Hos ewe!

Vänner 2009-08-31 18:52:17
Skolan var faktiskt rätt rolig idag. Förutom att vi hade tre so pass. Men jag klarade mig igenom allihopa! På slutet av dagen hade vi musik, woho. Vi lärde oss nya akord på gitarr och på piano. Sen for jag och Ewe hem til mig. Vi tittade på film "Från andra sidan". Sara sa att den skulle vara jätteläskig. Men jag tyckte inte det. Och jag brukar hata skräckfilmer. Jag tyckte faktiskt att den var bra!

Nu är jag hemma hos Ewe, vi cyklade hit efter att jag hade ätit. Hon håller på att äta nu. Efter det så ska vi vara med Oscar. Vi får de vad vi ska göra. Pusssar! ♥

lite bilder från 6:an.







Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-08-31 07:59:15
Godmorgon! Sitter hemma hos pappa nu. Vaknade tjugo i sju och gjorde mig i ordning sen cyklade jag hit. Fem över åtta ska jag möta Sara så ska vi cykla till skolan. Ni får en dagens outfit.

- Jeans, bikbok
- Vitt linne, jc.
- Randig tröja, blend.
- Skinnjacka, carlings.


mer-trafik.

Moa tycker och tänker 2009-08-30 22:47:07

Jag har varit medlem på den här sidan väldigt länge! Den heter mer-trafik. Det är en sida där man tittar på andras bloggar / hemsidor för att få mer besökare till sin egen. Och det har verkligen funkar för mig! Det har stigit väldigt mycket sedan jag har blivit medlem där. Jättebra ju! Så om du skulle vilja ha mer besökare till din blogg, bli medlem här!

(eller klicka på bilden!)


Lite tankar om skolan.

Moa tycker och tänker 2009-08-30 22:08:32

Kom just hem från Oscar. Har varit där med Ewelina, Johanna och Ludvig. Vi fikade kladdkaka med grädde och jordgubbar! Super smarrigt. Sen lyssnade vi på musik och sånt.

Imorgon börjar det riktiga schemat, känns helt okej. Vi börjar 8.15 och det känndes inte lika okej. Eftersom att jag måste förbi pappa och hämta massa skol saker. Så jag måste stiga upp tidigt! Men det kommer nog gå bra.

Första lektionen vi har är SO. Jag gillar inte det, hade aldrig bra inställning till det ämnet i sjuan. Men nu i åttan när det är betyg så ska jag verkligen försöka! Och man får bara hoppas att våran lärare är bra. Det är ganska mycket som är nytt i åttan. Men jag kommer nog att klara mig bra. Hade bra betyg i sjuan, så får hoppas att det håller i sig. Men när det är betyg känns det som att man har mer press på sig. Men jag får väl se hur det känns senare.

Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt! ♥


Jag sjunger och Ewe spelar gitarr!

Moa sjunger 2009-08-30 19:29:51
Här är klippet där jag sjunger och Ewelina spela gitarr! Säg vad ni tycker :'D


2009-08-30

Vardags 2009-08-30 18:42:41
Nu är jag hemma från Ewelina. Vi höll på ett spela in i ungefär två och en halv timme! Och det blev över 100 tagningar, haha! Och bara två av dom klarade vi oss igenom hela låten utan skratt och fel. Vi hade i alla fall vädligt kul. Nu håller jag på att ladda upp videon, det kommer nog ta några minuter till.

Egentligen skulle jag vara på basketträning nu, första träningen för i höst. Men jag var inte så sugen heller plus att jag hade inte ätit någon middag och inte visste var bollen eller mina skor var. Så jag tar det nästa gång istället!

Jag laddar upp videon när den är klar. Låten blev "Behind blue eyes - Limp Biskit"!

Också vill jag bara säga grattis till Ida som blir 14 år idag! ♥

dålig bild på laget.

Videoinlägg.

Videoupdate 2009-08-30 12:59:20
Här kommer video inlägget jag pratade om. Om ni undrar så filmar jag med min mormors kamera. Nu ska jag cykla till ewelina, puss!


Vaknade sent idag.

Vardags 2009-08-30 11:58:49
Vaknade vid halv tolv idag. Gud vad jag sover länge när ingen väcker mig! Måste börja ställa klockan ju. Har precis ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen.

Ewelina smsade mig. Hon var lite sur för jag vaknade så sent, annars hade jag nog redan varit hos henne nu. Hon har FF till klockan tre. Så vi tänkte spela in en video där hon spelar gitarr och jag sjunger. Och nu är det säkert att vi ska det! Resultatet kommer ikväll.

Tänkte bjuda på ett videoinlägg senare, när jag är klar.

Men nu ska jag duscha, hugs!

Jag fixade en tjejs header igår, blev faktiskt nöjd och det blev hon med. Klicka på bilden för att komma till bloggen.


Eyecandy.

Vänner 2009-08-29 21:45:54
Moa, Johanna, Ewelina, Oscar, Ludvig och Alice.































Far till Johanna.

Vardags 2009-08-29 19:00:26
Nu ska jag kila till Johannna och vara med henne och Ewelina. Hur suttit vid datorn alldeles för länge, usch å fy! Tror att jag ska fixa i min design imorgon eller senare. Vi får se.
Hoppas ni får en trevligt lördags kväll i det här tråkig vädret!


Henry Poole was here

Filmer 2009-08-29 15:47:10

En deprimerad man isolerar sig i det radhusområde där han växte upp. Men omvärlden lämnar honom inte ifred och snart är hela samhället involverat i en mirakulös historia centrerad kring en märklig fläck på Henrys husvägg ...



Filmen hade en ganska allvarlig handlig. Men budskapet var att man ska tro på mirakel. Det var ändå en positiv film.
Den får 4,5 / 5 stjärnor.



Filmtips!

