möjligt eftersom att lagen börjar imorgon. Och det är precis vad jag håller på mig. Laddar ner både filmer och musik. Alla möjliga! Jag tror jag aldrig har laddat ner så här mycket. Är det någon som har förslag på vad jag kan ladda ner? Både musik och filmer. Men nu ska jag söka lite mer. Ciao!

i'm living the dream

Foton 2009-03-29 21:43:23
Igår hade jag cup hela dagen. Vi spelade fyra matcher och vi vann bara en av dom. Sanija i mitt lag satte värsta trean. Det var helt coolt. Hon sköt nästan från halvplan också träffade hon. Det målet gjorde så att vi vann den matchen. Det var mot råneå. Dom blev as sura och tackade inte ens. Idag spelade vi mot vråken om tredje och fjärde platsen. Vi kom fyra. Igår var det ju earth hour. Dom släckte till och med gatulamporna. Jag satt i mörkret med massor av ljus och eld i brasan och smsade. Det var riktigt mysigt faktiskt. Det var ganska många på min gata som hade släckt, men en del var dumma och brydde sig inte. Men jag och jack gjorde iaf våran del. Kolla in hans blogg här! Följ den också för då blir han happy. Hugs snyggon!

basket is the shiet.


är man klantig så är man (a')


mys med brasa under earth hour (:

veckans låt

Musik 2009-03-29 20:54:04
Jag har inte laddat upp dagens låt på länge. Jag vet inte om jag tänker fortsätta med det. Veckans låt blir bättre, ska börja med det istället. Här kommer veckans låt!

Taylor Swift - Love story.

don't look back

Foton 2009-03-27 20:25:50
Skolan gick väl bra, blev buren av jesper och marcus för att jag skulle orka gå ner och hämta tuggummi åt dom. Men jag ville inte det, så då släppte dom mig, hahaha. Sista lektionen var no. Gick skit dåligt. Jag var inte med när de gick igenom det nya kapitlet så jag fattar nada, cero. Men jag har läst nu, så jag förstår lite mer. Hade också utvecklingssamtal. Det gick bra. Alla lärare verkar tycka att jag jobbar bra och sånt. På spanskan så gjorde vi tacos, hur gott som helst. Till efterrätt blev det äppelpaj och glass. Ibland är Rosa väldigt snäll, (Rosa är våran spanska lärare) Nyss kom jag hem från träningen, det var bara fyra stycken som tränade. Vi övade mest skott. Sen hade vi inget att göra så vi körde typ jaga i hela huset, det var fan skoj! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Ska läsa lite twilight i alla fall. Måste lägga min ganska tidigt. För ska upp redan halv åtta eftersom att första basketmatchen är klockan nio. Önska oss lycka till. Ciao!

sötbror.

ewelina och moa, old times.

remember emoklubben? ;>

Leave me alone

Vardags 2009-03-26 19:21:23
Spenderade denna dag med ewelina. Vi skrattade och hade allmänt mysigt. På skolan hade vi hk och då fick vi göra smoothies, gott, gott. Ikväll har jag träning, fys är det. Igår var det våffeldagen och då var jag med saraj och sarap, vi gjorde våfflor. Smarrigt! Har även fått gratis sms, så nu är det bara att smsa. Håller på att jobba med "boken om mig" är nästan klar och man ska lämna in det imorgon. Har matte och fysik läxa också. Åh, jag undrar om jag hinner allt ens! I helgen är det lulebo cup. Ska bli roligt. Jag saknar Jack och Marcus, år och dagar sedan vi umgicks sist. Men nu måste jag gå och byta om. Hadet!


You don't know what it's like

Foton 2009-03-24 21:33:18
Efter skolan vara jag med ewelina, det var ett tag sen sist. Hon har ju varit sjuk. Vi gick till mig så laddade vi ner filmen "thirteen". Jag tyckte den var hemsk. Den handlade om två tjejer som tog droger och drack och sånt. Det var inte en film man ska se om man vill bli glad. Slutet var rätt dåligt också. Men den var ändå som bra. Sen for ewelina hem och så var det träning. Jag hade inte ätit något sedan lunch så jag hade ingen ork alls. Men det var ändå kul. Just nu sitter jag och tittar på desperate housewives, det är superbra! Men nu börjar det igen, hugs!


filmtips!

