disco, disco, disco :D

Moa gillar 2008-04-27 18:23:22
YO!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte pallat bara + att jag inte har något att skriva. Men i fredags var jag iaf på NLV discot! I början blev det något tjorv så de fick inte släppa in några fler, men sen blev det bra igen och det var sjukt kul! Vi dansade och umgicks och så. Idag var jag med Ewelina och vi satt vi datan ettt tag och sen gick vi ut med hunden (: När vi var på väg hem ringde sara och undrade om hon kunde vara med oss, och det kunde hon såklart. Så då var vi med henne. Vi gjorde inte specielt mycket, pratade och satt lite vid datan igen. Sen behövde sara gå hem och då såg jag coh ewe på televison (: Ikväll blir det inte så mycket, chilla och se tv. Om inte någon vill umgås förstås. Det känns som att jag har jätte mycket press på mig i skolan. På tisdag har vi matte prov coh det kommer att gå svin dåligt känns det som. Och på onsdag ska vi bli klara med våra berättelser, det kommer jag aldrig att hinna med. Undra vad jag ska göra då ;s. Men som tur är, är vi lediga på torsdag och fredag. Och snart far jag ju till frankrike, och snart slutar skolan! (y) Just nu är jag bara less på skolan, jag orkar inte med den ;o. Men man får stå ut. 17 maj bär det av till FRANCE! :DD SKOJJ SOM FAAN! När jag komemr hem efter två veckor i sol och bad är det bara sex dagar kvar till skolavslutningen! Det är ju snart det ! (a) Nog om framtiden, nog med allt skrivande. Eller kanske inte allt skrivande, måste skriva på berättlesen också..

PUSSSTJAOOO!

stan, stan, stan! [;

Vardags 2008-04-12 18:29:48
Nämen hejsan!

Idag var jag med Anna! Vi gick på stan och åt på dagobert. I början köpte Anna jättemycket och jag hittade ingenting! Men när vi for hem hade jag i alla fall köpt en mascara, en deo och underkläder. Sen när jag var hemma bakade jag en kaka och sen åt vi middag. Snart ska vi nog äta min kaka ;d. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, chilla och se på tv kankse. Men nu ska jag nog gå en promenad. Behöver frisk luft! (:


PUSSCIAOO!

träna, träna, träna (:

Vardags 2008-04-11 23:00:54

God dagens!

Idag på skolan var det väldigt lungt, vi började med att göra engelska meningarna och sen när man var klar med det skulle man jobba med matte. Men tjejerna hann inte göra så mycket matte för vi skulle på kör. Det var inte särskilt roligt där, vi sjunger bara tråkiga och dystra låtar. När vi kom tillbaka var det rast. Efter rasten fick vi göra de jobb som var nödvändiga alltså som vi behövde göra eller göra det man ville. Jag gjorde min bild, den är inte speciellt fin, men det går väl att göra den finare. Sen var det lunch/rast. Efter rasten körde vi burr ;d (orkar inte förklara hur det går till) Jag och Saga vann! :D Sen vetr det gympa, vi hade samarbetsövningar, inte så himmla kul men, men. Sen for jag hem och då frågade pappa mig och jag ville fara och träna med han eftersom att jag itne gjorde något annat så följde jag med. Vi körde lite basket och tränade på skott och så. Sen tränade vi i gymmet också. Imorgon kommer jag nog att ha träningsvärk ;p. Sen lagade vi tacos och sen packade jag väskan och sen for jag till mamma. Där såg jag talang och sen berg flyttar in! Och nu sitter jag här ;D Det var en ganska detaljerad beskrivning av min dag (;


ADJÖ!