Filmer 2009-08-29 15:35:56
Bryan är en före detta agent bosatt i USA. Han arbetar som säkerhetsvakt, han är frånskild och har en 17-årig dotter vid namn Kim. Hon lever med sin mamma och dennes nya man Stuart. Kim vill tillsammans med sin vän Amanda resa till Europa över sommaren för att följa ett band på Europaturné. Eftersom Kim är rädd för att hennes pappa inte ska ge tillåtelse låtsas hon att de endast ska besöka Paris. Bryan låter därför sin dotter åka på semestern.

Vid flygplatsen i Paris möter de båda tjejerna en ung man. Han är oerhört trevlig och insisterar på att de tillsammans ska dela på en taxi till den adress tjejerna ska bo. Det visar sig dock att mannen arbetar för den albanska maffian och till dem rapporterar han var Kim och Amanda befinner sig.

Väl framme i huset får Kim ett telefonsamtal från sin pappa samtidigt som hon ser hur en främmande man kommer in det rum Amanda befinner sig i. Amanda blir bortförd och nu är kidnapparna ute efter Kim. Via telefonen får Bryan uppgifter av sin dotter om de främmande männen. Medan hon också blir kidnappad skriker hon all information hon kan ge till sin pappa. Strax efteråt pratar en av kidnapparna med Bryan i Kims mobiltelefon innan han slår sönder den.

Nu har Bryan 96 timmar på sig att hitta sin dotter.

Jag tycker att det här var en av det bästa filmerna jag har sett på länge! En väldigt bra action/thriller film. Det var mycket spänning i den. Det borde ni verkligen se! Den får 5/ 5 stjärnor!


2009-08-29

Vardags 2009-08-29 15:19:45
Jag och Johanna somnade jättetidigt. Vid ungefär tolv. Jag var jättetrött! Sen vaknade vi tio. När vi vaknade tittade vi film på mobilen, Miraklet med Henry Poole - Henry poole is here. Den var riktig bra. Johanna for hem alldeles nyss.

Den nya mascaran var jättebra tyckte jag. Det blev inga klumpar och ögonfransarna blev väldigt särade och långa, super bra!

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, ska nog städa lite i rummet och sånt.

Här kommer lite bilder. Iso:n på mobilkameran är ganska hög och det går inte att ta bort det. Så ni får leva med det.




jeansleggings, dålig bild.


Dagens outfit.
- Vitt linne, jc.
- Randigt linne, gina tricot.
- Jeansleggings, kappahl.

Fest.

Vänner 2009-08-28 23:27:15
På stan köpte jag ett par jeansleggings. Gråa från kappahl. Bild kommer imorgon, har inte hunnit ta kort på dom ännu. Köpte inget annat.

Festen blev riktigt kul. Vi hade frågesport om mig, och inte ens jag kunde allt haha! Sen åt vi marängschwisch. Det var mumsigt. Efter det blev det film. "Taken". Och den var jättebra! Sen satt vi bara och chillade. Vi var tolv stycken där. Och presenterna var urbra! Fick ett stötspel av Ida, Johanna, Ludvig och André. Vi spelade det också. Jag darrade helt mycket första gången jag spelade. Men stöten gjorde inte ont, så det var ju bra. Av Ewelina, Ebba och Oscar fick jag en mascara och en parfym - Avril lavinge - black star. Lukar jättegott! Av Anders fick jag ett halsband och en liten nalle. Hihi!

Johanna ska sova här ikväll. Kommer att blir mysigt. Kram och godnatt! ♥


Sara.


Stötspelet!


Mascaran och parfymen.

Tog inget kort på nallen och halsbandet, tyvärr.

Ledig!

Vänner 2009-08-28 11:44:56
Goddag! Det är så skönt att vara ledig idag. Vakande vid tio och sen ringde Sara och frågade om jag ville följa på stan. Och det ville jag gärna. Så vi ska dit snart. Väntar bara på att Sara ska bli klar. Jag har precis fixat så att jag kan titta på film i mobilen. Jag laddade ner en som hette Miraklet med Henry Poole. En komedi. Och det funkade att titta på den! Helt bra ju, kan ladda ner 60 filmer.

Vet inte riktigt vad jag ska köpa på stan. Jag hoppas att jag hittar några nya kläder. För har inte shoppat nya kläder på hela sommaren! Fast det är ganska bra, för jag är rik nu! Men nu ska jag ringa till Sara. Ni får några mobil bilder, puss! ♥

Bilder från igår.


Johanna.


Moa och Johanna.


Ludvig.


Svartöstan.


Tröja lånad från Sara.

fest hos mig wo-o-o-o-oh

Vardags 2009-08-27 19:28:03
Hej!
Vilken dålig uppdatering. Men det blir så när det är skola och sånt. Idag på skolan var min klass med 7b och 9b och gjorde aktiviteter. Det var rätt så kul. Mitt lag kom näst sist, haha. Efter det var jag med Sara och Ewelina. Sen for jag till sjukgymnasten. Och det är mycket bättre i ryggen nu och det har varit det ganska länge. Jag fick pilates övningar som jag ska göra på en sån där stor boll. Ska blir skönt med lite nya övningar.

Nu är jag med Sara och Ewelina igen. Jag och Ewe åt middag här, tacos. Mums! Vi sitter här och lyssnar på musik och håller på med mobilerna. Är supernöjd med min! Kunde inte ha fått en bättre.

Imorgon är vi lediga från skolan, härligt! På kvällen har jag fest för klassen.

Nu ska jag sluta skriva, pussar! ♥

Tänkte ladda upp lite bilder från mobilen, men det gick inte.. Vet inte avd det är för fel. aja.

Födelsedag!

Moa gillar 2009-08-26 21:27:27
Ewelina har precis farit här ifrån. Snart ska jag gå och sova, är jättetrött! Så det här blir det sista inlägget för idag. Mormor, mamma och pappa firade mig idag. Av mamma så fick jag den där skinnjackan och två linnen, ett svart och ett vitt från jc. Av pappa och mormor fick jag... Ja, vad fick jag?