Filmer 2009-03-23 22:34:23
Jag har ett film tips. Role models heter filmen. Den handlar om två män som gör nå brott så dom egentligen måste åka till fängelset i 30 dagar. Men domstolen säger att dom kan jobba med välgörenhet istället. Så dom börjar jobba med barn. Dom får ett barn som dom ska umgås med i 150 timmar. Deras barn är lite som dom är. Det ena barnet är jätteroligt hahaha, han sa massa knäppa saker och det andra barnet leker att han är typ en riddare och håller på. I alla fall så var humorn var rolig och man fick skratta mycket. Det var endel kända skådespelare, en utav dom har varit med i American pie. Men jag rekomenderar den, den är värd att se!


all we know is falling.

Vardags 2009-03-23 17:23:19

Hade reflektionsdag idag. Så började halv elva och slutade ungefär ett. Efter det for jag och sara till stan (igen). Jag köpte ett par nya jeans leggings. Provade en body också som jag ska köpa lite längre fram. Vi drack chai latte. Mums säger jag bara! Jag for hem vi fyra och nu sitter jag här. Sara är kommer hit snart så vi får se vad vi hittar på. Men nu ska jag äta, hugs!


basketmatch

Vardags 2009-03-22 20:16:16
Jag kan precis hem från basket matchen. Vi spelade mot höken F96. Och vet ni? VI VANNN! VI VANN, VI VANNN! TRALALALAL VII VAAAAAAN! Okej, nu kanske ni tycker jag är helt konstig som blir sådär glad när vi har vunnit en match. Men såhär är det. Att vi brukar aldrig vinna och det var hur länge som helst sen vi vann senast. Men nu har vi vunnit och jag är apglad! Så jag tycker alla ska vara glad med mig nu hihi (:


staden

Införskaffat 2009-03-22 15:22:46
Stan med amanda och ella idag vi fikade och gick i affärer. Jag köpte ett rosa hippieband och en blå tröja från monki! Jag tycker om monki. Amanda köpte ett lila hippieband och ella provade en vit och blå randig kjol, en sån som jag köpte igår. Hon var supersöt i den! Hon ska spara så hon kan köpa den, tihi.




cambilder

Vänner 2009-03-21 23:35:05
jag, sara och emma lekte i camen.
poss!


Tjejkväll

Införskaffat 2009-03-21 13:09:42
Tjejmiddagen igår var sjukt kul. Jag, ida och sara gjorde tacos och det blev väldigt lyckat. Vi var i idas uthus och det var helt mysigt där. Vi tittade på film, confessions hette den. Den var bra tyckte jag. Sen satt vi och pratade och bara myste på. Idas lillasyster skrämmde livet ur oss flera gånger, haha. Jag och sara for hem vid elva. Innan tjejmiddagen var jag på stan. Köpte en vit och blå randig kjol från monki. Den är riktigt gullig! Ikväll ska emma spansk komma hit, vi ska titta på film. Puss!

nykjolen.

when i'm gone

Vänner 2009-03-20 08:41:30
Som ni säkert märkte så hade jag inget att skriva om igår. Så jag skriver idag istället. Skoldagen var helt okej, sen kom mamma och hämtade mig så for vi till sjukgymnasten. Det har blivit mycket bättre i ryggen nu. Jag fick två nya övningar. Så jag har ett program på ungefär sju övningar som jag måste göra varje morgon. Övningarna jag fick var jättejobbiga. Men jag gör vad som helst för att slippa ha ont i ryggen. När jag for hem satte jag mig vid datorn och försökte jobba lite med spanskan. Jag kan ingenting. Har även prov idag i svenska. Adjektiv, substantiv och verb. Jag har ingen aning hur det kommer gå. Men jag känner mig inte så duktig på det. Men man kan alltid hoppas. Idag efter skolan ska jag och sara till stan ska titta på monki's kläder åde. Sen blir det att fara till ida'g. Jag, sara, emmy, amanda, ella, julia'jk och ida såklart ska ha tjejmiddag. Mysigt värre säger jag bara, hugs!
oldpic, moa å sara.

pirat

Bilder på mig 2009-03-19 18:36:43
piratmoa, marcus gjorde bilden haha.

sjuka.

Vardags 2009-03-19 18:30:07
ewe och marcus är sjuka det är tråkigt, så jag har inget att skriva om.
hejdå.

Listen up

Dagens outfit 2009-03-18 20:07:46
Knut. Dagens outfit, tröja från zara, jeans leggings cubus.