barnvakt, barnvakt, barnvakt ;d

Vardags 2008-04-09 18:38:17

Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde i morse på skolan, har minnesförlust eller något. Men lite senare på dagen hade tjejerna data och killarna hade killsnack. Vi fortsatte att skriva på våra berättelser. Det går väl ganska bra för mig. Matte lektionen vi hade innan datan var seg och jag fattade ingenting + att jag gjorde helt fel... Jätteintressant, i know ^^ Sen hade vi gympa, vi spelade basket. Inte så kul, det är mycket roligare på vanliga träningar! Efter skolan var jag med Ewelina och Johanna, vi fixade varann i håret och sånt xd. Sen for jag till mamma, för jag ska vara/är barnvakt år filip. (Mamma, Johan och syster är på 'big comedy' på kh) För tillfället ser han på bolibompa, så jag kan göra lite vad jag vill, därför satte jag mig här. Sen ska jag lägga honom och så. Klockan åtta kommer de hem så då far jag tillbaka till pappa :3

HEJSVEJSLINGONFEJS!


ewelina, ewelina, ewelina :'3

Vardags 2008-04-08 18:17:11

Idag på skolan böjade vi med att se tre filmer om vatten, sjukt trist. Sen hade vi engelska och efter lunchen hade vi matte, sen efter det blev det slöjd - träslöjd -.- det är skit tråkigt. Jag håller på med en låda, men nästa gång är jag nog klar (: Efter skolan var jag med ewelina! Vi körde guitar hero, pluggade, pratade lite med sara och skratt atacker hann vi också med :D. När hon for hem åt jag middag, och nu på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska städa rummet och gå ut med hunden (:

HEEEiiiiiDDOOOO!


skola, skola, skola ;/

Vardags 2008-04-07 18:16:47
idag var det skola, såklart. Vi hade två prov också fick vi tillbaka engelska grammatik provet, det gick väldigt bra - 141/142 C: Efter skolan tänkte jag bara chilla och så, men så blev det inte. Utan jag och pappa for till storheden och kollade på soffor istället! Vi köpte en svart/grå soffa som var super snygg! (y) fast den kommer inte för än om åtta veckor! Nu på kvällen har jag basket träning (:  Skönt! Nu kommer jag inte på något mer att skriva, så det får räcka såhär! (:


PÖSSSMÖSSS!basket, basket, basket! :*

Vardags 2008-04-05 14:42:08

tjennamoss i stugan!

idag har der varit fett kul! Det har varit basket matcher hela dag, men jag behövde stiga upp halv åtta -.- så jag var väldigt trött första matchen som vi spelade mot gammelstad, vi förlorade med 17 - 34. Under den matchen trampade jag snett också, så matchen där på - mot vråken kunde jag inte spela! ;( Vi förlorde med 24-25! ETT ENDA YNKA POÄNG! fatta sur man blev! Sen körde vi iaf mot Råneå, och vi VANN! Med 22 - 18, helt jämt! Ida gjorde till och med mål på fel korg så vi fick själv mål x) haha, men det gjorde inget. Råne blev helt sura och ville inte äns tacka för matchen! ;o dåliga förlorare. Sen har vi en till match mot Gladan, jag känner mig ganska taggad, så vi får se hur det går! :D

KRAAAMIIIS!


spray, spray, spray :D

Vänner 2008-04-04 22:45:49

tjollahopp!

Det har inte blivit så mycket skrivande nu på sistone, jag har glömt + att jag inte har orkat.
Men iallafall så har skolan ju skolan börjat igen, vi har ställt fram klockan och fått veta klasserna till sjuan! Våran klass ska inte splittras men det tillkommer sex stycken killar från svartöstan (jag vet vilka tre av dom är). Så det ska bli kul sen, så denna vecka har varit väldigt seg och tråkig, förutom då att vi fick veta den nya klassen. Jag har varit väldigt trött nu dom senaste dagarna, men det får man tåla. Idag hade vi engelskt grammatik prov i skolan, jag tror det gick bra! För det var SUPER enkelt. Sen hade vi lite småjobb som vi skulle göra klart och så. Efter skolan var jag med Saga, vi tränade lite på låten, men annars fixade vi med kläderna och med frisyren. Sagas mormor kom förbi och hjälpte oss med frisyren, vi blev väldigt nöjda! Vi hade sprayat håret med orange och rosa färg också, men det var efter vi tog kortet!


                                             image6
 
Jag lovar att jag ska börja blogga mer nu igen, om det änns är någon som läser min blogg, dvs.


KRAAAAM PÅ DEEEEEJ!


RSS 2.0