Jo, såhär gick det till. Jag och Ewelina satt i mitt rum och spelade guitar hero. Så helt plötsligt hör vi att någon sjunger "Ja må hon leva". Vi börjar titta oss omkring och lyssnar var ljudet kommer ifrån. Jag tänkte först att dom höll på att sjunga där nere. Men sen så tittade jag i papperskorgen och där låg en förpackning till en mobil! Woho, det var en röd w995! Och gud vad glad jag blev, hihihi! Är super nöjd med den. Den har inbyggda stereohögtalare så ljudet är bäst! Kameran har 8,1 megapixel. Men kameran var inte så bra som jag trodde, men den är bra för att vara en mobilkamera.

Det var allt jag fick idag, även fast det var lite saker är jag verkligen nöjd! Sitter och nördar med mobilen och testar alla olika funktioner. Är så satans nöjd med den!

Nu så ska jag tvätta bort sminket. Sovgott!


Äntligen min! ♥

Hemma och 14 år!

Vardags 2009-08-26 11:53:23
Nu är jag hemma! Fy tusan vad kul vi har haft där borta. Jag har inte sovit så mycket inatt kan man säga. Mycket bus blev det på kvällen hihi. Vi har varit ute helatiden å chillat typ. Sara ska skicka bilderna någon gång. Så dom kommer senare.

Och vet ni idag fyller jag år, fjortis blir jag! Och vid tolv slaget inatt sjöng hela min klass för mig, det var en bra start på födelsedagen! Mamma, mormor och pappa ska fira mig ikväll vid sju. Så ska jag få tårta och sånt mumsigt. Ewelina ska också fika med oss. Det blir mer uppdatering under dagen. För nu ska jag packa upp väskan, kramar!

Nu far jag!

Vardags 2009-08-25 09:11:13
Steg upp åtta idag. Skulle duscha och sånt. Nu är jag klar. Måste bara cykla till mamma och hämta min cykelhjäm -.- eftersom att jag inte har fyllt 15 än så får jag itne cykla utan hjälm när vi cyklar med skolan. Hatar det! Men vi ska i alla fall cykla till Länkebo idag. Woho. Nog för att det är ganska långt dite, det kommer säkert ta två timmar att cykla dit.. Men när vi kommer fram blir det nog kul. Vi ska övernatta där med skolan, och vi får vara vakna hur länge vi vill! Och jag har laddat med monster jag så blir hyper hoho! Kommer bli så sjukt kul :D

Tack för alla kommentarer! Gud vad glad jag bliiir. Men tyvärr hinner jag inte svara  på dom nu, ni får vänta tills jag kommer hem!

Det här har jag på mig idag.
- Adidas
- Vitt linne
- Leggings



Nu måste jag kila, vi hörs imorgon, hugs! ♥


2009-08-24

Vardags 2009-08-24 17:45:38
Skolan var chill idag. Vi fick våran skolagenda och åt glass för att fira att vi hade börjat skolan. Sen var det mest information. Det känns bra att börja skolan igen. Att få rutiner igen. Men det känns som att man kommer ha mycket press nu i åttan. Med betyg och sånt. Men det kommer nog gå bra ändå. Vårat schema är jättedåligt. Förutom fredagar då vi börjar halv elva!

Men nu ropar pappa att det är mat, uppdaterar mer senare, kram!

2 DAGAR TILL MIN FÖDELSESDAG!

Schooltime!

Vardags 2009-08-24 09:36:07
Jag hade verkligen svårt att somna igår! Gick och la mig halv elva ungefär, men somnade inte förrän halv ett. Det gick bara inte att somna! Men nu är jag vaken i alla fall. Vaknade tjugo i nio. Känner mig faktisk pigg. Första skoldagen idag. Vi kommer säkert att sluta tidigt. Få lite bäcker och sånt. Nu väntar jag på att Sara ska komma. Sen så ska vi cykla och möta Ebba och sen blir det skolan. Men nu ska jag kila puss!


musik

Musik 2009-08-23 22:17:12
Måste bara lägga ut de här låtarna först, jag älskar dem!

Train - Drops of jupiter


Snow patrol - You could be happy


Acceptance - Different

Nu ska jag sova

Vardags 2009-08-23 22:00:43
Nu ska jag krypa ner i sängen. Klockan är inte så mycket ännu men jag måste vara pigg till imorgon. Plus att jag är rätt trött redan. Men vi börjar inte förrän klockan tio så det är ju skönt. Hoppas ni får en bra skoldag! Godnatt ♥

Filmtips!

Foton 2009-08-23 21:36:54
Donnie (Lucas Grabeel) är en amerikansk wannabe producent som upptäcker det energiska och populära japanska tjejbandet Oreskaband. Han övertalar bandet att komma till USA i jakten på det stora internationella genombrottet, pengar och berömmelse. Bytet från Japan till USA är dock inte så lätt som man skulle kunna tro då tjejernas dåliga engelska skapar det ena problemet efter det andra. Snart måste tjejerna fråga sig själva om deras charm och grymma rockmusik är tillräckligt för att kunna slå igenom i rockens hemland.






Jag tyckte att den här filmen var riktigt bra! Det var väldigt bra musik i filmen, den var rolig och en Moa film haha!
Den får 4,5 / 5 stjärnor av mig!



Resultatet med ansiktsmasken.

Vardags 2009-08-23 21:24:39
Just nu sitter jag och smaskar i mig godis som jag fick igår, mums hihi. Var nyss ute med mina vänner. Vi var ute och chillade. Och gud vad kallt det har blivit ute! Det är inte klokt. Det känns ju som att snön kommer snart, usch.

Slutsatts för ansiktsmasken:
- Den såg äcklig ut.
- Det var kladdigt.
- Den luktade gott.
- Man fick len hud av den.