You found me

Musik 2009-03-18 19:26:51
Dagens låt blir en med the fray. Skön låt. Kommentera vad ni tycker!


The fray - You found me.

slalom

Vardags 2009-03-18 18:43:45
Friluftsdagen var sjukt kul! Vi hittade en ny skogsväg som var helt rolig. Den gick typ runt hela backen fast på baksidan. Jag och johanna åkte med oscar nästan hela tiden. Sen försvann han bara haha. För han ramlade eller något och då åkte jag och johanna iväg, så hittade vi inte honom på jättelänge hahaha. Sen åkte vi med alla från våran klass som var där. När vi åkte i skogen så ramlade jag flera gånger på höften och min skida for av hela tiden. Den var helt cp. Jag tror jag ramlade mer gånger än jag någonsinn har gjort förut. Jag kände mig väldigt klantig, hahahahah! Men nu ska jag kila, ciao!


                                              måttsund.

get it over with

Vänner 2009-03-18 08:54:08
Idag har vi friluftsdag med skolan. Jag och johanna ska fara till måttsund och åka slalom. Ska bli hur kul som helst. Dom kommer och hämtar mig snart. Jag hade sovmorgon idag fast jag vakande av mig själv för ovanlighetens skull. Sen kunde jag inte somna om. Känner mig faktiskt utvilad, brukar aldrig göra det. Men jag gick och la mig direkt efter desperate housewives. Det var sjukt bra! Det händer så mycket i ett avsnitt. Nu vet man varför han albino killen är så konstig och vill mike något. Åh, jag önskar det var varje dag. Efter vi har åkt slalom kankse jag ska vara med johanna om jag orkar, vi får se. Brukar bli ganska slut efter jag har åkt. Men nu måste jag packa ihop skidorna och sånt. Skriver senare ikväll, puss!


                                              johanna ♥

GRATTIS HEKTOR!

Vänner 2009-03-18 08:48:39
Nu tycker jag alla ska säga grattis till hektor som blir fjortis idag, hihi.

Congratz! :]


Fan, fan, fan

Musik 2009-03-17 15:52:23
Dagens låt. En gammal men bra låt! Videon har inte bäst kvalla men ja.

Thåström - fan, fan fan

summerlove

Foton 2009-03-17 15:39:38
Igår på gympan gick jag, ebba och sara till hertsön för det gick inte att åka skridskor.  Då var det gräs där! Jag och sara blev helt glada och typ klev på det hahaha. Jag vill verkligen ha sommar nu. Men det känns att våren är på väg, det är helt varmt här så snön smälter! Men det är ändå inte så länge kvar till sommarlovet. Har inte så stora planer inför sommaren. Ska sola, bada och umgås som bara den! Träffa nya vänner också såklart. Lulekalaset ska jag också gå på. Jag, ebba och sara kankse ska till stockholm hihi, eller det är ju våra planer. Vi vet inte om det blir något, men hoppas kan man alltid göra. Men nu ska jag vara social på skype, för min mick funkar nu, yey. Hugs!


sommarkänsla.

face the truth

Vänner 2009-03-17 15:13:09

Efter skolan som var helt okej var jag med sara. Vi gick till pappa och testade den nya datorn. Den var helt bra. Men det var vista, så den är lite seg. Men det är lugnt. Sen gick jag hem till mamma och åt. Jag var helt sur för det kändes som att alla hackade på mig och att jag bara gjorde fel. Men det är väl så för alla ibland. Jag och jack surade lite, men nu är vi vänner. Det är bra, för det känns tomt att inte vara vän med honom. I alla fall så förstod jag inte våran spanska läxa så jag gör nog inte den. Nu ska jag läsa lite twilight, ciao!

moa, ida & ebba.


besök denna

Vänner 2009-03-16 16:51:19
Kika på www.emeeliegustavsson.blogg.se, det är en härlig blogg det!

when you sleep by my side..