Helt enkelt en ganska så bra ansiktsmask. Banan ska man ha om man har fet hy. Men jag vet inte om jag har det. Men jag tyckte att min hud blev mjuk och skön! Så ni kan ju testa den om ni har lust.

Hemma spa!

Moa gillar 2009-08-23 15:55:59
Nu ligger Ewelina med ansiktsmasken på och gurkor på ögonen. Hahaha, det ser lite roligt ut. Vi får se hur resultatet blir sen!




Ansiktsmask.

Vardags 2009-08-23 15:24:54
Nu sitter jag och Ewelina här. Vi har nyss sökt lite recept på ansiktsmasker. Vi har köpt en avokado, men den gick inte att mosa för den var så omogen. Så nu ska vi testa med banan, honung och havregryn. Hoppas att det blir bra. Nu ska vi röra ihop den, kram!

Sista dagen på sommarlovet!

Moa gillar 2009-08-23 12:56:49
Godmorgon eller ska jag säga Goddag? För mig är det i alla fall godmorgon. Jag vaknade kvart över tolv, illa ju! Hur ska jag orka kliva upp klockan halv nio imorgon. Men äh, det ordnar nog sig. Jag är ganska morgon pigg så!

Idag ska jag vara med Ewelina och vi tänkte hitta på något speciellt eftersom att det är sista dagen på sommarlovet. Vi ska ha ett hemma spa med ansiktsmask, fotbad och manikyr. Fräsha upp sig till skolstarten! Det kommer att blir väldigt mysigt. Sen hade Ewelina en idé att vi skulle spela in en till video där jag sjunger och hon spelar gitarr. Så det ska vi också göra. Ni får se resultatet ikväll! :)

Men nu måste jag gå ner och äta frukost och göra mig i ordning, kram! ♥


Fest!

Vänner 2009-08-23 00:04:21
Nu är festen slut och alla har gått hem. Den blev riktigt lyckad! Vi åt grillat och det var super smarrigt, tittade på film, åt godis och pratade. Väldigt mysigt. Sara hade med sin systemkamera så här kommer några bilder, inte så många, puss!


Såhär såg jag ut ikväll.
- Svart linne, jc.
- Randig kjol, monki.


vädligt ljus bild. Från vänster: sarap, jennyl, emmasp, saraj, ellae, amandas, juliajk.


Sarap och ellae, sötnosar!


sara och jag, bästavän!


Presenterna. Smycken, pengar, bio presentkort, två godisskålar.

Cam

Vänner 2009-08-22 14:43:28
Snygga bilder på mig och Ewe, hoho!


Film.

Filmer 2009-08-22 13:18:21
Det blev att Ewe sov här. Vi var riktigt trötta igår så vi somnade tidigt. Men vaknade ändå sent. Halv tolv. Det blir nog sista sovmorgonen för mig innan skolan. Igår tittade vi på film, my best friend's girl - unrated.

Snygga och smarta Alexis är trött på sin efterhängsna pojkvän, Justin som efter bara fem dater pratar om att flytta ihop och hör bröllopsklockorna ringa. När Alexis förklarar läget, blir Justin desperat. För att få henne tillbaka hyr han in sin bästa kompis, megasvinet Tank, för att bjuda ut Alexis på världshistoriens vidrigaste date. Tank är nämligen suverän på att få ex-pojkvänner att framstå som värsta kapen, jämfört med ett ofräscht äckel som sig själv. Dessvärre funkar inte planen som beräknat, då Alexis tydligen har en förkärlek till sliskiga as. När Tank trycker på de rätta knapparna, blir Alexis minst sagt heltänd.



Jag tyckte att filmen var helt galen och kul. Haha! Den får 4 / 5 stjärnor av mig.




Videoinlägg.

Videoupdate 2009-08-21 17:48:27
Här kommer ett videoinlägg och nu ska jag cykla till pappa!


Skolstart.

Moa tycker och tänker 2009-08-21 16:53:19
Skolan börja på måndag för mig. De flesta har redan börjat skolan nu men inte vi här i Luleå! Första veckan på skolan är alltid lugn. Och jag längtar faktiskt!

- Vi ska fara till ett ställe som heter Länkebo och sova över med klassen. Jag hoppas det kommer bli kul, så det ser jag fram emot.
- Sen så ska vi få en ny tjej i klassen som heter My. Och det kommer ju verkligen att bli kul!
- Vi ska få en ny mentor. Våran gamla var inte så bra. Så jag hoppas Birgitta är bättre.
- Vi ska få en ny SO lärare och gud jag hoppar och tjoar! Våran gamla - Kerstin - var skit dålig, usch. Så jag önskar att vi får en bra nu. Som gör det här trista ämnet till roligt.

Det var väl allt nytt som händer inför skolan. Hur tycker ni det känns att börja skolan? Och för er som redan har börjat, hur känns det?



2009-08-21

Vardags 2009-08-21 15:48:36
Efter att jag hade gjort mig i ordning i morse så for jag, pappa och Filip till ica för att handla. Jag ska nämligen ha fest imorgon eftersom att jag fyller år på onsdag. Det kommer åtta tjejer och vi ska äta grillat och titta på film och mysa. Kommer nog att bli superkul! Så vi handlade mat till imorgon och godis och sånt.

Är det någon annan än jag som har problem med att kommentera? Alltid ska det tjorva med kommentarerna.. Jag svara på mina senare, när det fungerar igen.

Det var många som tyckte att det var en rolig idé med att skriva för hand, som jag gjorde igår. Kommer kanske att göra det fler gånger. Scannern funkade inte som den skulle igår. Den lät konstigt och ja. Så vi får se om det blir något mer.

Tänkte göra ett videoinlägg snart. Ni lär ju se när det dyker upp!

Glöm inte att följa mig på bloglovin!
bloglovin

Filmtips!

Filmer 2009-08-21 15:38:39
Jag och mamma tittade på en film som vi hyrde igår. Den hette slumdog millionaire. Vissa scener var riktigt vidirga! Men annars var den faktiskt riktigt bra.

Slumdog Millionaire berättar om en ung muslimsk man Jamal Malik från slummen i Bombay som ställer upp i den indiska versionen av frågetävlingen Vem vill bli miljonär? Och som överträffar människornas förväntningar, vilket väcker misstankar hos programvärden och hos de brottsbekämpande myndigheterna om fusk. Jamals liv berättas i omväxlande flashbacks allteftersom han försöker förklara hur karma ledde honom till att vinna tävlingen. Jamal berättar bland annat om hur han blev föräldralös i tidig ålder och växte upp med sin äldre bror, Salim, som både var hans vårdnadshavare/beskyddare och antagonist. Hans relation sedan barndomen med ett annat föräldralöst barn, en flicka med namnet Latika, spelar också en stor roll i filmen. Latika tillfångatas av en kriminell organisation som vill göra henne till en kulturellt begåvad prostituerad, vars oskuld kommer betinga ett högt pris. Bröderna Malik färdas med tåg, säljer varor, låtsas vara turistguider vid Taj Mahal och begår fickstölder. Jamal insisterar så småningom på att de skall återvända till Bombay, eftersom han vill hitta Latika.






Jag ger den här filmen 4,5 / 5 stjärnor. Den är verkligen se värd!



Handskrivet!

Vardags 2009-08-20 11:32:41

Gårdagen!

Införskaffat 2009-08-20 10:53:39
Jag och Ewelina gick på stan efter att vi hade ätit lunch. Tänkte söka efter jeansleggings. Men jag köpte ett par svarta leggings. Är väldigt nöjd med dom. Sen gick vi och tog en fika. Det blev en chai latte för mig, mummmms! För dig som inte har testat chai latte borde du verkligen göra det!

Chai Latte är ett kryddigt te med skummad mjölk.


När vi hade kommit hem så kom Jocke hit. Vi tre vad barnvakt åt min lillebror. Gick väldigt bra. Skratt och bus blev det.
Juste, för er som inte vet det så är Jocke min pojkvän. Vi har varit tillsammans i lite mer än 1 månad!


Idag ska jag umgås med Ewelina igen, kommer bli kul som alltid med henne! Men nu vill min lillebror spela dataspel, hadet!

Kostade 129 kr.


Vårrullar.

Vänner 2009-08-19 13:33:47
Nu är Ewelina här. Vi har just ätit vårrullar. Vi var duktiga och stekte dem själva. Det var smarrigt!




suddig :(


Bättre bilder på skinnjackan!

Införskaffat 2009-08-19 12:23:21
Det ända som är speciellt med den är att den har en dragkedja på ena armen. Annars är den helt vanlig.
Det blir att behålla den!



Dags för lunch!

Bilder på mig 2009-08-19 11:29:57
Hejsan!
Jag har varit vaken ända sen klockan 06.00 i morse. Jag kunde inte somna om. Även fast jag var jättetrött så gick det inte. Låg i sängen till halv tio sen gick jag och duschade. Nu sitter jag här och lyssnar på spotify som vanligt.

Ska vara med Ewelina idag igen. Jocke ska också vara med oss. Vi får se vad vi hittar på. Blir kanske mer uppdatering under dagen. Ikväll ska jag vara barnvakt åt min lillebror. Får såklart pengar, hihi. 100 kr!

Jag tror att jag lägger ner bloggtävlingen. Det var så få som anmälde sig. Tyvärr!

Det blir nog lite bättre bilder på skinnjackan senare idag. Nu ska jag gå och äta lunch, hugs ♥

Här är en bild som jag gjorde förra året. Den är lite busig!

Skinnjacka!

Införskaffat 2009-08-18 19:32:49
Kom precis hem från stan. Jag skulle egentligen dit för att köpa en pilates dvd till min rygg. Men dom hade inte kommit in ännu. Det blev att jag köpte en skinnjacka istället! Är super nöjd med den. Så nu får jag gå runt och prova den här inne några dagar. Men jag komemr troligen att behålla den. Mamma köpte den till mig i födelsedags present för det vad rätt dyr. Ni får en bild. Det är inte den bästa men ändå.

Köpt på Carlings. Röda ögon jag vet, men jag orkar inte redigera.


Vad tycker ni?

Hos Ewelina.

Vänner 2009-08-18 14:18:17
Hejsan!
Jag orkade inte uppdatera igår. Gick och la mig nästa direkt jag kom hem, var jättetrött!
Just nu är jag hos Ewelina. Hon har äntligen blivit frisk. Helt länge sedan vi träffades sist. Vi stekte plättar nyss. Men det blev inte så lyckat i början, haha! Men i slutet när båda hade ätit sig mätta fick vi till knycket. Snart ska vi gå ut och hitta på något. Jag svarar på kommentarer senare.
Kul att så många hade kommenterat igår! Jag blir superglad! Men nu ska vi kila, pussar!

Jag, Alice och Ewelina!


Tacos

Vardags 2009-08-17 18:00:30
Jag har nyss käkat tacos. Det är så gott, favoriträtten!



När Johanna har ätit klart jag vara med henne och Ida. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi är säkert ute och hittar på något kul. Skriver väl mer om det senare.

Anmäl er nu till tävlingen!

Ciao!

Hiss eller diss?

Moa tycker och tänker 2009-08-17 16:25:35
Jag hittade inga skor.. Det ända jag köpte var ett märke till foppatofflorna. Var tvungen, det var ju svampbob, hihi!



Nu undrar jag vad ni tycker om foppatofflor? Gillar ni dom? Eller är dom bara fula?

Själv tycker jag att dom är väldigt användbara! De är ju inte särskillt snygga men jättebra att ha på sommaren. Om man ska gå till stranden eller bara snabbt vill ta på sig några skor. De är väldigt bekväma också!