Vänner 2009-03-16 08:53:01
Jag känner mig väldigt osmart. Jag seg upp en timme för tidigt. Jag trodde vi började halv nio men vi började visst halv tio. Så jag kunde ju sova en timme till. Jag blev helt sur, haha. Jag är trött för jag kunde inte somna igår. Jag missade min "trötta stund". Bara ewelina som fattar. Men jag förklarar. Man är trött en stund varje timme så då gäller det på kvällen att gå och lägga sig under den stunden. Annars måste man vänta en timme till. Det kan vara en sak som gör att man har svårt att sova på kvällarna. Föressten så var det skolsköterskan som sa det till ewelina. Men nu ska jag knalla till skolan, hugs!


  ebba & ewe

you better don't stop

Bilder på mig 2009-03-15 22:14:13

Idag var jag med ewelina igen tihi. Jag har varit med henne hela veckan, det är rekord tror jag. Hon lockade mitt hår, det blev fint. Sen bakade vi chokladbollar. Jag känner mig väldigt tjock, för jag bakar helatiden, höh. Sen kom johanna och då spelade vi super fem. Sen for jag hem och åt och så tittade vi på bilder från teneriffa. Saknar det verkligen! Efter det har jag bara tittat på tv och så. Tittade på "sanningens ögonblick" jag förstår inte hur man kan göra så mycket för pengar. Man kan mista sin pojkvän och sin bästa vän i det där programmet. Imorgon ska jag vara med sara, kändes som ett tag sen. Men nu ska jag börja gå och sova. Ciao!


you're my world

Musik 2009-03-15 13:10:21
Jag har inte laddat upp dagens låt på två dagar så idag blir det den här. Jag tyckte emilia vad bäst i melodifestivlen.

Emilia - you're my world

here, there and everywhere

Vänner 2009-03-15 12:56:57
Jag vaknade klockan kvart i nio idag för vi skulle fara och åka slalom i måttsund. Det var min familj och ebba som for. Det var väldigt roligt. Jag och ebba åkte i skogen typ helatiden och då åkte jag i ett stor hopp och då fastnade skidorna i snön också for jag iväg, hahaha. Vi började asgarva. Sen vid ett skjutsade vi hem ebba och jag for hem och duschade. Sen kom ewelina och johanna hit. Vi gjorde ett tappert försök att bygga korthus. Det gick väl sådär. Ett blev i alla fall lyckat. Vid sex så for jag och min familj till tomas, sussie och manda. Vi åt middag där. Manda är ett år yngre än mig. Vi spelade Wii och så. Sen tittade vi på melodifestivlen. Vi hade en tävling om vem som kunde gissa dom topp tre. Jag gissade på 1. Måns 2. E.M.D och 3. Caroline af ugglas. Inte för att jag ville att caroline skulle komma bland topp tre men jag var helt säkert på att hon skulle göra det. När de olika jurygrupperna hade röstat så trodde jag att måns skulle vinna och jag ville typ att han skulle vinna. OCH LULEÅ GAV EN TOLVA TILL CAROLINE USCH USCH USCH USCH USCH! :o I alla fall så blev de topp tre till slut 1. Malena Ernman - La Voix, 2. Caroline af Ugglas - Snälla, snälla 3. E.M.D - Baby goodbye. Jag tyckte det var helt fel låt som vann, fy! En helt hemsk låt och jag var helt sur igår, hahaha. Jag gissade ju att emd och caroline af ugglas skulle komma i topp tre och det gjorde dom och då vann jag tävlingen och då vann jag en choklad ask och jag som har godis löfta och allt. Det var lite tråkigt :( Haha, sånt e livet. Jag är i alla fall super nöjd med skorna jag köpte, så jag ska behålla dom. Men nu ska jag gå och äta lite. Puss!


                   moa, ewelina & johanna (:

                           korthus.

                      röda ebbas, gula mina.

                               ebbbbaaa (:

close your eyes, clear your heart

Införskaffat 2009-03-13 23:16:04
Efter skolan så gick jag på stan. Köpte röda converse, efterlängtade kan man säga. Jag köpte också en adidas väska. Behövde verkligen en ny väska. Min var helt nött och ful. När jag kom hem var det bara att byta om så blev det träning. Vi körde lite fys och så. Har väldigt mycket träningsvärk i magen, eftersom jag gjorde väldigt många situps idag och igår. Jag har nyss tittat på valkyria. Den handlar om hitler och andra världskriget. Den var lite för kompliserad för att se på kvällen. För man behövde veta vad som händer helatiden om man missade lite fattade man ingenting. Annars var den faktiskt bra! Imorgon ska jag och ebba till måttsund och åka slalom, det ska bli kul. Hos pappa har jag fått en ny bärbar dator. För vi lämnade in den andra på lagning och då kunde dom inte laga den. Den nya är assnygg, jag dog när jag såg den. Den har inbyggd cam också, hihih. Här kommer lite bilder, jag bjuder på bilden på mig och johanna, jag ser inte fin ut. tjao!

                moa & johanna.


usa

Vardags 2009-03-13 08:35:38
Nu är det bestämmt att jag ska fara till usa på sommarlovet. Ska bli sjukt kul. Min morbror bor nämligen där med sin fru donna. Dom bor i maine, ett jättemysigt och lugnt ställe. Donna är yoga lärare så det kommer bli yoga två gånger om dan. Men jag vet inte om jag ska vara med på båda passen. Jag har varit där en gång tidigare också. Det kommer dit gäster som sover över där och gör yoga. Huset dom bor i är tre våningar! Här kommer lite bilder, ciao!


                         donna & kent

                      huset - sewallhouse

I'm so paid

Musik 2009-03-13 08:23:29
Dagens låt blir med Akon. Han har en annorlunda röst, men den är ändå bra. Tyck till!

Akon - Freedom - I'm so paid ft lill wayne & young jeezy

all you can do is forget

Bilder på mig 2009-03-12 19:45:19
Idag på skolan gjorde vi ingenting, hade de vanliga lektionerna. Men på so:n då hade anders en klubba och alla såg det utom våran lärare kerstin. Sen då sa tobbe ba: kerstin, anders har en klubba! Då sa kerstin ba: men tobbe, skvallrar du sådär på folk? När jag inte ser att han har en klubba så får han ha det. Inte visste jag att du skvallrade sådär. Hahahaha, i stället för att säga till anders att han inte fick det tjatade hon på tobbe. Tobbe och anders var dumma och nöp mig och ebba. Det gjorde ont hahaha :( Sen var då nå äckligt blött papper på mitt, freds och ludvigs skåp, åh det var skit äckligt! Men då var fred snäll och torkade bort det. Det hade till och med droppat in i mitt skåp! Aja, efter skolan var jag med ewelina igen tihi. Vi tittade på "systrar i jeans 2" - superbra film, handlar om fyra tjejer som är långt i från varandra och det som håller de tillsammans är jeansen. Härlig kärleks och vänskaps film. Rekomenderas! Nog för att ewelinas dvd var lite störd och hackade väldigt mycket. Jag tror jag såg samma scen fem gånger, för den hoppade tillbaka. Jag hann aldrig se hela slutet, men ewelina berättade. Sen åt jag där, stekt palt blev det. Nu har jag precis kommit hem och ska alldeles strax på träning. Skönt som bara den! Men nu måste jag stänga av, dagens låt kommer senare. Pusss!



so live your life

Foton 2009-03-11 21:14:08
Jag har just laddat in alla mina bilder från mobilen och det har jag inte gjort på, hmm.. sen jul kanske? Men i alla fall, här kommer lite blandade bilder!









Never think

Musik 2009-03-11 20:53:51
Dagens låt får blir denna. Det är edward från twilight som sjunger. Hans röst är ljuvlig. Tyck till!

Robert Pattinson - Never think.

the last one standing

Dagens outfit 2009-03-11 20:53:32
Hann aldrig blogga något mer igår. Men det gjorde inte så mycket. Idag hade vi so provet. Vi fick göra ett grupp prov. Det var helt bra! Jag jobbade med ewelina, fred och ludvig. Vi kunde allt. Jag vet inte riktigt hur hon bedömmer proven sen men ja. Sen fick vi tillbaka engelska do & does provet vi hade innan lovet. Gick super bra, hade bara ett fel. Sen såg vi på "Goal". Det är roligt, mycket roligare än att jobba i böcker och sånt. Sen fick vi sluta en kvart tidigare. Jag var med ewelina och johanna efter skolan. Vi gick hem till mig och åt lite och sen lockade dom mitt hår, men det blev inte så lockigt eftersom jag inte har någon locktång. Sen gick jag till mormor och åt middag och tittade på tv och sånt. Sen for jag hem. Bild på dagens outfit kommer här. Pusss!



tunkia jc, trekvartsärmad tröja h&m, halsband ur&penn, jeans bikbok.

school

Vänner 2009-03-10 14:26:30
2a0e166ddf7454c6c1bc5468b49eec3e.png

På bilen är det sara, ewe, ebba och oscar som sitter och chillar. Vi har just varit i datasalen och jobbat med boken om mig arbetet. Nu ska jag och ebba redovisa vårat arbete om italien för kerstin. Det kommer säkert gå bra. Efter skolan ska jag vara med ewe, får se vad vi ska hitta på. Jag bloggar mer när jag kommer hem, puss!