Hiss eller Diss?

Söka höstskor.

Bilder på mig 2009-08-17 12:45:54
Hejsan! Hoppas att ni har sovit bra, för det har jag gjort. Vaknade av mig själv vid halv elva. Sen gick jag och duschade. Och gissa vad det blev till frukost? Jo, plättar! Mums säger jag bara. Snart ska jag och mamma fara och titta på skor. Ska söka några höst skor. Så vi får se om jag hittar några. Laddar bara upp en snabbis. Kommer nog ett inlägg när jag har kommit hem. Nu måste jag kila. Ska sy mina jeans leggings innan vi far. Dom har gått sönder :(

Kom ihåg att anmäla er till bloggtävlingen! Klicka HÄR för att komma dit.

Kramar!

Ser ni hyn på den här bilden. Det är tack vare den nya foundationen, jag älskar den!


Bloggtävling!

Moa gillar 2009-08-16 23:53:01
För att tävla:
- Skriv en kommentar i detta inlägg att du vill vara med.
- Lägg till mig på bloglovin'.
- Gör ett inlägg på din blogg, med bilden nedan och en länk till min blogg. Länka inlägget till mig.
- Du måste ha en blogg för att kunna vara med och tävla.

Priset:
Du blir länkad i min blogg, jag har din blogg i min meny i en hel vecka!

När jag tycker att det räcker med anmälningar till tävlingen så säger jag till.

Börja anmäl er nu!


21 prenumeranter!

Moa gillar 2009-08-16 23:17:21
Jag har lovat att när jag har 20 prenumeranter ska jag ordna en tävling. Och nu har jag 21! Så det får bli en veckans blogg tävling. Den som vinner kommer jag länka och det kommer stå i min meny en en hel vecka. Tävlingen kommer i nästa inlägg.

Följa gärna mig med bloglovin! Tryck bara på någon av dessa knappar.
bloglovin bloglovin  bloglovin bloglovin


 

Tävling!

Vardags 2009-08-16 21:54:57
Jag är med och tävlar om en valfri tröja från t-shirt store. Tävlingen ordnas av Anna. Jag tycker om henne blogg, ni som inte följer henne borde göra det. Hon skriver bra och lägger ut jättefina bilder!


Home sweet home!

Foton 2009-08-16 21:45:47
Nu är jag hemma. Vädret blev inte precis som vi hade hoppats på. Men det hindrade oss inte. Vi fotade, badade, cyklade, bakade och massa mer. Vi hade riktigt trevligt! Här får ni bilder från helgen.





















Det var alla bilder jag hade att bjuda på, kram.



Moa & Johanna.

Dagens outfit 2009-08-14 15:06:07
Nu är jag med Johanna och nu måste jag skynda mig att packa! Vi ska fara vid fyra och jag har inte packat någonting. Fast jag packar snabbt.


Dagens outfit:
- Vitt linne, jc.
- Svart linne, jc.
- Randig kjol, monki.
- Vit cardigan, ica maxi.

Idag far Oscar till Mallorca och jag kommer att sakna honom. Han ska vara borta en vecka. Så han kommer hem på fredag nästa vecka.

(suddig bild)

Woopa.se

Moa gillar 2009-08-14 12:56:15
Jag har hittat en jättebra sida där man kan få pengar snabbt och enkelt! Det är den enklaste sidan som jag har sett när man ska tjäna pengar. Bara av att besöka några sidor får man pengar. Det är ju toppen!
För dig som är bloggare och vill tjäna pengar på din blogg så rekommenderar jag den här sidan starkt. Klicka på bilden nedan, bli medlem och börja tjäna pengar!



Girls.

Vänner 2009-08-14 12:31:51
Nu har jag fått bilderna av Emma. Det var inte så många, två stycken. Men det får duga.


den bjuder vi på!


mitt hår på, yey!

Snart börjar skolan.

Moa tycker och tänker 2009-08-14 12:01:55
Hejhopp!
Jag blev just klar. Jag behövde stryka en kjol som jag skulle ha idag. Och den var vääldigt skrynklig! Så det tog ett tag. Men nu är det fin, hihi. Ska snart vara med Johanna. Jag vet inte vad vi ska hitta på. Blir säkert att vara ute i solen, 30 grader! Skönt med lite sol efter regn vädret vi har haft i några dagar. Hoppas att värmen håller i sig nu, sista veckan på sommarlovet.

Tänk att skolan börjar snart. Om tio dagar. Det är inte klokt vad snabbt sommarlovet har gått! Men jag tycker ändå att jag har hunnit med mycket och att jag inte har slängt bort en ända dag. Det ska bli rätt kul att börja skolan. Träffa alla kompisar igen. Ny får jag betyg så nu måste jag plugga extra mycket. Men jag hoppas att det kommer gå bra.

Är det någonting ni vill se mer av i bloggen? Tankar, funderingar, tips?

Nu ska jag kila, puss!


Godnatt!

Vardags 2009-08-13 22:27:49
Jag tycker att jag har varit duktig på att uppdatera idag. Det ska jag fortsätta med! För det lönar sig, mer kommentarer och mer besökare. Plus att det är kul också! Jag och Johanna far till stugan imorgon vid fyra. Så det kommer inte blir någon uppdatering under helgen. Kan inte mobil blogga heller. Har inga pengar på mobilen, tyvärr. Men ni får hålla ut! Johanna tar säkert med sin kamera till stugan. Så ni får massa bilder när jag kommer hem. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Godnatt!

Två snygga bilder på mig och Johanna, hoho! Se vad mörkt hår jag har på bilden till höger. Saknar det :(


Mumma!

Moa gillar 2009-08-13 20:23:23
Nu har vi ätit kladdkakan och mums vad gott det var! Nu ska vi ut och umgås, hugs!