You, Me, and the Bourgeoisie

Musik 2009-03-09 22:13:02
Dagens låt blir låten från ipod reklamen. Tyckte den var rätt bra. Vad tycker ni?
The Submarines - You, Me, and the Bourgeoisie

the chocolate factory

Foton 2009-03-09 22:09:26
Första skoldagen idag. Det gick faktiskt lätt att gå upp i morse. Helt okej skoldag också. Efter skolan var jag med ewelina och sara. Vi kollade på tv och sen åt sara hos mig. Ewe stannade kvar men hon åt inte. Sen spelade vi kort och fixade håret och sånt. Sen for ewe hem och då bakade jag och sara chokladebollar. Riktigt gott. Jag känner mig ganska onyttig, men jag orkar inte bry mig haha. Sen tränade vi till so provet, känns som att jag kan grunderna iaf. Efter det for sara hem och då läste jag lite och nu sitter jag här. Imorgon är det äntligen träning! Det känns inte som att jag har tränat på jättelänge, plus att jag har hittat min basket boll! - happyface - Jack är snäll, han hjälpte mig med rubriken hihi.
Men nu ska jag vara social på msn, puss!


i keept my fingers crossed

Foton 2009-03-08 18:40:29
Jag väcktes av nybakta bagles som mamma hade gjort. Super goda! Sen kom ebba hit och vi jobbade med so läxan. Det gick som smort. Så nu är vi helt klara med den, känns väldigt skönt. Men har so prov på onsdag så det måste också pluggas till. Sen bakade jag och ebba. Det blev nougat kaka, riktigt enkelt att baka. Har inte smakat den än, men den är säkert god. När ebba hade farit hem så kikade jag lite på friidrott. Tycker om att titta på det. Ikväll kanske jag ska vara med sara och emmy, om jag får för mamma. Skiriver kanske mer senare, puss!


you don't know what you got till you missing it a lot

Musik 2009-03-07 22:30:45
Det blir en till dagens låt bara för att jag älskar den här låten. Jag såg den på Annas blogg, kolla här!
Texten är underbar, hans röst är underbar, melodin är underbar, allt är underbart!
Erik Hassle - Hurtful

My Life Would Suck Without You

Musik 2009-03-07 14:00:14
Bäst att ta dagens låt nu eftersom att jag inte har gjort det på några dagar.
Idag blir det Kelly Clarkson - My life would suck without you.
Videon är inte den bästa, men låten tycker jag om. Vet inte riktigt varför, jag blir som glad av den.


call me angel

Foton 2009-03-07 13:40:34
Jag är hemma efter två väligt trevliga dygn hos farmor. Mycket mat och mycket läsa. Ja, hos farmor äter man alltid mycket. Vad sägs som att äta hemmagjord palt till frukots? Någon som har gjort det förutom jag, skulle inte tro det. Jag har läst "om jag kunde drömma" första delen i twilight. Har snart läst ut den. Det har gått väldigt snabbt att läsa den eftersom man aldrig vill sluta läsa. Den är underbar och den rekommenderas stark! Men ett tips är att läsa boken innan man ser filmen, annars vet man nästa allt som händer i boken och då är det inte lika spännande. Jag har också kört skoter. Första gången på hela vintern faktiskt. Har längtat efter att få köra. Känna vinden i håret och bara gasa. Det är verkligen livet det! Skidor har jag också åkt. Härligt som bara den. Har åkt varje dag på isen. Med hundarna - Chip och Ronja - i släptåg. Spelat kort har vi också gjort, ♥-7. Jag vann riktigt stort en gång! Annars vann nog olika varje gång. Ska till mamma ikväll, blir väl att titta på melodifestivalen. Måste jobba med so:n nu, men har ingen lust, ska vara klar på tisdag. Så har ett tag kvar, men vill gärna bli klar så snabbt som möjligt. Nu kommer det lite bilder, tog rätt så mycket faktiskt. Njut, pussar!

 


                                                                                                                                       äckelbild på mig.


radion spelar aldrig våran sång

Musik 2009-03-04 14:04:06
Dagens låt blir med Lasse Lindh, jag älskar hans röst, hähä. Sara tycker inte om honom :'(
Om du läser det här mimmi, så erkänn att lasse är bäst! (a)

Lasse Lindh - Radion spelar aldrig våran sång.

come to mama!