Baka

Moa gillar 2009-08-13 19:45:03
Jag och Johanna har bakat kladdkaka. Den är i ugnen nu, så vi väntar på att den ska bli klar. Jag har varit helt sugen på kladdkaka och äntligen bakar jag/ vi!








2009-08-13

Bilder på mig 2009-08-13 17:45:12
Just nu sitter jag hos mormor. Har ätit middag här. Jag och Emma var med Jenny också. Vi tittade på desperate housewives och sen gick vi ut och vandrade haha! Trevligt att vara med dem, det var ett tag sedan. Emma skickar nog bilder senare. Lägger upp dom senare ikväll. 

Snart ska jag vara med Johanna. Vi ska nog vara med Oscar också. Han far till mallorca imorgon, kommer sakna honom :( Vi ska nog bara vara ute och chilla. 

Jag tänkte att jag skulle ordna en tävling till bloggen. Ska fundera över det nu under kvällen. Hadet!

 
 

13 dagar kvar!

Moa tycker och tänker 2009-08-13 13:40:19
Nu har jag städat klart, det tog ungefär en timme. Skönt! Nu tycker jag verkligen att jag är värd 150 kronor haha. Ska gå och titta om jag hittar något gott att äta i kylskåpet snart. Magen har börjat kurra.

Det är bara 13 dagar till jag fyller år. Hela 14 år, fjortis blir jag. Den 26 augusti. Jag önskar mig en ny mobil, för min har ju gått sönder för er som inte visste det. Den här önskar jag mig!



Jag tycker den verkar bra. Den har 8,1 megapixel. Och min digital kamera har ju gått sönder, så då kan jag använda mobilen istället! Och jag vill ha en ipod, men nu när jag önskar mig den här mobilen behövs inte det. För det här är ju en walkman, musik mobil. Så jag tycker det har borde bli ett toppen köp, om jag får den!

Men nu ska jag gå och äta, Hugs!

Städa!

Vardags 2009-08-13 12:29:42
Nu är det dags för en städning av hela huset igen. Och såklart får jag pengar. 150 kr! Kommer ni ihåg förra gången jag gjorde det. Kolla här! Har just gjort klart en av toaletterna, ska nu börja på den andra. Sen blir det att dammsuga alla rum. Men nu måste jag fortsätta, måste vara klar till klockan två, då kommer emma!

Klippning!

Införskaffat 2009-08-13 11:44:59
Jag hann aldrig ladda upp hur håret blev igår. Kom hem vid tio och då kände jag mig så trött, så jag gick och la mig.
Men i alla fall så blev jag riktigt nöjd! Som sagt så klippte vi oss på killerqueen. De var jättebra där. Ska nog fortsätta klippa mig där! Jag klippte bara topparna, mer uppklippt och lite kortare lugg. Mobba inte bilderna..Så här blev resultatet:



Efter vi hade klippt oss gick vi på stan och då köpte jag en foundation. Det var allt. Idag ska jag vara med emma, får se vad vi hittar på. Kramar!


Rösta!

Moa gillar 2009-08-12 09:41:22
Jag är med och tävlar om veckans blogg hos Amanda. Jag är nummer 11 så rösta gärna på mig! Jag skulle bli superglad. Puss!



Dagens outfit.

Dagens outfit 2009-08-12 09:26:14
Ni undrar säkert vilken kamera jag använder. Det är Johannas. Hon har haft den hos mig sen vi kom hem från Andrés stuga och hon vill aldrig ta hem den, haha! Så jag lånar den. Här får ni i alla fall en dresscode.

Suddig bild dock.

- Randig oversize, second hand.
- Vitt linne, jc.
- Jeans, jc.
- Väska, accent.

Ny väska.

Införskaffat 2009-08-12 09:22:44
Är det någon som är vaken nu? Jag steg upp tidigt idag för ska ju och klippa mig och fick en tid kvart över tio. Känner mig faktiskt utvilad, så det är skönt.

Förresten så har jag köpt en ny väska. Jag lämnade tillbaka den lila. Se den här. Den nya väskan kommer från Accent. Den är svart och ganska liten, större än den lila. Kostade 149 kr.

Den ser ut såhär fast i svart.


Harry potter

Filmer 2009-08-11 22:52:03
Har umgåtts med Johanna, Jocke och Ludvig idag. Vi har varit ute och cyklat och sånt.

Klockan sex for jag och Johanna på bio. Vi såg Harry potter. Jag tyckte att den var jättebra! Spännande och lite sorglig. Så ni som inte har sett den tycker jag ska gå och se den.



Imorgon ska jag och Johanna fara och klippa oss. Vi provar ett nytt ställe, killerqueen blir det. Det sägs vara riktigt bra där. Så får se om jag blir nöjd. Efteråt ska vi gå på stan. Får se om jag hittar något. Ni får en före och efter bild på håret imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Twilight. Är fortfarande bara på tredje boken. Sov gott!

Lite hårtips

Moa tycker och tänker 2009-08-11 10:35:12
Här kommer några hårtips som gör att inte håret blir så nött.
- Klipp dig regelbundet.
- Använd hår inpackning en gång i veckan.
- Borsta istället för att kamma.
- Borsta håret 100 gånger varje dag, det mår håret bra av.
- Tupera inte håret, om du vill ha volym köp volym pulver eller en volumaster.
- Innan du plattar och fönar håret, använd värmespray.

Detta använder jag och det funkar jättebra!
Köpt på kicks, 99 kr tror jag.


Mormor är hemma!

Moa gillar 2009-08-11 10:16:21
Igår kom mormor hem från Usa. Äntligen! Hon har varit borta i hela tre månader. Och inte lite jag har saknat henne. Det är jättekul att hon är hemma nu! Jag fick en present av henne igår. Ett halsband var det. Jag tyckte om det!


Musik

Musik 2009-08-10 11:18:52
Godmorgon på er! Sitter och lyssnar på Lykke Li. Hon är bra, här har ni ett smakprov!



Ska vara med Johanna och Oscar idag. Får se vad vi hittar på. Igår var det oväder här i Luleå. Det åskade och blixtrade jättemycket och regnet bara piskade ner! Fy vad tråkigt. Så idag är det mulet..

Men nu ska jag gå och borsta tänderna, kram!

Rekord varmt.

Moa gillar 2009-08-09 12:46:13
Helt sjukt varmt det var på våran altan. Kolla, 40 grader!


Andrés stuga.

Foton 2009-08-09 12:42:15
Vi hade skit kul i Andrés stuga. Johanna hade med sin kamera så ni får lite bilder trotts allt. Bilder säger mer än ord, njut!


Björn.


Jag, Björn, Ludvig.




Johanna, André och Björn.


Björn.


André, Ludvig och Johanna. Badtunna!




Andrés pappa.


André och Björn åkar vattenskoter.


Hamnen.


Sommar på riktigt!

Vardags 2009-08-07 12:11:17
Om en timme ska jag, Johanna, Ludvig och Björn fara till André stuga och åka ring bakom båt, vatten skidor, bada badtunna och sånt. Skit kul ju! Vi ska bara vara där över dagen. Sen ska jag sova hos johanna på kvällen. Nu sitter vi och lyssnar på spotify! Man kan inte vara ute, det är helt hett. På våran altan är det 40 grader! Man dör ute, hahaha. Nu är det sommar på riktigt!

Ska kila, puss!

Två snygga brudar utan smink.





2009-08-06

Vänner 2009-08-06 13:00:59
Kom hem från farmor igår. Men han aldrig blogga. Jag och Ewelina hade askul! Vädret var toppen, vi var ute hela tiden. Vi åkte ring bakom båt och vattenskidor, fiskade, solade, badade, spelade kort osv. Riktigt härligt! Tyvärr hade jag ju ingen kamera med mig. Men min farbror tog kort på oss, så när han kommer förbi här ska jag få bilderna. Så jag lägger upp dom då.

Just nu är jag med Johanna. Vi äter klubba, haha! Vi har köpt cigg, haha, tuggummi cigg alltså ;)



Ska till sjukgymnasten idag. Ryggen har blivit sämre nu.. Så hoppas att det blir bättre då. Ska också lämna tillbaka väskan med rosetten jag köpte förra veckan. Den har gått sönder. Och vet ni? Det är 33 grader i solen här! Men nu ska jag sluta skriva, kramar.

Cambilder på Johanna, mig och Ewelina.











Jag mobil bloggar istället, för ja

Vardags 2009-08-02 23:52:30
179dbc6f7cd02998fd8f97343f85b2e4.png

Kolla varifrån!

Jag mobil bloggar istället, för jag hinner inte sitta vid datorn. Jag ska fara till farmor med ewelina imorgon. Det kommer bli skit kul! Tyvärr kan jag inte ta några bilder för min kamera har typ gått sönder. På bilen är det johanna och jag, Hihi. Hoppas ni får en bra vecka! Kram.


Konst i det gröna!

Foton 2009-08-01 17:58:44
Det var väldigt trevligt på konst i det gröna. Träffade Ida, Björn, Sanna och Ludvig där. Ludvig ställde ut tavlor som han hade målat, han är skit duktig! Jag blev kär i en målningn som en tjej hade målat med ett rött träd. Det var jättefint! Jag ska snart cykla till mamma och äta kina mat, mums.

Just nu håller jag på att städa rummet, ser ut som ett bomb nedslag av kläder. Lyssnar samtidigt på 2pac på spotify! Jag älskar spotify. Men nu måste jag fortsätta med städningen. Här kommer lite bilder från konst i det gröna!


Tyckte om dessa målningar. Hoho, jag råkade fota hennes rumpa. [blush]


Målningar.


Ludvig och hans målningar.


Ludvigs målningar.


Det underbart fina trädet! Visst är det vackert?

Outfit.

Dagens outfit 2009-08-01 17:54:55

- Vit cardigan, jc.
- Rosa tunika, gina tricot.
- Svarta tights, hm.
- Shutter shades, marknad.
- Väska, åhlens.
- Pärl halsband, ur & penn.

 


Dusch

Vardags 2009-08-01 13:00:35
Nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag och Johanna cykla till konst i det gröna och titta när ludvig har ställt ut sina målningar. Tar bilder, så ni också får se. Johanna ska sova här i natt. Mys.
Hadet! ♥


Ett sånt här duschmunstycke skulle jag vilja ha. Det byter färg när man duschar!

Godisboxen

Moa gillar 2009-08-01 01:22:55
Om ni kommer ihåg tävlingen jag var med i. När man kunde vinna en godisbox, nu har jag fått den, perfekt inför helgen med lite godis. Vill tacka dig igen LiiCee!


Luleå Kalaset 2!

Foton 2009-08-01 01:16:26
Kom precis hem från luleå kalaset. Fyfan vilken kväll! Sjukt kul alltså. Jag och Johanna åkte massa karuseller, såg olika artister och gick runt och träffade massa vänner! Jag har varit klart på lk nu. Ska inte gå imorgon. Orkade inte, plus att det bara är dåliga artister och mina pengar börjar ta slut. Här får ni bilder från både fredag och lördag, dock inte så många!


Maja Nilsson.


Threatened monkey - hotad apa.


Mattias Alkberg.


Skaburbian Collective.


Johanna.


John ME.


"Drogfri - Ja!" Jag klarade testet, yey!

Begravning

Vardags 2009-08-01 00:56:04
Det var jobbigt på begravningen. Väldigt tungt. Jag grät mycket. Och började bara gråta mer när jag såg dom andra gråta. Jag saknar farfar. Han var alltid så glad och snäll. Men det här är livet och det får man leva med. Vila i frid!

RSS 2.0