Moa gillar 2009-03-04 00:42:16
Jag sitter och tittar på kläder. Jag vill ha så mycket just nu, men pengarna räcker inte till. Finns det någon som kan vara snäll och köpa det här till mig? (a)
   

Desperate housewives

Moa gillar 2009-03-03 21:05:26
Det blev inte att vara med sara någonting ikväll. Var hos mormor till sju ungefär. Somnade i soffan där för jag var jättetrött, men jag blev bara tröttare av att sova. När jag kom hem åt jag och sen gick jag ut med chip, det var väldigt härligt väder ute. Och det kändes som att jag behövde vara själv ett tag och tänka och sånt. Så det passade bra. Idag börjar desperate housewives igen! Det är underbart, för er som inte följer det, GÖR DET! Men nu ska jag se det, pusss! :*


JESUS WALK WITH ME

Musik 2009-03-03 20:38:26
Dagens låt kommer från apollo reklamen för er som undrar.

Club 8 - Jesus walk with me, tycker låten är rätt härlig, hennes röst är väldigt mysig! Videon är inte den roligaste.

just pretend you love me

Moa gillar 2009-03-03 13:53:16
Idag vaknade jag och sara vid halv tio, hennes mamma ringde och väckte oss. Jag var helt död! Vi somnade typ vid fem eller något sånt. Men vi somnade om och vaknade elva istället. Klockan tolv for sara hem för hon skulle till piteå. Snart ska jag knalla till mormor, mysigt faktiskt. Vi ska väl fika och sånt. Senare blir det nog att umgås med sara igen. Länge sen jag ver med henne såhär mycket, är glad att vi gör det. Har lust att träna, har tjockat mig med massa chips och dipp i helgen och igår. Så jag känner mig rätt tjock. Fuskigt att sara har gymkort, jag vill också ha det, ska prata med mamma om det. Ska höra med sara om hon har lust att gå ut och gå eller något sånt. Skriver säkert mer sen och dagens låt får ni senare, ni får en bild på underbara håkan, puss!

Btw, jag fixade även saras header igår, ni kan ju kika på den. Klicka här!


håkan  <3

so what, i'm still a rockstar

Vänner 2009-03-03 13:42:47
Med fjortisdunk dunkande i mina öron sitter jag här med bästavän och vi smaskar i oss morots och gurk dipp som vanligt. Det är i alla fall lite nyttigare. Hon ska sova här, det var verkligen länge sen. Hennes mamma säger att vi måste lägga oss klockan två, men så blir det nog inte. Vi har laddat ner "Meet Bill", den var ganska bra, mycket bättre än "yesman". Den här filmen hade också ett ganska konstigt slut, men var ändå helt okej. Vi sitter på skype just nu, snackar med Fred. Han är inte så social, dom har lan idag. Men nu ska vi se en annan film, pusss!

     
               s                                    &                                   m

DAGENS LÅT

Musik 2009-03-02 15:00:23
Jag hade tänkt att börja med dagens låt. Så här får ni första låten!
Underbar låt.


Don't you fake it - Your guardian angel

GUMMY BEARS SCARE ME

Dagens outfit 2009-03-02 12:37:20
Kvällen med Ewelina blev riktigt lyckad. Vi åt b&j som var super god och blev speedade av "V". Dagen efter det var spenderades med Saraj, vi promenerade på isen i stan, vi känner oss duktiga som promenerar mycket. Sen så for vi hit och åt morots och gurk dipp och popcorn, mums säger jag bara! Vi tittade på "yesman". Tyckert den var skit tråkig. Humorn var konstig och den var väldigt överdriven. Och slutet var jättekonstigt. Och den som sägs vara bra, haha fy. Den rekommenderas inte! Sen pratade vi lite på skype och sånt. Idag på morgonen var jag hos sjukgymnasten. Gick bra, fick lite mer övningar. Senare idag ska jag vara med Sara. Egentligen skulle vi vara med Emmy också men det gick inte, vi måste ta det någon dag snart! Men nu ska jag gå och göra mig lite lunch, hadet!


b&j och V.



dagens outfit; mjukisbyxor, vit t-shirt med tryck "gummy bears scare me".

RSS 2.0